🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızın boğazı ağrıyordu biraz göndermeyeceğim kreşe çok ağladı bugün Bale günü diyegötürdüm artık
Dönüşte pazara uğradım eksikleri aldım

Hamur yoğurmuştum biraz d börek yapacaktım annem aradı tavuk doldurdum ister göndereyim ister gelin yiyin dedi bakarız dedim

Evi süpürdüm sildim 2 makina çamaşır katladım yerleştirdim balkon yıkadım
Şimdi toz alıp dizi izlerken böreği hazırlar dolaba koyarım yarının yemeği hazır olur

Oh ev mis
Yemekte var

Ay Zara’ya dadandım 2 gündür indirimden 2 hırka 2 kazak 1 pantolon tayt aldım.Birde başka mağazada ceket beğendim hayırlısı bklm onda beden yok
Hayırlı olsun canım
Ben kızlara ve kendime alışverişi kapattım artık yeter
Ama kurutma makinasını araştırıyorum onu alacağım bir de lazere başlicam

Hayırlı olsun canım
Ben kızlara ve kendime alışverişi kapattım artık yeter
Ama kurutma makinasını araştırıyorum onu alacağım bir de lazere başlicam
Ben gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyorrobotta iyi birsey

okyonus canın mülakat 10 ocakta aöf sınavını soruyorsan salladım valla hiç çalışmadım içimden gelmedi
kaçak telefon almak için sonra üzerime kayıt yaptırcam verigisini ödeyip ocaktan sonra çok zam gelecek vanda herkes öyle yapıyormuş arkadaş söyledi bizede mantıklı geldi yoksa uçtu telefon fiyatları eşime alalım dedim onunkinide kaldırırız kızım kullanır büyüdügünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…