🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

şikayeti hiç anlamıyorum hakaret vs olmadıkça.bak burda ben fikrimi yazdım karşı fikirlerde yazıldı onlar da haklı ben de.banlanma sakın bir daha boşver.
Ya aynen herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ki benim fikrim sana uymaz senin ki bana
Saygıda kusur olmadığı müddetçe bence tartışmalara açık olmalıyız 👍👍👍

Ben hiç banlanmıştım 5 senelik üyeliğim boyunca 3 kere banlandım hep de aynı nedenden😁😁😁😁

Canlarım sizleri okudum canım cımmmm @Cedric1003 ne reisi kızzzz😁😁😁bende haftasonu yaptım tavuk kalamar bu arada mangal da yedij🤪🤪🤪

okyonus okyonus canım acılı şalgam içtim şimdi😁😁😁
@Zeynolin44 canım zeynom 💞💞
Penguen Penguen canım kimseye hakaret etmem seviyeli tartışalım diyorum hemen şikayet ediyorlar🤪🤪🤪
sevindim gelmene canım herkesin yeri ayrı bu sayfada okyonus okyonus darısı bitcoine olsun inşallah

Ne kadar pahalanmış kızzz geçen sene daha uygundu🙄🙄
22 ayar baktım oda en az 15 gram oluyor dedi 2 li kaburga düşün işçilik var diye normalden çok pahalı satılıyormuş 14 ayar alırsam yetiyor param yıl sonuna kadar beklicem bakalım artık ya çıkar 22 ayar alırım ya da olan paramla 14 yar alırım

22 ayar baktım oda en az 15 gram oluyor dedi 2 li kaburga düşün işçilik var diye normalden çok pahalı satılıyormuş 14 ayar alırsam yetiyor param yıl sonuna kadar beklicem bakalım artık ya çıkar 22 ayar alırım ya da olan paramla 14 yar alırım
14 ayar alırken pahalı canım satarken ucuz oluyor o yüzden hiç 14 ayar almam
Biraz daha bekle bakalım

Okula git gel arabada bekle zaman kaybına çözüm buldum. Dil kitapçıkları aldım onları ezberliyorum. İtalyanca ile başladım 2 ay sonra Rusça 2 ay sonra Almanca 2 ay sonra Japonca derken okul bitene dek tarzanca da olsa bir kaç dil öğreneceğim😅bir gün mülteci neyim olursam lazım olurr

Okula git gel arabada bekle zaman kaybına çözüm buldum. Dil kitapçıkları aldım onları ezberliyorum. İtalyanca ile başladım 2 ay sonra Rusça 2 ay sonra Almanca 2 ay sonra Japonca derken okul bitene dek tarzanca da olsa bir kaç dil öğreneceğim😅bir gün mülteci neyim olursam lazım olurr
Hahahahha çok iyiymiş öyle kolay ezberlenir mi kız🙄🙄🙄

Bende büyüğü göndermek istiyorum ya İngilizce kursuna araştırıyorum

Back
X