Sağol kuzum 2 gün önce yine girdi ağrı gittim acile iğne vurdurdum ama çok kötü var ya ağrısı kanaldaki belki düşmüştür şimdiye ama böbrekte ki biraz sürer dedi doktornasıl oldu canım ağrıların dün benimde ağrı girdi nefesim kesildi resmen aklıma sen geldin Rabbim taşını kolay düşürmeni sağlasın
Herkes aynı durumda maalesef canımyok canım burda şimdilik bişey yok işte bilim insanları açıklama yapıyor van hakkari bingölde 7 üstünde bekleniyor diye dua ediyorum acısın rabbim ülkemize insanımıza afetinden korusun.Düdük yastıgımın altında başucumda su her gece korkuyla yatıyorum sürekli uyanıyorum çocukları yanıma alsam mı diyorum yaşamadan böyle oldum
sen nasılsın çocuklar nasıl korkuyorlar mı
İyiyiz canım ama hala evde değilizSelam kızlar.Herkes iyimi? Şu sıralar hersey sinirime dokunuyor şimdide eşime taktım kafayı
Valla ne yapsa bana batıyorİyiyiz canım ama hala evde değiliz
Hayırdır kız niye ki
Amannnnn o bana da olur bazen adam bişey demeden kavga çıkartırım kendi kendime konuşurum sonra sinirim geçince saçmalamışım derimValla ne yapsa bana batıyor
geldi mi canım eşimSelam kızlar.Herkes iyimi? Şu sıralar hersey sinirime dokunuyor şimdide eşime taktım kafayı
çok şükür canım iyiyim sen nasılsınSelam kızlar.Herkes iyimi? Şu sıralar hersey sinirime dokunuyor şimdide eşime taktım kafayı
Deprem bölgesindeki personele tayin sayfası açılmış. Muhtemelen bu sene batıdan süpriz tayinler olur.okyonus canım tayin sayfası açıldı mı sizin batıdakileri muhtemelleri katiye dönmüş diyorlar
bu ay sonu gelecekgeldi mi canım eşim
Bize sürekli sürpriz tayin oluyor zaten.Adamı Eylül ataması yapmışlar kasımda tayin ettilerDeprem bölgesindeki personele tayin sayfası açılmış. Muhtemelen bu sene batıdan süpriz tayinler olur.
Sayfa açılmadı eşimi tayin etmişler kasımda öğrendik iyi bir gol attılar.Ne güzel tercih yapacaktık 3 yıl olmuştu.okyonus canım tayin sayfası açıldı mı sizin batıdakileri muhtemelleri katiye dönmüş diyorlar
İşin kötüsü benimki birsey diyor işte beni sinir edecek birseyler ille çıkartıyorAmannnnn o bana da olur bazen adam bişey demeden kavga çıkartırım kendi kendime konuşurum sonra sinirim geçince saçmalamışım derim
Sizinki maalesef hep sürpriz. Inşallah bir daha hiç ayrılmayasınız okyonusBize sürekli sürpriz tayin oluyor zaten.Adamı Eylül ataması yapmışlar kasımda tayin ettiler
Hahahahha önceden kavgada ben susardım o konuşurdu sinir olurdu konuşmuyorum diyeİşin kötüsü benimki birsey diyor işte beni sinir edecek birseyler ille çıkartıyorAllahtan görevdede karşıdan küsmek kızmak daha zevkli oluyor hahah
nereye tayin etmişlerSayfa açılmadı eşimi tayin etmişler kasımda öğrendik iyi bir gol attılar.Ne güzel tercih yapacaktık 3 yıl olmuştu.
sağol canım cümlemizin inşallahHayırlı kandiller kızlar Rabbim ne duamız varsa kabul eylesin
Geçmiş olsun canım.Rabbim beterinden korusunHayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde
Önce böbrek sancım tuttu hastaneye zor yetiştik 2 taş varmış biri kanala girmiş düşecek diğeri böbrekte daha 2 ağrı kesici zor kesti ağrımı
Dünden burda evcil köpek var küçük kızımı ısırdı ufak yara ama 3 dişini geçirdi bacağına apar topar hastaneye gittik pansuman ve kuduz aşısını yaptırdık
O sırada benim yine böbrek ağrım tuttu bende bir daha ağrı kesici yaptırdım
Ne olacak böyle bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?