Seninde kaderin bu be gülümDün buzdolabindaki hamurlari
Biberli ekmek
Pogaca
Corek yaptim. Daha bi sure yapmicam dedim kendi kendime .derken aksam veli grubundan msj.cumaya yerli mali haftasi varmis kurabiye yapacam
kaçmazHahhaahahahha hiç de gözünden kaçmaz
sizdeki azimden istiorum azcükDün buzdolabindaki hamurlari
Biberli ekmek
Pogaca
Corek yaptim. Daha bi sure yapmicam dedim kendi kendime .derken aksam veli grubundan msj.cumaya yerli mali haftasi varmis kurabiye yapacam
first leydiNe leydisi kiz
Kaderimse çekerimSeninde kaderin bu be gülüm
Leydi olunmaz leydi doğulurkaçmaz
ne leydisi ddim
leydi olmaz ddm
sizdeki azimden istiorum azcük
yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeLeydi olunmaz leydi doğulur
Oh ev misKızın boğazı ağrıyordu biraz göndermeyeceğim kreşe çok ağladı bugün Bale günü diyegötürdüm artık
Dönüşte pazara uğradım eksikleri aldım
Hamur yoğurmuştum biraz d börek yapacaktım annem aradı tavuk doldurdum ister göndereyim ister gelin yiyin dedi bakarız dedim
Evi süpürdüm sildim 2 makina çamaşır katladım yerleştirdim balkon yıkadım
Şimdi toz alıp dizi izlerken böreği hazırlar dolaba koyarım yarının yemeği hazır olur
İnşallah döner aramıza çok merak ediyoruzCedric1003 kuzum hiç bu kadar girmemezlik yapmazdın umarım iyisindir kazene mesaj attım mail attı görürsün inşallahh
telefon filan bozuktur ya da şifreni unutmuşsundur
Hayırlı olsun canımAy Zara’ya dadandım 2 gündürindirimden 2 hırka 2 kazak 1 pantolon tayt aldım.Birde başka mağazada ceket beğendim hayırlısı bklm onda beden yok
Ben gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyorHayırlı olsun canım
Ben kızlara ve kendime alışverişi kapattım artık yeter
Ama kurutma makinasını araştırıyorum onu alacağım bir de lazere başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?