İki ilide tayin dönemi yazdık ve Malatya olmadı diye cok üzülmüştüm.Şuan Malatya’da olabilirdik bizde bilemiyorum cok saçma saçma düşüncelere giriyorum çocukla yalnızım diyede tedirginim zaten devamlıaklımda adıyaman ya da malatya gibi kalmış
Canım benim cok çok tesekurler
Geçecek inşallah bu günl
Amin valla dakikaları sayıyorum nefesim daraldı arabada durmaktan hava aydınlasada evime gitsemMalatya’da arkadaşlarda arabada kalıyormuş lojmanda daireleri hasarlıymış.Çok üzgünüm çok büyük bir felaket elimizden duadan başka birsey gelmiyor.Allahım hepsinin yar ve yardımcısı olsun ins
Canım nasilsiniz eve geçtiniz miAmin valla dakikaları sayıyorum nefesim daraldı arabada durmaktan hava aydınlasada evime gitsem
Geçtik canim cok sükur.insallah artcilar hafif olur.onu umuyorumCanım nasilsiniz eve geçtiniz mi
Canım sen malatyadamiydinDün bı çanta hazırladık alıp götürdük herkes yardıma koşmuş çok kalabalıkti. Çok kötü oldum oraya girdiğimde. Allah'ım büyük yarabbim yardımcıları olsun hepsinin
Manisa'dayim canım. Depremi hissetmedim ama 2 gündür inan perişanım bende herkes gibiCanım sen malatyadamiydin
İnşallah canım Allah korusun inşallah olmazGeçtik canim cok sükur.insallah artcilar hafif olur.onu umuyorum
Depremden 2-3 saat önce girmiş inş gelir bir sorun yoktur çok merak ediyorum
Gitmeyin canım evinize bunun sabahı akşami gecesi gündüzü yok.Lutfen girmeyin evinizeAmin valla dakikaları sayıyorum nefesim daraldı arabada durmaktan hava aydınlasada evime gitsem
Nasılsınız canım.Birseye ihtiyacınız varmı ?Elimden ne geliyorsa yaparım.Bugun şirketten bir tır koli hazirladik yola çıktı Allah'ın izniyle tez vakitte ulaşsın inşallah.450 kolinin 450 si'nede elim degdi hepsinin içine bolca sevgimi, iyi dileklerimi, dualarımı, kalbimdeki kocaman siziyi ve durmak bilmeyen göz yaşlarimida koydumOfffff kızlar yaaa yazın lütfen
Ya sanırım deprem bölgesinde yaşıyordu o ben inş yanlış hatırlıyorumdur
Adıyaman da yaşıyordu ama tv'de Adıyamanda internet bağlantısının hiç olmadığı söyleniyordu, iyidir inşallah ZeynolinYa sanırım deprem bölgesinde yaşıyordu o ben inş yanlış hatırlıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?