🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tavuklu sulu patates bulguur pilavı zeytinyağlı pırasa yaptım yedik

Kızlar birazdan acıkır belki nugget var onu yaparım

Bugün babacığımın doğumgünü eşofman aldım ❤️❤️❤️

Bedenen değil ama ruhen mutfakta sın yqni😇😇😇

Yaaa kuzum, benim niye girmiyorsun ki insanın kafası dağılıyor burda🤪🤪
Canımsın❤️❤️

Herşey yolunda kuzum çok şükür
Senin kız nasıl 1. Sınıfı dimi prenses🧚‍♂️🧚‍♂️
Vaktim olmuyor pek canim gunluk bakiyorum zaten ama uzun zaman gecirmiyorum, biryerlere yazmiyorum . Boylesi yeterli simdilik 😊

Evet pazartesi okuyorum, yaziyorum rozeti alacaklar . Cok heyecanli . Sukur guzel bi ilk donem gecirdik, hastaliklar haric tabi . Sizde durumlar nasil

Cankusunannesi Cankusunannesi canım sevindim ameliyat olmadığına inşallah da gerek kalmaz Allah kolaylık versin öpüyorum paşaları❤️
okyonus okyonus Allah ödeme kolaylığı versin canım benim oğlum devlette ama okul karşında ve sınıfı 20 kişi memnunuz çok şükür, onun için en iyisi nasıl olacaksa öyle yapın canım❤️

Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun
Dün kahvaltıya poğaça yapmıştım biraz buzluğa attım bugüne de var menemen yapacağım yataktan çıkabilirsem

Kızçem çok bunaldı yazılılardan denemelerde dün çocukları alıp yemeğe gittik 450 tl ödemiş eşim ama enfesti yemekleri

Maaş yattı ve bitti
1000 tl yönetime yakıt, aidat
500 TL gün param
6000 kasko
1000civarıda mtv olur
2650 zorunlu sigorta
1800 kredi
Birazda eksideydik, eksiye devam 😒😒

Benim minik bebeğimiz olacağını iyice idrak etti "Anne bebeği neden yedin" diyip duruyor😁😁😁😁😁😁bebeği yediğim için karnıma girdiğini düşünüyor 🥰🥰🥰🥰🥰açıkla açıklayabilirsen🤕🤕🤕
Ayyy zeynoooo yaaa ne tatlı ❤️❤️

Benim küçük kız da anne kardeşimi ne zaman karnına koyacaksın diyor adını bile belirlemiş Ada🤪🤪🤪

Vaktim olmuyor pek canim gunluk bakiyorum zaten ama uzun zaman gecirmiyorum, biryerlere yazmiyorum . Boylesi yeterli simdilik 😊

Evet pazartesi okuyorum, yaziyorum rozeti alacaklar . Cok heyecanli . Sukur guzel bi ilk donem gecirdik, hastaliklar haric tabi . Sizde durumlar nasil
Nice güzel okumalar olsun maşallahhhh🧿🧿🧿

Sen 2. Ciyi düşünmüyorsun dimi

Ayy yaşlı teyzeler gibi oldum 🙈🙈

Selamsssss❤️❤️
Hiç iş yapmadım valla bugünde🤭🤭

Carrefour dan sipariş geçtim 859 tl
Büyük kız kuaföre gitti

Barbunya(rahat 6 senedir hiç yapmamıştım😱😱)) ve tavuklu pilav yaptım annemle babamı çağırdım beraber yedik kahvemizi içtik gittiler

Bal0ncuk Bal0ncuk canım nasıl oldun 🤗
Penguen Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu 🤲
Zeynolin44 Zeynolin44 güzel anneee nasılsın❤️
okyonus okyonus sen nerelerdesin kaçak🤭
Cankusunannesi Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun😇
Z zeLina kızzz cadılar nasıl🙈
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz😘😘
O1deren87 O1deren87 mutfakta mısın kızz🤪🤪

@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa🥺🥺🥺
mart ayının ortasına dogru belli olur 19 şubatta bitiyor mülakatlar mazereti olanlar var onlarıda alacaklarmış uzar süreç biraz geç olsunda istediğim olsun yeterki

Back
X