- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Bereketli olsun canımKaynım geldi Almanya dan kv kalıyor benim miniği ilk kez gördü pandemiden dolayı gelmemişti geçen sene yarım altın taktı kızçemekenarda dursun lazım olur bir altınım var derim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun canımKaynım geldi Almanya dan kv kalıyor benim miniği ilk kez gördü pandemiden dolayı gelmemişti geçen sene yarım altın taktı kızçemekenarda dursun lazım olur bir altınım var derim
![]()
Güzel günlerde serinleyin canmAy bizde dün klima aldık 4700tl 6taksitPara su gibi gidiyor.Kartlar doldu coştu
hayırlı olsun canım iyi olmuş klima artık şart gibi burda bile taktıran var gündüz çok sıcakAy bizde dün klima aldık 4700tl 6taksitPara su gibi gidiyor.Kartlar doldu coştu
Akşam bende okudum haberlerde Allahın cezaları demekten başka bişey diyemedim yüzde 15 çok fazla hayat zaten pahalı üstüne faturalarGüzel günlerde serinleyin canm
Sorma hergun alacak birşey çıkıyor eksik hiç bitmiyor kartlar hep aynı ya şimdi elektirigede %15 zam geldibu oran nedir yaa anlayan bir adım öne çıksın
![]()
Hahahhaha kız burası gerçekten çok iyi adana yq dönmem herhaldeSen eşinle kavuştun ya onun için sıcağı hissetmemessindir(Adana sicagiyla boy ölçülmez tabi
)
Güle güle kullanın canımAy bizde dün klima aldık 4700tl 6taksitPara su gibi gidiyor.Kartlar doldu coştu
Sağol canım kızlar çok mutluCankusunannesi anacığıma geldik çok şükür
Kmsl Hnd kavuştun yarinle
gözün aydın bende yarimi anasına bıraktım geldim
okyonus hayırlı olsun güle güle serin serin oturun
Cedric1003 sen ne zaman gideceksin tatilde telafi eğitime kalmıyorsun inşallah
![]()
Hayırdır canım umarım bir sıkıntı yokturgünaydın kızlar işe geldim bugün ani bir kararla plan değiştirdik ben 1 ay izin alcam bayramdan önce ankarada olayım diye eşimde sonra gelecek bilet alalım dedim aldırmadı müdürünle konuş netleşsin öyle alırsın diye 200 tl birden arttı fiyatlarsağlık olsun artık gözden çıkardım.
Mersi şekerimSelam kızlar
Kmsl Hnd
Zeynolin44 gozunuz aydın kızlar . Bende haftaya yola çıkarım .
okyonus hayirlo olsun klima elektiruk uçuyor korkacağız klima çalıştırmaya
Yalnız değilim canım annemin evine yerleştim bir abim karşı daire de bir aabim alt katımızda gelinler yiğenler biraradayız çocuklar çok mutlu oynuyorlarSen yalnızmı kaldın istanbulda Zeyno sende gitsene kocaeline.
iyiyim canım en son izne eşim çıkacak işlerden dolayı bayram tatilide uzun olunca siz önden gidin zaten kızları göndermek istiyorduk dedi bende mutlu oldum 15 gün fazla kalcam ankaradaHahahhaha kız burası gerçekten çok iyi adana yq dönmem herhalde
Güle güle kullanın canım
Sağol canım kızlar çok mutlu
Hayırdır canım umarım bir sıkıntı yoktur
Mersi şekerim
Darısı senin ailenle kavuşmana![]()
sende kavuştun mu annene çok sevindim nasıl iyi gelmiştirYalnız değilim canım annemin evine yerleştim bir abim karşı daire de bir aabim alt katımızda gelinler yiğenler biraradayız çocuklar çok mutlu oynuyorlar
Dayımın oğlu evlenecek haftaya sonra bayram kurban işleri ondan sonra gideriz
Sağol canım çok şükür kavuştuk inşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayızsende kavuştun mu annene çok sevindim nasıl iyi gelmiştir![]()
inşallah canım iyiyim bende işteyim evraklarla uğraşıyorumSağol canım çok şükür kavuştuk inşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayız
Sen nasılsın
Lojmanda çok problem oluyor malasef.Ankaradayken bizim dairede albay oturmuş üst komşum diyor hergün şikayete gelirdi ses oluyor diye.Onunda 3 oğlu vardı.Biz gelince rahatladı kadınGünaydın kızlar haftasonu güzel geçti.Alt kattaki kadın sorunlu gerçekten çocuklar ses yapınca duvara vuruyor en son biz işteyken eve gelmiş çocuklara söylenmiş sinirlerimi bozdu utanmadan bide anlatıyormuş heryerde gerçekten manyak insanlarla uğraşmak ne zor sabrediyorum.Eşim umursama boşver yok say diyor elimde olmuyor bazen
Keşke öyle bişey yapsa canım tam tayin dönemi daireler boşalıyor üst kata geçirirler ama öyle biride değiller kadın zaten biraz sorunluymuş öyle dediler.Eşim Lojman yönetiminde zaten en hızlısından yeni daireye geçirirler ama ne emmeye ne gömmeye misali saat 10 da yatıyoruz biz diyor sen yatabilirsinde biz yatmıyoruz küçük kızım gece çok uyanıyor bebek gibi saat başı ayaktayız ben çok mu memnunum bu durumdan istermiyim eşiyle konuştu eşim adamda yok sıkıntı anlatınca anlıyor ama kadın tuhaf dengesiz kapıya gelmek nedirLojmanda çok problem oluyor malasef.Ankaradayken bizim dairede albay oturmuş üst komşum diyor hergün şikayete gelirdi ses oluyor diye.Onunda 3 oğlu vardı.Biz gelince rahatladı kadınCok rahatsız olursa lojman yönetimine dilekçe veriyormuş uyarı geliyormuş sizede haberiniz olsun.