🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

@Bal0ncuk canım nasıl oldun 🤗
@Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu 🤲
Zeynolin44 Zeynolin44 güzel anneee nasılsın❤️
okyonus okyonus sen nerelerdesin kaçak🤭
Cankusunannesi Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun😇
Z zeLina kızzz cadılar nasıl🙈
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz😘😘
O1deren87 O1deren87 mutfakta mısın kızz🤪🤪

@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa🥺🥺🥺
Canım iyiyim çok şükür
Kızımın 2 haftadır yazılıları deneme sınavı vardı onunla ilgilendik bir yandan oğlumun dersleri çok şükür bitti son 1 hafta 15 tatili iple çekiyorum. Kayınvalideme gideceğiz cuma günü tatili orda geçireceğiz.

Sen nasılsın canım kızlar nasıl

Yemekle birlikte 83 falan daha kitap yok içinde bide 3 taksit istiyorlar
23 bin yemeği çıkarsan 60 bin aslında çok da değil canım okul işyerinde yakın mı Öğle molasında alsan çocuğu beraber yerseniz filan olmaz mı
Canım iyiyim çok şükür
Kızımın 2 haftadır yazılıları deneme sınavı vardı onunla ilgilendik bir yandan oğlumun dersleri çok şükür bitti son 1 hafta 15 tatili iple çekiyorum. Kayınvalideme gideceğiz cuma günü tatili orda geçireceğiz.

Sen nasılsın canım kızlar nasıl
Ayy çok iyi olur Zeyno kayınvalidene gitmen değişiklik olur size de

Kızlar da aynı napsın lar küçük son gaz devam
Büyük de öyle takılıyor🤪🤪

23 bin yemeği çıkarsan 60 bin aslında çok da değil canım okul işyerinde yakın mı Öğle molasında alsan çocuğu beraber yerseniz filan olmaz mı

Ayy çok iyi olur Zeyno kayınvalidene gitmen değişiklik olur size de

Kızlar da aynı napsın lar küçük son gaz devam
Büyük de öyle takılıyor🤪🤪
Yemek zorunlu.Sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı okulda yeniyor 3 ögün

Ama okyonus şuda var bu sene böyle seneye daha fazla olacak peki o zaman nasıl olacak
Devlet okuluna aldıırsan mesela sonrasında da etüte göndersen o nasıl olur okyonus okyonus
Doktor olayları var biliyorsun devlette çevremde okullar çok kalabalık ve iyi değil.Eşleri devlette öğretmen olanlar bile kendi okuluna yazdırmadı çocuklarını özeldeler.Takip edemem öyle malesef gidecek

Doktor olayları var biliyorsun devlette çevremde okullar çok kalabalık ve iyi değil.Eşleri devlette öğretmen olanlar bile kendi okuluna yazdırmadı çocuklarını özeldeler.Takip edemem öyle malesef gidecek
evet kuzum o da vardı Rabbim sağlık versin napacaz herşey çocuklarımız için
Benim küçüğe kreş sadece yarım güne 3500 istiyor düşün ben ayda 10 gün gönderiyorum artık 1750 bir de balesi var haftada bir saat 450 şimdi o da zamlanacakmış 🤷‍♀️
Haftada bir etkinlik adı altında yemeğe sinemaya tiyatroya gidiyorlar başlı başına para 🥺🥺

evet kuzum o da vardı Rabbim sağlık versin napacaz herşey çocuklarımız için
Benim küçüğe kreş sadece yarım güne 3500 istiyor düşün ben ayda 10 gün gönderiyorum artık 1750 bir de balesi var haftada bir saat 450 şimdi o da zamlanacakmış 🤷‍♀️
Haftada bir etkinlik adı altında yemeğe sinemaya tiyatroya gidiyorlar başlı başına para 🥺🥺
Ben de hafta da 2 gün 1 den 5 e kadar 1200 veriyorum. 900dü yılbaşından sonra zamlandi. Bir öğün de yemek yiyorlar. 3 güne 1600 dediler.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd merhaba canım iyiyim şükür sen nasilsin 💜
Biz biraz ufaklikla uğraştık hastane sureclerimiz ameliyat işlerimiz falan çıktı yazmıştım diye hatırlıyorum.En son birde prof.Dr görsün diye başka bir şehire getirdik özel hastanenin demesiyle kalmayalım diye çok şükür şuan için ameliyatlik bir durum yok takip edelim muhtemelen ilaçla gececek dedi 🙏
Onun dışında büyük oglumun sınav haftasıydi bir taraftan onunla ilgilendim.Esimde vardiyalı olduğu için akşam evde depar atıyorum iki çocuk arasında 🤢Tabii evin genel işleri çamaşır yemek düzen temizlik işlerini hiç saymiyorum bile.kış aylarini Allah affetsin hiç sevmem onunda vermiş olduğu bı rehavette var üzerimde ☺️

Amin canım inşallah 🤲
Unicorn konseptli hazırlanıyoruz 😊 kuzumda heyecanlı, gün sayıyor haftalardır. Tabii o hediyeler için heyecan yapıyor😄
Çok iyi yaaaaa maşallah prensese nice güzel yaşları olur inşallahhh🤲🤲🤲😘
Ben de hafta da 2 gün 1 den 5 e kadar 1200 veriyorum. 900dü yılbaşından sonra zamlandi. Bir öğün de yemek yiyorlar. 3 güne 1600 dediler.
Benim kız zaten yemek yemez canım zorla 1 kaşık yerse yiyor
Poğaça simit arada da meyve yiyor
Yani bence de fiyatlar fazla ama malüm herşey yüksek 🤦‍♀️🤦‍♀️
Biz biraz ufaklikla uğraştık hastane sureclerimiz ameliyat işlerimiz falan çıktı yazmıştım diye hatırlıyorum.En son birde prof.Dr görsün diye başka bir şehire getirdik özel hastanenin demesiyle kalmayalım diye çok şükür şuan için ameliyatlik bir durum yok takip edelim muhtemelen ilaçla gececek dedi 🙏
Onun dışında büyük oglumun sınav haftasıydi bir taraftan onunla ilgilendim.Esimde vardiyalı olduğu için akşam evde depar atıyorum iki çocuk arasında 🤢Tabii evin genel işleri çamaşır yemek düzen temizlik işlerini hiç saymiyorum bile.kış aylarini Allah affetsin hiç sevmem onunda vermiş olduğu bı rehavette var üzerimde ☺️
Evet kzuum ameliyat olacaktınız dikkat et canım geniz eti gerçekten çok etkiliyor çocukları kulaklara bile çok hasar bırakıyor
Aman hayatın koşuşturmacası hepimizde var🙈🙈🙈

Cadılar kavgayla meşguller, bende onları ayirmakla 😄
Okulda dönem sonu işleri yoğunluğu var evde de büyük kızım için doğum günü hazırlığı, yorgunluktan bitiyorum kaç gündür. Halılarımi falan yikattim daha bugün geldi. Süpürüp silip yerleştirdi eşim. Yarın biraz temizlik biraz ikramlık hazırlayacağım. Pazar günü öğlen kutlayacağız. Sonrasında güzelce dinlenmeyi planlıyorum😍
Sen neler yapıyorsun canım. Kızların nasıl🥰
15 ocakmi doğum günü.
Benim oglanda 15 ocak 😊

Benim esimde vardiya da.
Aksam olsun istemiyorum cocuklar hic durmuyor

@Bal0ncuk canım nasıl oldun 🤗
@Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu 🤲
Zeynolin44 Zeynolin44 güzel anneee nasılsın❤️
okyonus okyonus sen nerelerdesin kaçak🤭
Cankusunannesi Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun😇
Z zeLina kızzz cadılar nasıl🙈
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz😘😘
O1deren87 O1deren87 mutfakta mısın kızz🤪🤪

@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa🥺🥺🥺
Cansinn ya vefali insanin hali bi baska
Eskisi kadar burda vakit gecirmiyorum canim bi girip , cikiyorum dyebjlirim.
Nasilsin jnsallah hersey yolundadir

Suan mutfakta Degilim ama aklim orda.dusunuyorum yarin ne pisirsem:KK70:
Bedenen değil ama ruhen mutfakta sın yqni😇😇😇
Cansinn ya vefali insanin hali bi baska
Eskisi kadar burda vakit gecirmiyorum canim bi girip , cikiyorum dyebjlirim.
Nasilsin jnsallah hersey yolundadir
Yaaa kuzum, benim niye girmiyorsun ki insanın kafası dağılıyor burda🤪🤪
Canımsın❤️❤️

Herşey yolunda kuzum çok şükür
Senin kız nasıl 1. Sınıfı dimi prenses🧚‍♂️🧚‍♂️

Çok iyi yaaaaa maşallah prensese nice güzel yaşları olur inşallahhh🤲🤲🤲😘

Benim kız zaten yemek yemez canım zorla 1 kaşık yerse yiyor
Poğaça simit arada da meyve yiyor
Yani bence de fiyatlar fazla ama malüm herşey yüksek 🤦‍♀️🤦‍♀️

Evet kzuum ameliyat olacaktınız dikkat et canım geniz eti gerçekten çok etkiliyor çocukları kulaklara bile çok hasar bırakıyor
Aman hayatın koşuşturmacası hepimizde var🙈🙈🙈
Benimki de yemiyor hiç bir şey. Orada evde yemediklerini yiyormuş az da olsa. Herşeyin fiyatı ucmuşken onlar da haklı da işte🤷

Back
X