🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar
Sağlık ocağında izlenim var oraya gideceğim çocuklar okuldayken ordan birkaç züccaciye gezeceğim sunumluk birkaç parça istiyorum hoşuma giderse alacağım, cuma günü kv gideceğiz inşallah

Selamsssss🤗🤗

Kahvaltı sonrası pazara gittim
Ben herşeyi az alıyorum 200 TL verdim meyveyi de yeşilliği de az alıyorum Rabbim çok nüfuslu olanlara yardım etsin

Trendyoldan kendime krem sipariş verdim

Küçük evdeydi bugün şimdi ablası biraz dışarı çıkardı dinleniyorum

Yemekte dolma yaptım yanına cacık yapacağım dünden de çıtır tavuk var az yeter👍👍

Nice güzel okumalar olsun maşallahhhh🧿🧿🧿

Sen 2. Ciyi düşünmüyorsun dimi

Ayy yaşlı teyzeler gibi oldum 🙈🙈
sadece yasli teyzeler degil genelde tek cocuk sahibi oldgmu duyan goren yeni tanistigim insanlar bile soruyor 🤣🤣 henuz dusunmuyorum ileride fikrim degisirmi bilemem tabi de

Sizler napiyorsunuz ablan deren nasil uyuyor mu yine hergun

Cankusunannesi Cankusunannesi canım sevindim ameliyat olmadığına inşallah da gerek kalmaz Allah kolaylık versin öpüyorum paşaları❤️
@okyonus Allah ödeme kolaylığı versin canım benim oğlum devlette ama okul karşında ve sınıfı 20 kişi memnunuz çok şükür, onun için en iyisi nasıl olacaksa öyle yapın canım❤️
Sağol canım 💕 Bende çok öpüyorum kızlarını ve oğullarını 🥰

sadece yasli teyzeler degil genelde tek cocuk sahibi oldgmu duyan goren yeni tanistigim insanlar bile soruyor 🤣🤣 henuz dusunmuyorum ileride fikrim degisirmi bilemem tabi de

Sizler napiyorsunuz ablan deren nasil uyuyor mu yine hergun
Aman boşver vallahi hiç yapma bence yeni nesil gümbür gümbür geliyor 😱😱

Uyumaz mı kızzzz🤭🤭
Haftasonu geliyor çocuklarda bizdeok özledik❤️❤️❤️

Günaydın 🤗🤗🤗

Büyük kız anne bugün spontene olsun hadi dışarı çıkak dedi🤪🤪🤪

Küçüğün kahvaltısını yaptırıyorum onu kreşe bırakıp büyükle gezecez kahvaltı bile yapmadık🙈🙈🙈

Selamssss🤗🤗

Ayyy çok yoruldum🤭🤭

Büyük kızla yemek yedik kahve içtik
Yine yine telefon kılıfı aldı tayt çorap filan aldık
Dönüşte küçüğü aldık markete girdik eve geldik
Günün hasılatı 750 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X