• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Neyse hadi kışlıklar hazır planlar yapıldı kışa hazırız.Şimdi sıra doğalgaz faturalarına para biriktirmeye geldi😂Klima içim elektrik faturaları bitecek zamlı zamlı gaz faturalar başlayacak :bicak:
Ben artık takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılacağı yok canım bir dert değil ki 🤐Allah herkesin yardımcısı olsun🤲

Ben artık takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılacağı yok canım bir dert değil ki 🤐Allah herkesin yardımcısı olsun🤲
Ben hergün şaşırıyorum fiyatlara yüreğim daralıyor.Taze fasülye 20tl incir 25tl olurmu ya😵‍💫1er kilo meyve alsam 3-4 çeşit 100tl.Kendimize degil ha haftalık çocuğa ancak alınacak.

Slm
Gece gece yarına ne yemek yapsam diye düsunuyorum😅barbunya ısladım. Ama oğluş yemez onu. Masallah günde kac öģün yiyor.onu düşünmem lazim
Çocuklarla çarşıya çıktık kıza toka almaya.40tl lik toka aldim.
Normal günlük isler yapıldı çamaşır bulaşık yatak topla süpürge. Pazar günü market alışverişi yaparım. Liste hazırlamam gerek.
Yaz ayı olduğu için Bakliyat lari da buzdolabına koyuyorum. Az az alıyorum ama dolap yetmiyor. Geçen sene değiştirdim küçük almak zorunda kaldım. Birazda pişman oldum keşke daha büyük alsaydim.kışın yetiyor ama yazın yetmiyor.

Günaydın kizlar 🤗🤗

Ben hergün şaşırıyorum fiyatlara yüreğim daralıyor.Taze fasülye 20tl incir 25tl olurmu ya😵‍💫1er kilo meyve alsam 3-4 çeşit 100tl.Kendimize degil ha haftalık çocuğa ancak alınacak.
Yaa katiliyorum durum cok kotu daha 4-5 yil once her aksam tabak tabak cesit cesit meyve yerdik simdi resmen tadimlik yeniyor onu da cocuk yesin diye aliyoruz artik kendimizden de gectik

Sabah buzlukta ki çörek lerden ısıttım çocuklara .bende altın başak diyet yedim
Ortalığı topladım. Çamaşır toplayıp katladım .bi daha serdim.akşam eşim kırliı kıyafet getirdi onuda yîkadım astım. Bul.mal.çalıstirdim boşalttım.
Evi süpürdüm
Tozları aldım. Ön balkonu yîkadım
2 banyo wc elden geçti. Çocuk larla eczaneye gittik ordan şoka uģradik. Yumurta ve nuget aldık. Yumurta zamlanmis .
Barbunya pilav ve kakaolu kek yaptım. Hem ocak hem fırın çalışınca mutfak yandı. Banyo yapmıştım zaten tsörtu değiştim. Yarın barbunya yi eşim yer.çocuklara bişeler yapmaliyim

Sabah buzlukta ki çörek lerden ısıttım çocuklara .bende altın başak diyet yedim
Ortalığı topladım. Çamaşır toplayıp katladım .bi daha serdim.akşam eşim kırliı kıyafet getirdi onuda yîkadım astım. Bul.mal.çalıstirdim boşalttım.
Evi süpürdüm
Tozları aldım. Ön balkonu yîkadım
2 banyo wc elden geçti. Çocuk larla eczaneye gittik ordan şoka uģradik. Yumurta ve nuget aldık. Yumurta zamlanmis .
Barbunya pilav ve kakaolu kek yaptım. Hem ocak hem fırın çalışınca mutfak yandı. Banyo yapmıştım zaten tsörtu değiştim. Yarın barbunya yi eşim yer.çocuklara bişeler yapmaliyim
Ohhh temizlik yapılmış yemek yapılmış ellerine sağlık👏👏👏
Patates kızart üzerine. Sarımsaklı yoğurt ohhh missss afiyet olsun👍👍

Back
X