Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa canım korktuk vallahi Zeyno kazene bile mesaj attıselam kızlar geldim van'a 1.5 aydır yoktum ne çabuk bitti tatil diyorum kendi kendime telefonumu değiştirdik şifreleri yedeklememişim iş yerine gelince defterden baktım açtım sayfayı
birsürü şifre denedim yapamadım telefon değiştirdim eskisinide verdik indirim olunca mailde orda kaldı.Şifreler yazdığım defterim işyerinde kalmış aslında hep çantama koyardım nasıl çıkardım bilmiyorum çok özledim hepiniziYaaaa canım korktuk vallahi Zeyno kazene bile mesaj attı
Neyseki iyiymişsin
İnşallahzerya271210 da geri döner
![]()
Neyseki girebildin özledikbirsürü şifre denedim yapamadım telefon değiştirdim eskisinide verdik indirim olunca mailde orda kaldı.Şifreler yazdığım defterim işyerinde kalmış aslında hep çantama koyardım nasıl çıkardım bilmiyorum çok özledim hepinizi
zerya271210 inşallah oda gelir
Oyyyyy paşama maşallahhhhhSelam kızlar.Bugün minik kuşum 1.sınıfa başladıAllahım ne güzel duygular yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun.İnş okullar kapanmaz artık çocuklar devamlı gider.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın evlatlarımızın huzurla sağlıkla mutluluk dolu eğitim hayatı olsun inş
![]()
Burdayım canım küçüğümü kreşe götürdüm dönüşte pazara gittim geldim yerleştirdimPenguen hosgeldin canım
Kızcen içinde güzel bir eğitim yılı olur inş
Cedric1003 okullar açıldı gözümüz Aydın kuzum
Kızları naptın yazdırdın mı okula?
Zeynolin44
Kmsl Hnd
Cankusunannesi
O1deren87 kızlar sizler nasılsınız?
sağol canım inşallah senin oğluş nasıldı bugün heyecanlı mı bizimki pek utandı bugünPenguen hosgeldin canım
Zeynolin44
Kmsl Hnd
Cankusunannesi
amin canım Allah zihin açıklığı versinSelam kızlar.Bugün minik kuşum 1.sınıfa başladıAllahım ne güzel duygular yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun.İnş okullar kapanmaz artık çocuklar devamlı gider.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın evlatlarımızın huzurla sağlıkla mutluluk dolu eğitim hayatı olsun inş
![]()
Benimki heyecanlıydı resim falan yapmışlar bugün.sağol canım inşallah senin oğluş nasıldı bugün heyecanlı mı bizimki pek utandı bugün
Sağolasın canm iyiyim şükürPenguen hosgeldin canım
Zeynolin44
Kmsl Hnd
Cankusunannesi
Canım bende bu ay görüşücem oğluş okula bir uyum sağlasın hemen gidicemZeynolin44 canım ehliyet için görüştün mü fiyat aldın mı bende diğer aya kayıt olacam bakalım netten sorular çözmeye başladım
Canım seni merak ettik iyi olmana çok sevindim hoşgeldinbirsürü şifre denedim yapamadım telefon değiştirdim eskisinide verdik indirim olunca mailde orda kaldı.Şifreler yazdığım defterim işyerinde kalmış aslında hep çantama koyardım nasıl çıkardım bilmiyorum çok özledim hepinizi
zerya271210 inşallah oda gelir
Aminnn canımSelam kızlar.Bugün minik kuşum 1.sınıfa başladıAllahım ne güzel duygular yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun.İnş okullar kapanmaz artık çocuklar devamlı gider.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın evlatlarımızın huzurla sağlıkla mutluluk dolu eğitim hayatı olsun inş
![]()
Hoşbuldum canım teşekkür ederim ince düşünceniz içinCanım seni merak ettik iyi olmana çok sevindim hoşgeldin