İYi ki geldiniz
Selam canım güle güle kullanıneşimle kendimize maviden birşeyler aldık 2600 orası tuttu manava 500 verdik 1 haftaşık meyve çocukların okuluna koyuyorum he gün akşamda yeniyor.Ceviz aldık ona 800 verdik dilucu sınır kapısına giriş çıkış yaptım git gel 600 ona verdim bu ayda aldığımız maaşlrı karta yatırırız gelecek ayın kartlarıda doldudaha evin vergisi ödenecek
geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar eksik olmaz artıkSelam kızlar Küçüğümün boğazı ağrıyor biraz haftasonu eltimde geldi kayınvalideme çocukları hastabulaştı tabiki kızıma
Tavuk sulu çorba yaptım biraz yedi
Akşama da patates kızartacağım yanına
geçmiş olsun cnmSelam kızlar Küçüğümün boğazı ağrıyor biraz haftasonu eltimde geldi kayınvalideme çocukları hastabulaştı tabiki kızıma
iyiyim bibiğim sen nasılsınnnNasılsın canısı
Oy kuzum benim ya.bende dün kızı okula gön dermedim.bogazi agriyordu.burnu akiyor.dün dinlendi bugün gitti.Selam kızlar Küçüğümün boğazı ağrıyor biraz haftasonu eltimde geldi kayınvalideme çocukları hastabulaştı tabiki kızıma
Koltukta battaniyenin altinda kk yi dolaniyorum.esimde evde oda tlfnda .cocuklar da okulda.esim kahvemi yapip getiriyor.deyme keyfimeiyiyim bibiğim sen nasılsınnn
şimdi sıcacık yatağındasındır kesin
yaa cocuklarda inanılmaz bi salgın varOy kuzum benim ya.bende dün kızı okula gön dermedim.bogazi agriyordu.burnu akiyor.dün dinlendi bugün gitti.
bak bak bak geldi kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoltukta battaniyenin altinda kk yi dolaniyorum.esimde evde oda tlfnda .cocuklar da okulda.esim kahvemi yapip getiriyor.deyme keyfime
Sağol kuzumgeçmiş olsun cnm
Seni unutmak ne mümkünbeni unuttunuz heeeeee
Oyyy prensesime geçmiş olsunOy kuzum benim ya.bende dün kızı okula gön dermedim.bogazi agriyordu.burnu akiyor.dün dinlendi bugün gitti.
Sende kocişin gelince göndermek için uğrqşyaa cocuklarda inanılmaz bi salgın var
geçmiş olsun
bak bak bak geldi kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız leydi olmuşsun ya senSağol kuzum
Seni unutmak ne mümkün
Oyyy prensesime geçmiş olsun
Sende kocişin gelince göndermek için uğrqş
Hahhaahahahha hiç de gözünden kaçmazkız leydi olmuşsun ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?