• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sorma en az yüzde 40 zam lazım ne hoş zamda cozum degil zam yaptıklarında herseyinde fiyatı artıyor . Enflasyon olayının bitmesi lazım . Ya Ege de incir in kilosu 30 olur mu 😡😡

Sana torpil geçiyorum var yazıyorum :KK68:
Bu sene hastalık yangınlar tüm enerjimizi aldı . Hiç gönlüm tatil deniz istemiyor . Cok üzülüyorum ülkemizin bu haline .
Aynen ya bu hayat pahali liği kötü yerlere gidiyor sonumuz Hayır olsun

Merhabalar :KK68:
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükür 😇 Taze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim 😂
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim 🤗
Ben Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .
bende Siirt’te görev yapıyorum ogretmenim 14 yıllık .
Göreviniz hayırlı uğurlu olsun . İnsaalh bol bol birikimler olur

Ben Diyarbakır I cok severim ilk görev yerim .
bende Siirt’te görev yapıyorum ogretmenim 14 yıllık .
Göreviniz hayırlı uğurlu olsun . İnsaalh bol bol birikimler olur
Tesekkur ederim 🤗
Bizim de 4 yilimiz bitti buraya atanmak nasip oldu ben de cok seviyorum diyarbakiri 😇

Selam kizlar herkese mutlu gunler dilerim 💕💕

Ben de yeni ise basladim birikim adina sizden feyz almak icin geldim buralara :KK68:
Selam tatlım hoşgeldin🤗🤗
Herkese selamlar hanımlar 🤩 Cedric1003 Cedric1003 etiketlemis selam vermeden kaçmak olmaz degilmi.
Ben çalışmaya devam izne çıkmadım tatil planlarimizi artan vakalar ve yangınlardan sebep iptal ettik bu kış çok korkutuyor beni herşey ateş 🔥 pahası olacak her yer bütün sebze meyveler yandı malesef.😔
İş arladasim balayında covit oldu 1 aydır hem düğün izni hem de covit karantinası dan sebep tek çalışıyorum aşırı yoğun ve yorucu bir ay oldu.
Haftaya 1 yada 2 hafta izne çıkacağım bakicimizin fındıkları var fındık toplayacaklar(ilk basta anlaştık) bende anneme memlekete gideceğim çocuklarla eşim çalışmaya devam edecek.Orada inşallah domates sosu ve biraz kış hazırlığı yapmayı planlıyoruz annemle.
Harcamalara hiç gelmiyim bir yere gittiğimiz yok ama para su gibi akıyor,market bez,mama,çocukların kıyafet ,oyuncak v.s ihtiyaçları birde tadilatt ve eşya değişimi yapmıştık onunda ödemeleri var birkaç aydır eksiden gidiyoruz malesef😖
Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim💞💞
Hep aynı sil supur 2 saat sonra tozlaniyor bizim camlar açık sürekli ondan oluyor galiba.Kisinda camasirdan çok toz oluyor.
Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var 🙄🙄
Para yetecek gibi değil hersey çok pahalı çok fazla tutuyor harcamalar.Karın doyurmak lüks oluyor artık.
Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor🥴🥴
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükür 😇 Taze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim 😂
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim 🤗
Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor

İnşallah güzel birikimleri olur canım🤩

Selam tatlım hoşgeldin🤗🤗

Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim💞💞

Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var 🙄🙄

Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor🥴🥴

Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor

İnşallah güzel birikimleri olur canım🤩
Tesekkur ederim Allah herkesin emeğinin karsiligini versin 🤗
Ben tercumanlik mezunuyum kendi bölümüme atanamadim ama malum alim olmayinca olana raziydim 😇 112de calisiyorum. Suan annem yanimda ama ay sonu gidecek oglum da anaokuluna baslayacak. Ben de 24 saat calisma 72 saat dinlenme seklinde vardiyali calisiyorum. Esimle dönüşümlü idare edecegiz bakalim🤗

Tesekkur ederim Allah herkesin emeğinin karsiligini versin 🤗
Ben tercumanlik mezunuyum kendi bölümüme atanamadim ama malum alim olmayinca olana raziydim 😇 112de calisiyorum. Suan annem yanimda ama ay sonu gidecek oglum da anaokuluna baslayacak. Ben de 24 saat calisma 72 saat dinlenme seklinde vardiyali calisiyorum. Esimle dönüşümlü idare edecegiz bakalim🤗
Çok iyi canım
Oğlunda alışır zamanla annen yakınsa arada yine yardıma gelir

İleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyiz😀

Çok iyi canım
Oğlunda alışır zamanla annen yakınsa arada yine yardıma gelir
Alisir insallah canim daha once kres deneyimimiz bile olmadi pandemi dolayısıyla göndermedik . Yok annem uzak malesef bi basimizayiz burda.
İleride bizde belki Diyarbakır’a tayin oluruz arkadaşım orada yaşıyor çok memnun.Hayırlı uğurlu olsun atamanız.Benim eşimde askeri personel bizde paso tayinciyiz😀
Tesekkur ederim 🤗 diyarbakir dogudaki en guzel memleketlerden biriymis gercekten.Benim esim de emniyet personeli canim ekmek nerde biz orda 😇

Alisir insallah canim daha once kres deneyimimiz bile olmadi pandemi dolayısıyla göndermedik . Yok annem uzak malesef bi basimizayiz burda.

Tesekkur ederim 🤗 diyarbakir dogudaki en guzel memleketlerden biriymis gercekten.Benim esim de emniyet personeli canim ekmek nerde biz orda 😇
Pandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etme
Gurbetlik zordur 😥

Pandemi dolayısıyla çocuklarımız herşeyden geri kaldılar ama toparlar canım hiç merak etme
Gurbetlik zordur 😥
Evet canim malesef. Insallah bundan sonra daha iyi olur zor bu gidisle ama 🙄.
Zor tabi aileden uzak olmak ama bugunumuze şükür saglik huzur olsun gerisi bir sekilde halloluyor 😇

İyi geceler babyler❤️
Sizleri unutur muyum eşkola🥰
Netim bitmişti fatura kesimini bekledim 🤪
Herkes iyidir umarım
Günler yoğun geciyor
Biraz anneme ve bana kabak, fasulye, biber kuruttuk
Anneme menemen yaptık
Yarın Kuru fasulye ve barbunya toplayıp kurutacagız 🤗
Haftaya salı eşim geliyor❤️ bir sonraki salıda kv uçuyoruz bir gün kalıp eve gideriz inşallah 🤲

İyi geceler babyler❤️
Sizleri unutur muyum eşkola🥰
Netim bitmişti fatura kesimini bekledim 🤪
Herkes iyidir umarım
Günler yoğun geciyor
Biraz anneme ve bana kabak, fasulye, biber kuruttuk
Anneme menemen yaptık
Yarın Kuru fasulye ve barbunya toplayıp kurutacagız 🤗
Haftaya salı eşim geliyor❤️ bir sonraki salıda kv uçuyoruz bir gün kalıp eve gideriz inşallah 🤲
Zeyno Ooooo kız yokluğun belli oluyor ❤️❤️

Günaydın🌸Maaşa son 5 gün:KK51:Tatil yaptık kartlar doldu borçları ödeyelim kart limitimiz rahatlasın😂Zaten çocuğun okul,kredi,kira gelen gidecek aynı gün.
Para geldiği gibi gidiyor🥴🥴

Bizde pazar günü gidiyoruz tatile Marmaris’e bakalım ne kadara patlayacak🤣🤣🤣

Back
X