- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Ya benim çocuklarda küçükken öyleydi.nasıl uykum gelirdi .sabır işte bi kaç seneye sende uyursun gündüz uykusuŞaşırdık mı uyuman tabikisi hayır
Ayyy öğlen benimde çok uykum geldi ama minnoş izin vermedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim çocuklarda küçükken öyleydi.nasıl uykum gelirdi .sabır işte bi kaç seneye sende uyursun gündüz uykusuŞaşırdık mı uyuman tabikisi hayır
Ayyy öğlen benimde çok uykum geldi ama minnoş izin vermedi![]()
Bende bugün mesaiye başladım 20 gün tatil çok güzeldiGubaydin kizlarrr tatil bitti İzmir e geldik . Cok yoğun yorucu geçti . Hava cok cok sıcaktı .
Sizler nasılsınız herkes iyi mi geçmiş bayramınız kutlu olsun
Tabi tatil dönüşü iki gündür çamaşır işiyle uğraşıyorum
Tam mesaidesin dimiBende bugün mesaiye başladım 20 gün tatil çok güzeldi![]()
Tam mesaiTam mesaidesin dimi
Bence eylulde yine esnek çalışma gelirTam mesai![]()
Valla bize gelmez artık aşılıyız ama inş okullar kapanmaz naparız bilmiyorum.Allahım bitsin şu hastalık çocuklar okuluna biz işimize gidelim rahat rahat.Bence eylulde yine esnek çalışma gelirvakalar yine cok artmış
![]()
Selamlar herkesenasılsınız?
Bir bayramın ve tatilin daha sonuna geldik.
Hepimize mutlu haftalar diliyorum![]()
Gubaydin kizlarrr tatil bitti İzmir e geldik . Cok yoğun yorucu geçti . Hava cok cok sıcaktı .
Sizler nasılsınız herkes iyi mi geçmiş bayramınız kutlu olsun
Tabi tatil dönüşü iki gündür çamaşır işiyle uğraşıyorum
Bende bugün mesaiye başladım 20 gün tatil çok güzeldi![]()
Ooooo kızlar tatiller bitmiş herkes dönmüşSlm kızlar herkes tatilden dönüyor
Biz perşembe dönmüştük. Cuma sabah erkenden misafirim geldi.Allahtan evi temiz birakmistim.
Bugün eşim ise başladı tatilden öncede izin almıştı maşallah 15 gün yan yanaydik
Sabah kahvemle güne başladım. 1mak.çamaşır. Çamaşır katladım
Kahvaltı hazırlayıp topladım
AyağıMDA Nasır bandı olduğu için su yasak o yüzden oğlum sağolsun 2balkonuda yikadi❤
Koltukların örtüleri ni mak.attım .halbuki 3gun önce yıne yıkamıştım.evde
Koltukları süpürdüm
Konsolu ćektim süpürdüm sildim
Bütün evi süpürüp sildim
Cam.mak.çektim altını süpürüp sildim.yanlarını üstünü sildim
Bul. Mak.çektim altını süpürüp sildim.üstünü yanlarını sildim
Buzdolabı ni çektim altını süpürüp sildim.üstünü yanlarını sildim
Mutfak masasını sebzeli gı çektim sildim süpürdüm. Duvarını ve kapısını sildim
Fransız balkonlarin mermer ve korkulukları ni sildim.On balkonun mermerlerini ve korkulukları ni sildim.namaz kıldım
Mutfak az bişe dağıldı onu toplicam.yemekte yok.akşamüstü pazara gidecem
Oğlum okulun açtığı yüzme kursuna başlicak yarın. İyi olur sıkılıyor du zaten.
Yarın camlara girismeliyim
Hayırlı olsun Japon çiçeğinde okullu oluyor artıkGünaydın kızlar kahvaltımızı yaptık kahvemi içiyorum
Kreşe karar verdim birazdan küçüğümü gidip kaydettireceğüm kuzumun ilk günü olacak çok heyecanlı
Büyük kızımla da bugün başbaşa anne kız günü yapacağız![]()
İyiyiz canmOoooo kızlar tatiller bitmiş herkes dönmüş
Nasılsınız bakalım
Bizde bugün ablama gittik birqz önce eve geldik
Küçüğümü uyutuyorum![]()
Sizin oralarda asilanma oranı çok az canm ya hatta ilk iki il içinde yer alıyor Siirt dikkatli olun canm
Teşekkür ederim kızlar ilk gün iyi geçti sadece yemek yemek istememiş annem gelince yicem demişHayırlı olsun Japon çiçeğinde okullu oluyor artık![]()
Merhaba tatlım evet hiç asi olmak istemiyorlar . Bizim okuldaki birçok öğretmen bile olmuyorSizin oralarda asilanma oranı çok az canm ya hatta ilk iki il içinde yer alıyor Siirt dikkatli olun canm![]()
Ahhh bunların cezasını hep biz çekiyoruz kul hakkı degilmi bu?Merhaba tatlım evet hiç asi olmak istemiyorlar . Bizim okuldaki birçok öğretmen bile olmuyor
Sen nasılsın çalışma hayatı nasıl gidiyor