- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Hosgeldin reisGünaydın canlarım sabah kahveleri benden
Ama her an geri gidebilirim![]()

Gunaydin kızlar

İs cok hiç yapasım yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin reisGünaydın canlarım sabah kahveleri benden
Canımsın seviliyorsunHosgeldin reisgitme yahu değmiyor özlüyoruz seni
Gunaydin kızlar
İs cok hiç yapasım yok![]()
En az iki gün yoksunGünaydın canlarım sabah kahveleri benden
Oyyy reis bir görünüp kaybolmuşsun özleniyorsunGünaydın canlarım sabah kahveleri benden
Eline sağlıkMutlu pazarlar canlarım
Günüm mutfakta geçti
1 tepsi mini pizzalar
1 tepsi poğaça
1 tepsi açma
1 tepsi ıslak kurabiye yaptım
Pizzamızı yiyip çocukları tranboline götüreceğiz
Gelince çocukları yıkarız![]()
Bundan cok korkuyorum canım 1.sınıftı değil miSlm kızlar
Kızımın sınifida kapandı
Oy yine online ders yapacaz 2hafta![]()
Eline sağlık canım bende yarın dip köşe yapacağım ev baya dağildi kirlendiPazar temizliği yapıyoruz.Oğluş nezle olduBugün menü kısır kek
Kek pişti kısırı bırazdan yarım şimdi temizlik yapıyoruz.Tarhana çorbası ve barbunya yaptım dolaba koyarım yarın için hazır olsun.
2.sınıf canım. 2 pozitif vaka var.bi çocuğunda ailesinde varmış.Bundan cok korkuyorum canım 1.sınıftı değil mi
Kaç vaka var ki kapandı![]()
Hemde çok yoğun canm sağlık olsun artıkİyiyim canım çocuklar biraz hasta gibi . Okul açılınca böyle oluyor ne yazık ki
Sen basılsın yoğun dimi
Evet gerçekten erkek olmak varmış.Sadece gıda işine kafa yoruyorlar.cocuklara vitaminmiş,kıyafet mis,kışlık hazirliklikmis,ev eşya hiç birinden haberdar değiller.Valla erkek doğmak varmış.Alışveriş neredeee ancak bogaz derdi para su gibi gidiyor.Hep kartlara çalışıyorum daraldım artık nakit bile harcayamıyoruz kalmıyor.
Maşallah oglusa canmİyi akşamlar kızlar
Bugün oğlumla ilk okumamızı yaptık iki harfli okumaiyi gidiyor çok şükür
Bugün bütün tavuk, mantar, domestos, salça, süt, meyve suyu, 5 lt sıvıyağ 145 TL gitti
Miniğimin bezi az kalmış yarın alırız
Çocukları tranboline götüreceğiz Cafe de bişeyler içeriz yarın da harcamalı olur