Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haber gelir inşallah canımmart ayının ortasına dogru belli olur 19 şubatta bitiyor mülakatlar mazereti olanlar var onlarıda alacaklarmış uzar süreç biraz geç olsunda istediğim olsun yeterki
İYi gezmeler zeynoSelam kızlar
Sağlık ocağında izlenim var oraya gideceğim çocuklar okuldayken ordan birkaç züccaciye gezeceğim sunumluk birkaç parça istiyorum hoşuma giderse alacağım, cuma günü kv gideceğiz inşallah
sadece yasli teyzeler degil genelde tek cocuk sahibi oldgmu duyan goren yeni tanistigim insanlar bile soruyorNice güzel okumalar olsun maşallahhhh
Sen 2. Ciyi düşünmüyorsun dimi
Ayy yaşlı teyzeler gibi oldum![]()
Sağol canımCankusunannesi canım sevindim ameliyat olmadığına inşallah da gerek kalmaz Allah kolaylık versin öpüyorum paşaları
@okyonus Allah ödeme kolaylığı versin canım benim oğlum devlette ama okul karşında ve sınıfı 20 kişi memnunuz çok şükür, onun için en iyisi nasıl olacaksa öyle yapın canım![]()
Aman boşver vallahi hiç yapma bence yeni nesil gümbür gümbür geliyorsadece yasli teyzeler degil genelde tek cocuk sahibi oldgmu duyan goren yeni tanistigim insanlar bile soruyorhenuz dusunmuyorum ileride fikrim degisirmi bilemem tabi de
Sizler napiyorsunuz ablan deren nasil uyuyor mu yine hergun
Ooo bol hasret gidermeceli gunler sizin olsun insallahAman boşver vallahi hiç yapma bence yeni nesil gümbür gümbür geliyor
Uyumaz mı kızzzz
Haftasonu geliyor çocuklarda bizdeok özledik![]()
Teşekkür ederim kuzumOoo bol hasret gidermeceli gunler sizin olsun insallah
yaa böyle boğazımda sanki kuscak gibi bi his varNoldu kızzz![]()
iyiyim canım çok şükür lazere gittim geldim sen nasılsınBal0ncuk canım nasıl oldun
Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu
Zeynolin44 güzel anneee nasılsın
@okyonus sen nerelerdesin kaçak
Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun
@zeLina kızzz cadılar nasıl
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz
@O1deren87 mutfakta mısın kızz
@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa![]()
yaa böyle boğazımda sanki kuscak gibi bi his var
sürekli mide bulantısı
böyle sanki genzim akıo gibi
sizce neden kızlar
İYi kuzum büyük kızla dışardayız bizdeiyiyim canım çok şükür lazere gittim geldim sen nasılsın
hiç bilmiorum ama cok kötüyümKuzum alerjik astım filan olabilir mi
Ya da geniz akıntısı mide bulantısı yapar
Diikkat et kuzum ılık şeyler bol bol c vitamini filan tükethiç bilmiorum ama cok kötüyüm![]()