🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende aslında yemekten zevk alan birisi olmak istiyorum ama yeme problemi bence doğuştan gelen birşey.bebekkende boyleymisim yani hep boyleymisim 😀
Aslında ben yeni evliyken çocuklar yokken akşama kadar aç gezerdim. Tek yiyemiyorum derdim.ama ne zaman oğluma hamile kaldım o gün bu gündür iştahliyim😅😅😅

Selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra annem geldi kahve içmeye ☕☕

Annem gittikten sonra Kayınvalidem anneme gidelimmi dedi yaşlı anneanneye tamam dedik giderken tavuk aldım 50 tl👍👍
Nene de ciğer almış mangal yaktı eşimin dayısı teyzesi çocuklarda vardı 🤗🤗

Daha yarım saat oldu eve geldik kız çıldırdı uykusuzluktan gelince hemen bayıldı 🙉🙉🙉

Dün alışveriş yaptık
Anneme gömlek 70 TL
İki yiğenime gömlek aldım 60 TL
Kızıma ve yiğenime elbise 120 TL
Kendime ve kızıma çamaşır 60 tl
Bim 200 tl
Manav 76
Kasap 65 TL
Süt 12 TL
Yönetime aidat+yakıt 305 TL

Daha hediyelik almam lazım çıktıkça bakarım herşey çok pahalı 😖😖
Güle güle kullanın Zeyno hayırlı olsun🤗🤗
hiç iştah problemim olmadı nasıl bir bünyem varsa hamileyken bile kustum sonra yine yedim eşim artık dalga geçiyordu nasılda çıkarcan yeme boşuna diye :) Vitamin takviyesi al mutlaka bana bile yazdı doktor 1 ay olacak içiyorum sonra tahlil vercem devam mı tamam mı bakalım dedi
Bende büyük kızıma hamileyken çok kusarım eşim kusma a rağmen zorla yedirirdi ya kusuyorum zaten diyordum olsun kalıyordu diyordu🙉🙉🙉

Aslında ben yeni evliyken çocuklar yokken akşama kadar aç gezerdim. Tek yiyemiyorum derdim.ama ne zaman oğluma hamile kaldım o gün bu gündür iştahliyim😅😅😅
Çevremdeki herkes hamile kalınca doğsan sonra kilomun birazının kalacagina inanıyordu kalmadı.Yasin genç ondan verdin çabuk dediler.ikincide de artık yaşın ilerledi ve ikinci hamilelik bu ilki gibi veremezsin dediler onda da gitti😀
Şimdi herkes gıcık oluyor bebeği nerende taşındın sen falan diyorlar 😀
Müdürüm bile cankus hanım kiloları vermek için ne yaptın diyor 😀

Şuan servisteyim ise gidince yazicam sana tüm yediklerimi😀
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bakalım benim beselenmemde bir sorun mu var 🤔 dün sabahtan basliyim bak saat 6 dan gece 10 'a kadar olan zaman dilimi bu.
Sabah uyanınca ilk isim su içmek susamış oluyorum
İş yerinde kahvaltı için
bir tane simit 2 fincan çay,
Öğlen aşıya gittiğim için normal yemek yiyemedim eşim gobit ekmeğe et döner yaptirmis ise gelince onun yarısıni yedim ve bir bardak kola içtim
Akşamda biraz taze fasulye biraz pilav yedim
Yemekten sonra çay 1 taze kayısı bir avuç kiraz yedim ve kapanış 😀
Gün içinde aralarda çay iciyorum genelde akşam üzeri çayın yaninda çubuk kiraker veya bir iki tane bisküvi yiyorum dün yemedim ama genelde böyle.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd bakalım benim beselenmemde bir sorun mu var 🤔 dün sabahtan basliyim bak saat 6 dan gece 10 'a kadar olan zaman dilimi bu.
İş yerinde kahvaltı için
Öğlen aşıya gittiğim için normal yemek yiyemedim eşim gobit ekmeğe et döner yaptirmis ise gelince onun yarısıni yedim ve bir bardak kola içtim
Gün içinde aralarda çay iciyorum genelde akşam üzeri çayın yaninda çubuk kiraker veya bir iki tane bisküvi yiyorum dün yemedim ama genelde böyle.
Canım bence çok güzel bi diyet listesi olmus😊

Çevremdeki herkes hamile kalınca doğsan sonra kilomun birazının kalacagina inanıyordu kalmadı.Yasin genç ondan verdin çabuk dediler.ikincide de artık yaşın ilerledi ve ikinci hamilelik bu ilki gibi veremezsin dediler onda da gitti😀
Şimdi herkes gıcık oluyor bebeği nerende taşındın sen falan diyorlar 😀
Müdürüm bile cankus hanım kiloları vermek için ne yaptın diyor 😀
Ya bak ne güzel bişe olduğunu yorumlardan anlıyorsun☺

İş yerinde kahvaltı için
Hahahahhaha kız ben diyetteyken bile senin yediklerinden fazla yiyorum🙉🙉🙉

Selam kızlar kahvaltımızı yaptık Kayınvalidem teyzesinin kızına gidecekti dedi minnoşu da götüreyim 🤪🤪🤪

Gittiler vallahi gayette akıllıymış bakalım akşama gelirler 👏👏👏

Bende ev süpürdüm sildim toz aldım balkonları yıkadım çarşafları değiştirdim bulaşık yıkandı
Büyük kızımla birqz spor yaptık

Akşama menüde çıtır tavuk patates salata ayran olacak😋😋😋

Eşim eğitime izmire gidecek yarın. Bugünden yigeniyle adanaya gitti.yigeni bizde kaldı birgün.onlar saat 2 gibi gittiler.hemen çarşafları mak.attım
Arka balkonu yîkadım. Evi dip köşe beyaz eşyalar hariç herseyi çekerek süpürdüm.
Her odayı suyu değiştirerek sildim
Tozları aldım. Aynaları sildim
Wcyi lavoboyu yîkadım
Ebeveyn banyosunu yıkadım
Büyük banyoyu kaynar suyla Hertarafi ni yîkadım. En son duş aldım. Oturuyorum simdi😊

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗

Kuzenimin düğünü var bugün birqz önce evlerine gittik gelin çıkmasını yaptık
Benim minnoş her zamanki gibi ağladı ordada🥴🥴🥴
Eve geldik akşam düğüne giderken kaynanam bakacak 👏👏

Back
X