- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Yok canım bir süre buradayızSelam hanımlar herkes iyimi
Zeynolin44 iyi olduğunuza sevindim İstanbul'a mi tasiniyorsunuz hakkınizda hayırlısı olsun inşallah Rabbim tekrarani hiç kimseye yaşatmasın inşallah
Hakinizda hayırlısı olsun canım.Saglik olduktan sonra hayatta olduktan sonra herşey zamanla yoluna girer inşallahYok canım bir süre buradayız
İstanbula yerleşme niyetimiz yok yaza kadar buradayız sonrasında eve döneriz tayin mi isteriz, yerimizde mi kalırız hiç belli bişey yok
Kuzum iyiyiz beraberiz zaten derenle
Evlerinize girmismiydiniz peki ?binalara girilmesin deniliyor canım görmeyin sakın.Bu artı değil normal depremmis artçilari gelmeye devam edicek sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunKuzum iyiyiz beraberiz zaten derenle
Aşağıya kaçtık
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat edin. Evlere girmemeye çalışın. Dualarımız sizinleKuzum iyiyiz beraberiz zaten derenle
Aşağıya kaçtık
Canım mecbur girdik şimdi eveEvlerinize girmismiydiniz peki ?binalara girilmesin deniliyor canım görmeyin sakın.Bu artı değil normal depremmis artçilari gelmeye devam edicek sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSiz orada bizzat yaşıyorsunuz biz burada daha kotuyuz nasıl devam edicez böyle hayatımıza ulkece
Rabbim yardım etsin hepimize inşallahBu zor gunlerin daha beterini göstermesin artık bitsin birdaha bu günleri yaşamayalım artık güzel huzurlu gunler bütün insanlığın sağ olduğu sağlıklı günler yaşayalım inşallah
Sağol canım benim girdik evdeyizÇok geçmiş olsun canım. Dikkat edin. Evlere girmemeye çalışın. Dualarımız sizinle
Canim yeni gordüm kusura bakma.evet aşağıdaydik ama mecbur geçtik evlerimize.cok şükür hasar yok evde.önce Allah'a sonra binaya güvendik.
İyi olun dikkatli olun gece gündüz DualarimizdasinizCanim yeni gordüm kusura bakma.evet aşağıdaydik ama mecbur geçtik evlerimize.cok şükür hasar yok evde.önce Allah'a sonra binaya güvendik.
Amin canim doğru söylüyorsun.türkiyede yaşıyorsan hazırlıklı olmalıyız.Allah hepimiz korur inşallahİyi olun dikkatli olun gece gündüz DualarimizdasinizBizimde akibetimiz belli değil başka şehirlerde beklendigi söyleniyor biraz sonra kimin ne olacağı neler yaşayacağının garantisi yok.Elimizden kendimizce tedbir alip Allah'a sığınıp ona dua etmekten başka hiç birşey yapamiyoruz malesef.Rabbim hiç bir insana hiç bir canlıya böyle felaketler yasatmasin inşallah
Napalim valla depremle uğraşıp duruyoruz.bi aşağı bi yukarı.Kızlar napıyorsunız nasılsınız
Evet ya bizim memlekette oluyo şimdi sürekli onlarda bı dışarı çıkıyorlarmis bı giriyolar yeğenim 5 yaşında eve girmeyelim diye agliyomus sürekliNapalim valla depremle uğraşıp duruyoruz.bi aşağı bi yukarı.
Geziyor mübarek her yeri
Neyseki benim cocuklar fazla korkmuyor.kizim bi yatarken beni istiyorki o her zaman isterdi.Evet ya bizim memlekette oluyo şimdi sürekli onlarda bı dışarı çıkıyorlarmis bı giriyolar yeğenim 5 yaşında eve girmeyelim diye agliyomus sürekli
Amin canım inşallahNeyseki benim cocuklar fazla korkmuyor.kizim bi yatarken beni istiyorki o her zaman isterdi.
Allah yardimcimiz olsun.ne zaman ne olacağını bilemiyoruzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?