Sağol kuzum ya çok şükür biz iyiyiz ihtiyacımız yok birşey evde değilizNasılsınız canım.Birseye ihtiyacınız varmı ?Elimden ne geliyorsa yaparım.Bugun şirketten bir tır koli hazirladik yola çıktı Allah'ın izniyle tez vakitte ulaşsın inşallah.450 kolinin 450 si'nede elim degdi hepsinin içine bolca sevgimi, iyi dileklerimi, dualarımı, kalbimdeki kocaman siziyi ve durmak bilmeyen göz yaşlarimida koydumiyi olun herkes iyi olsun biran önce herkese ulasilsin yavrular soğukta ekmeksiz sütsüz kalmasın inşallah Diyecek söz duygularimi üzüntümü anlatacak kelimelerim yok artık
Yaaa çok korkuyorum inşallah iyidilerlerAdıyaman da yaşıyordu ama tv'de Adıyamanda internet bağlantısının hiç olmadığı söyleniyordu, iyidir inşallah Zeynolin
Ya baloncuk kuzum
Bende öyle düşünüyorum internet elektrik filan yok ondandır diye düşünmek istiyorumİnşallah bişey olmamıştır telefonunun şarjı yoktur internet yoktur
Kitapkontesi diye hatırladım sanki benSağol kuzum ya çok şükür biz iyiyiz ihtiyacımız yok birşey evde değiliz
Allah ım korusun herkesi
Yaaa çok korkuyorum inşallah iyidilerler
Ya baloncuk kuzum
Zeynolini kız kardeşi vardı bikini hatırlayamadım hatta temizlik grubuna yazıyordu adı neydi
Yaaa evet çok teşekkürler yazdım hemenKitapkontesi diye hatırladım sanki ben
Haber alırsan haber et hemen canımYaaa evet çok teşekkürler yazdım hemen
Tmm kuzumHaber alırsan haber et hemen canım
Canım biz iyiyiz O1deren de iyi
Ya sanırım deprem bölgesinde yaşıyordu o ben inş yanlış hatırlıyorumdu
Haber aldıklarımiza ve hayyattakilere Cook şükürCanım biz iyiyiz O1deren de iyi
Baloncuk da iyiymiş kızıyla zor kaçmış
Ama zeynolinden haberim yok
Yaaaaa canım benim m çok çok çokkk sevindim öldük meraktanHerkese cok buyuk gecmis olsun ablamZeynolin44 ve ailesi suan istanbulda annemlerdeler, dun gece cok zor sartlarda istanbula gecebildiler, cok sukur iyiler
Çok şükür Allah’aHerkese cok buyuk gecmis olsun ablamZeynolin44 ve ailesi suan istanbulda annemlerdeler, dun gece cok zor sartlarda istanbula gecebildiler, cok sukur iyiler
Yaaaaa canım benim m çok çok çokkk sevindim öldük meraktan
Çok çok selam söyle
Allah razi olsunÇok şükür Allah’aÇok selam söyleyin çok sevindim güzel haber aldıgımıza
Ahhh çok iyi haber şükür yarabbimHerkese cok buyuk gecmis olsun ablamZeynolin44 ve ailesi suan istanbulda annemlerdeler, dun gece cok zor sartlarda istanbula gecebildiler, cok sukur iyiler
çok şükür güzel haberlerini aldık darıs göçük altındakilerden güzel haberler almaya olsunHerkese cok buyuk gecmis olsun ablamZeynolin44 ve ailesi suan istanbulda annemlerdeler, dun gece cok zor sartlarda istanbula gecebildiler, cok sukur iyiler
ah canım ne merak ettik seni hiç aklımızdan çıkmadın iyi yapmışsın eklemekle bende handeye söyledim özel grup açsanda telefon yazalım diyrTelefon numarami ekledim ben kızlar siteye . Birbirimizi tanimasak bile ne kadar endişelendim hep dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?