• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizde liste yaptık forma kırtasiye gideri olacak yarın
Oğluşa spor ayakkabı kızıma spor ayskkabı🤪çok harcama olacak
Bu ay herkesde harcamalar çok Rabbim kolaylık versin🤗🤲
Çilek aldı eşim kilosu 17 TL 3 kilo aldı reçel yapıyorum
Kv incirleri vardı 5 kg de incir yaptım yeter
Benim de buzlukta 3 kilo çileğim var bir türlü reçel yapamadım :olamaz::olamaz:

İyi akşamlar kızlar
Küçüğüm kreş sonrası kulağım ağrıyor dedi aldım acile gittik 50 tl verdim
Kulağında kir var dedi doktor sanırım da okulda çarpmış öyle diyor ilaç verdi çıktık gelirken markete uğradım 85 tl bıraktım bakarsan hiç birşey yok

Birqzdan şoktan sipariş oluşturacağım evde hiç bişey kalmadı 🥴

Küçüğümü uyuttum 🧿
Şimdi büyüğüm le biraz vakit geçireceğiz dedikodu timeeeee🤪🤪🤪

İyi akşamlar kızlar
Küçüğüm kreş sonrası kulağım ağrıyor dedi aldım acile gittik 50 tl verdim
Kulağında kir var dedi doktor sanırım da okulda çarpmış öyle diyor ilaç verdi çıktık gelirken markete uğradım 85 tl bıraktım bakarsan hiç birşey yok

Birqzdan şoktan sipariş oluşturacağım evde hiç bişey kalmadı 🥴

Küçüğümü uyuttum 🧿
Şimdi büyüğüm le biraz vakit geçireceğiz dedikodu timeeeee🤪🤪🤪
Benide ćekistirecekmisiniz kızzzzx😀😀

52 kişilik sınıf mı olur 😳😳nasıl yetişeceksin verimli olur mu bu kadar çok sayı ile 😳
Oğlumun sınıfı 30 kişi 3 tane 1.sınıf var bir öğretmen ayarlayabilirse müdür 20 kişiye düşecekler ideal olanı 20 Allah güç kuvvet versin canım
Kızının okul işide hallolur inşallah stres yapıp daha çok hasta etme kendini💞
Saol zeynom 😍
58 olan sınıflar var 🙄🙄
Cok zor oluyor canımız çıkıyor . Eve gelince iki iç saat kulaklarım duymuyor sese karşı cok hassaslaşıyorum

Saol zeynom 😍
58 olan sınıflar var 🙄🙄
Cok zor oluyor canımız çıkıyor . Eve gelince iki iç saat kulaklarım duymuyor sese karşı cok hassaslaşıyorum
Ay zor ya.ben iki çocuğum biraz ses yapsa kafam göturmuyor. Allah yardım etsin.geçen yıllarda arkadaş in kızının sınıfına girmistik kulağım çınladi ya nasıl bağırıyor lar dı. ya bazen diyorum bende öğrenciyken o seslere nasıl katlanirmısim.yaşlandım heralde 😯

Ay zor ya.ben iki çocuğum biraz ses yapsa kafam göturmuyor. Allah yardım etsin.geçen yıllarda arkadaş in kızının sınıfına girmistik kulağım çınladi ya nasıl bağırıyor lar dı. ya bazen diyorum bende öğrenciyken o seslere nasıl katlanirmısim.yaşlandım heralde 😯
Saol tatlım ama ilkokullar cok tatlı oluyor seviyorum onları .
Gubaydin kızlar iyi haftasonlari
Başlasın okul hazırlıkları .
ev hanımları içinde daha düzenli bir hayat oluyor çocuklar okula gidince

Back
X