• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Özel hastanedemi randevu vermiyor?Allah şifa versin canım❤️İnş halledersin sorunsuz bir şekilde tatilinizi geçirirsiniz.
Özelde nöroloji var mı bakmadım eğitim araştırma var ordan almaya çalıştım olmadı emara girmem lazımdı pandemiden dolayı hep erteledim.Ankaraya gidince giderim artık orda gittiğim doktorum vardı

Dönüş biletlerimiz 2000 i geçecek eşimde gelecek en az 400 de ona gider bir hafta da gezeriz eylülde herşey normale dönerde bir düzen oturturuz inşallah🙄
öyle canım çok tutuyor ben 2 kızıma 1300 ödedim bende arada indirimli oluyor bilet ama her zaman sefer açılmıyor riski göze almadım.Sağlık olsun gez bolca

Selam canlar🤗🤗🤗

Evimize geldik Adana yanıyor🙉🙉🙉🙉

Market siparişi oluşturdum 350 tl👍👍
Akşama da dışardan kebap söyleyeceğim canım hiç yemek yapmak istemiyor😁😁

Çamaşırları hallederim
Ev süpürüp silecem tozlanmış

Selam canlar🤗🤗🤗

Evimize geldik Adana yanıyor🙉🙉🙉🙉

Market siparişi oluşturdum 350 tl👍👍
Akşama da dışardan kebap söyleyeceğim canım hiç yemek yapmak istemiyor😁😁

Çamaşırları hallederim
Ev süpürüp silecem tozlanmış
Hisgeldin cnm
Tatil dönüşleri isler cok sınır bozucu oluyor . Burası da çok sıcak 🥵

Hisgeldin cnm
Tatil dönüşleri isler cok sınır bozucu oluyor . Burası da çok sıcak 🥵
Hoşbuldum canım

Aynen işlerimi yaptım
Kızı birqz dışarı çıkardım

Şimdi yemek söyledim yicez ondan sonra kızı uyutur kahvemi içerim☕☕

Sizin tatil ne zaman başlıyor🤗🤗🤗

Bu arada ne kadar harcadık nereye para gitti bütçe tutamadım 🙄🙄

Ayyyy ben önceden böyle değildim hiç para hesabı yapmazdım şimdi içim içimi yiyorum çok mu harcadık diye🤪🤪

Hoşbuldum canım

Aynen işlerimi yaptım
Kızı birqz dışarı çıkardım

Şimdi yemek söyledim yicez ondan sonra kızı uyutur kahvemi içerim☕☕

Sizin tatil ne zaman başlıyor🤗🤗🤗

Bu arada ne kadar harcadık nereye para gitti bütçe tutamadım 🙄🙄

Ayyyy ben önceden böyle değildim hiç para hesabı yapmazdım şimdi içim içimi yiyorum çok mu harcadık diye🤪🤪
Yaz olunca hesap gidiyor . Boşver sefamız olsun 😘😘
Salı günü yola çıkıyoruz 😍😍
Havalar sıcak zor olacak yolculuk

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Canım hoşgeldin evine insanın evi gibi yok
Cedric1003 Cedric1003 hadi bakalım sende çok yoruldun sıkıldın iyi gelecektir tatil 🏊‍♀️
Annemler cuma günü İstanbula gelecekler hasret gideremedik annem babamla 😔😔kurbandan sonra da beraber gideriz beraber döneriz İstanbula 🤩

günaydın kızlar bugün kendime kot pantolon alcam maviye giderim kargom gelmiş onu şubeden alcam evde yoktuk cumartesi göle gittik çok güzel avanis tarafı kollarım sırtım çok kötü yandı.
heryer yanıyor Kmsl Hnd Kmsl Hnd sizin oraları düşünemiyorum klimasız oturulmaz sanırım kardeşim mersinde çok sıcak nemden nefes alınmıyor dedi

Back
X