- 7 Ocak 2018
- 27.549
- 79.985
- 598
- 35
Baba evi saç savur diyorsun yaniAfiyet olsun canım, bende öyleydimevlenince geçiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baba evi saç savur diyorsun yaniAfiyet olsun canım, bende öyleydimevlenince geçiyor
![]()
Bereketli olsun canım afiyetle yiyinBugün neler yaptım bakalım
Yemeğim balık yaptım hamsi aldım, salata yanına. Fırında kızarttım buğulama sevmiyorum. Mısır unu yasak mecburen fırın.
Pazara gittim 350 tl harcadım
Çiftlikten süt, yumurta, sucuk geldi 170 tl verdim
(Önceden sucuğu kendim yapıyordum ama güvendiğim yer olduğu İçin alıyorum)
Hepsi burada mama sandalyesi ve küçük sos tenceresi aldım mama pişirmek için 175 tl
695 tl harcamışım. 200 tl de birikime atayım orayı boş geçmeyelim.
Haftalık menü yaptım hatta 2 haftalık, bakalım nasıl olacak.
Cuma günü de 240 tl Antep fıstığına vereceğim daha alışverişim olmaz sanırım
Baba evi saç savur diyorsun yani![]()
Bereketli olsun canım afiyetle yiyin
Ben haftalık listeye uyamıyorum yaaaa hep belirliyoruz son anda canım başka şey istiyor onu yapıyorum
Liste belirleyip ona göre yapmak gerçekten tasarruf sağlıyor bende uygulamaya başlayayım inşallah başarqbilirim![]()
Afiyet olsun tatlım bende yarına balık yaptırayım o zaman evde uğraşmayayımBalık yapmayı. Düşünüyorrum![]()
Yarın menü ne guzeller![]()
Çok doğru
Afiyet olsun tatlım bende yarına balık yaptırayım o zaman evde uğraşmayayım
Pişirme parası 10 lira alıyorlar
O menüleri yapınca gruba atarsan ne cok dua ederiz sanaBizim ıspanak, yoğurt, börek 2 haftalık menü yaptım kafam rahat![]()
Hersey gibi balık da cok pahalı . Bende hep pazardan alıp kendim pişiriyorum . Yarın uğraşmamayım dedim .Çok doğru
Balıkçılarda daha pahalıya satılıyor bizim burada. Hamsi 50 tl pazarda 20 tl alıyorum ama karides yaptırırım orada çok güzel yapıyorlar
Bende bugün balık yaptım haftada 2 güne çıkarmak lazım
Haberlerde gördüm ıspanağı bir ot karışıyor muş canım zehirliyormuş dikkatli olunÇok doğru
Balıkçılarda daha pahalıya satılıyor bizim burada. Hamsi 50 tl pazarda 20 tl alıyorum ama karides yaptırırım orada çok güzel yapıyorlar
Bende bugün balık yaptım haftada 2 güne çıkarmak lazım
Ne güzel valla 10 lira fark alıyorlarsa evde uğraştığın kokusuna değmezAfiyet olsun tatlım bende yarına balık yaptırayım o zaman evde uğraşmayayım
Pişirme parası 10 lira alıyorlar
O menüleri yapınca gruba atarsan ne cok dua ederiz sana
Hersey gibi balık da cok pahalı . Bende hep pazardan alıp kendim pişiriyorum . Yarın uğraşmamayım dedim .
Gecen hafta 3 cupraya 100 lira verdik
Bu ay kurs paramla stok yapıyorum .
Baklagiller
Un
Şeker
Tereyağ
Sıvıyag tamamlandı . Kurutmalılar var , turşu yaptım . Kavurma yaptırmak istiyorum ben burda öğrendim cok pratik rahat oluyor . Onu da yaptırırsam tamam![]()
Bende cok severim dışarda mis gibi koku yok salata hazır mezeler gelsinNe güzel valla 10 lira fark alıyorlarsa evde uğraştığın kokusuna değmez
Bende dışarda yemeyi seviyorum balığı yaaa mezeler filan çok iyi oluyor![]()
Süpermiş vallahi . Bende elimden geldikçe evde yapmaya çalışıyorum ama dışarısı da ayrı bi güzel oluyorAtarım canım
Öyle canım bende hazır alıyordum pişmiş çalışırken rahat oluyor ama şimdi evdeyim ya ev hanımı olayım dedm
Stok yapmadan olmuyor ben evimi büyüteyim tlc gibi stok yapacağımbende turşu yaptım bitti yine aldım yapacağım. Kavurma güzel evet kolay yaparsın ben evde İskender, döner, ıslak hamburger, kır pidesi hepsini yapıyorum
Haberlerde gördüm ıspanağı bir ot karışıyor muş canım zehirliyormuş dikkatli olun
Bende cok severim dışarda mis gibi koku yok salata hazır mezeler gelsin
Süpermiş vallahi . Bende elimden geldikçe evde yapmaya çalışıyorum ama dışarısı da ayrı bi güzel oluyor![]()
Fıstıkta stoklaO menüleri yapınca gruba atarsan ne cok dua ederiz sana
Hersey gibi balık da cok pahalı . Bende hep pazardan alıp kendim pişiriyorum . Yarın uğraşmamayım dedim .
Gecen hafta 3 cupraya 100 lira verdik
Bu ay kurs paramla stok yapıyorum .
Baklagiller
Un
Şeker
Tereyağ
Sıvıyag tamamlandı . Kurutmalılar var , turşu yaptım . Kavurma yaptırmak istiyorum ben burda öğrendim cok pratik rahat oluyor . Onu da yaptırırsam tamam![]()
Cnm sen coin yatırımı da yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorum ? Sence ne olacak alt coinler beklemedeyimEvet canım köklü olanları alın köksüz olanları atın diyorlar zaten biz hep tek tek bakıyoruz
Tabi canım herşeyin hazırı güzel ama bu ara abarttık biz![]()
Off en sevdiğim zatenFıstıkta stokla![]()
O menüleri yapınca gruba atarsan ne cok dua ederiz sana![]()