🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün neler yaptım bakalım 😂

Yemeğim balık yaptım hamsi aldım, salata yanına. Fırında kızarttım buğulama sevmiyorum. Mısır unu yasak mecburen fırın.

Pazara gittim 350 tl harcadım
Çiftlikten süt, yumurta, sucuk geldi 170 tl verdim
(Önceden sucuğu kendim yapıyordum ama güvendiğim yer olduğu İçin alıyorum)
Hepsi burada mama sandalyesi ve küçük sos tenceresi aldım mama pişirmek için 175 tl

695 tl harcamışım. 200 tl de birikime atayım orayı boş geçmeyelim.

Haftalık menü yaptım hatta 2 haftalık, bakalım nasıl olacak.

Cuma günü de 240 tl Antep fıstığına vereceğim daha alışverişim olmaz sanırım
Bereketli olsun canım afiyetle yiyin🤲🤲

Ben haftalık listeye uyamıyorum yaaaa hep belirliyoruz son anda canım başka şey istiyor onu yapıyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

Liste belirleyip ona göre yapmak gerçekten tasarruf sağlıyor bende uygulamaya başlayayım inşallah başarqbilirim👏👏👏

Baba evi saç savur diyorsun yani🤪🤪

Ah ah hiç öyle olmadım ama hep çalıştım ben kendi paramı yedim ama iyi yedim 😂😂 tabi annemin de yedim 😂

Bereketli olsun canım afiyetle yiyin🤲🤲

Ben haftalık listeye uyamıyorum yaaaa hep belirliyoruz son anda canım başka şey istiyor onu yapıyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

Liste belirleyip ona göre yapmak gerçekten tasarruf sağlıyor bende uygulamaya başlayayım inşallah başarqbilirim👏👏👏

Sağol canım, bende bu ara ne pişirsek derdim var ondan evdekilere göre erken bozulanlardan başlayarak yaptım liste. Bir de diyetteyim ya zaten ondan canım bi şey istemiyor. Bakalım biraz buzluk ve dolap planladığım gibi bitirebilecek miyim.

😃

Eklentiler

• 72711B2E-9A4B-4FF4-984A-D8EBECF2AAFA.webp
    72711B2E-9A4B-4FF4-984A-D8EBECF2AAFA.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 58
Çok doğru 😂😂
Afiyet olsun tatlım bende yarına balık yaptırayım o zaman evde uğraşmayayım 👍🏼👍🏼👍🏼
Pişirme parası 10 lira alıyorlar

Balıkçılarda daha pahalıya satılıyor bizim burada. Hamsi 50 tl pazarda 20 tl alıyorum ama karides yaptırırım orada çok güzel yapıyorlar

Bende bugün balık yaptım haftada 2 güne çıkarmak lazım

Bizim ıspanak, yoğurt, börek 2 haftalık menü yaptım kafam rahat 😂😂
O menüleri yapınca gruba atarsan ne cok dua ederiz sana 😍😍
Çok doğru 😂😂

Balıkçılarda daha pahalıya satılıyor bizim burada. Hamsi 50 tl pazarda 20 tl alıyorum ama karides yaptırırım orada çok güzel yapıyorlar

Hersey gibi balık da cok pahalı . Bende hep pazardan alıp kendim pişiriyorum . Yarın uğraşmamayım dedim .
Gecen hafta 3 cupraya 100 lira verdik 😏😏
Bu ay kurs paramla stok yapıyorum .
Baklagiller
Un
Şeker
Tereyağ
Sıvıyag tamamlandı . Kurutmalılar var , turşu yaptım . Kavurma yaptırmak istiyorum ben burda öğrendim cok pratik rahat oluyor . Onu da yaptırırsam tamam ✅

Çok doğru 😂😂

Haberlerde gördüm ıspanağı bir ot karışıyor muş canım zehirliyormuş dikkatli olun

Afiyet olsun tatlım bende yarına balık yaptırayım o zaman evde uğraşmayayım 👍🏼👍🏼👍🏼
Pişirme parası 10 lira alıyorlar
Ne güzel valla 10 lira fark alıyorlarsa evde uğraştığın kokusuna değmez 👍👍
Bende dışarda yemeyi seviyorum balığı yaaa mezeler filan çok iyi oluyor🙈🙈

Hersey gibi balık da cok pahalı . Bende hep pazardan alıp kendim pişiriyorum . Yarın uğraşmamayım dedim .
Baklagiller
Un
Şeker
Tereyağ
Sıvıyag tamamlandı . Kurutmalılar var , turşu yaptım . Kavurma yaptırmak istiyorum ben burda öğrendim cok pratik rahat oluyor . Onu da yaptırırsam tamam ✅

Atarım canım
Öyle canım bende hazır alıyordum pişmiş çalışırken rahat oluyor ama şimdi evdeyim ya ev hanımı olayım dedm 😂😂
Stok yapmadan olmuyor ben evimi büyüteyim tlc gibi stok yapacağım 😂 bende turşu yaptım bitti yine aldım yapacağım. Kavurma güzel evet kolay yaparsın ben evde İskender, döner, ıslak hamburger, kır pidesi hepsini yapıyorum

Ne güzel valla 10 lira fark alıyorlarsa evde uğraştığın kokusuna değmez 👍👍
Bende dışarda yemeyi seviyorum balığı yaaa mezeler filan çok iyi oluyor🙈🙈
Bende cok severim dışarda mis gibi koku yok salata hazır mezeler gelsin 😍😍
Atarım canım
Öyle canım bende hazır alıyordum pişmiş çalışırken rahat oluyor ama şimdi evdeyim ya ev hanımı olayım dedm 😂😂
Stok yapmadan olmuyor ben evimi büyüteyim tlc gibi stok yapacağım 😂 bende turşu yaptım bitti yine aldım yapacağım. Kavurma güzel evet kolay yaparsın ben evde İskender, döner, ıslak hamburger, kır pidesi hepsini yapıyorum
Süpermiş vallahi . Bende elimden geldikçe evde yapmaya çalışıyorum ama dışarısı da ayrı bi güzel oluyor 😜

Haberlerde gördüm ıspanağı bir ot karışıyor muş canım zehirliyormuş dikkatli olun

Evet canım köklü olanları alın köksüz olanları atın diyorlar zaten biz hep tek tek bakıyoruz

Bende cok severim dışarda mis gibi koku yok salata hazır mezeler gelsin 😍😍

Süpermiş vallahi . Bende elimden geldikçe evde yapmaya çalışıyorum ama dışarısı da ayrı bi güzel oluyor 😜

Tabi canım herşeyin hazırı güzel ama bu ara abarttık biz 😂

Baklagiller
Un
Şeker
Tereyağ
Fıstıkta stokla😀

Perşembe: yoğurtlu ıspanak, peynirli börek
Cuma: fırın köfte, salata, pilav
Cumartesi: brokoli salatası, çorba, salçalı makarna
Pazar: dolma, salata, yoğurt, tatlı (kek, kurabiye tarzı bi şeyler)
Pazartesi: tavuk, pilav, salata
Salı: hamburger, patates, salata
Çarşamba: balık, salata, turşu
Perşembe: türlü, bulgur, cacık

————————-

Cuma: etli nohut, pilav, turşu
Cumartesi: piliç ızgara, bulgur, salata
Pazar: İskender, salata, tatlı (sütlaç yaparım belki)
Pazartesi: işkembe çorbası, salata, makarna (işkembe içmeyen var evde makarna ekledim)
Salı: mercimek çorbası, köfte (rosto, izmir, fırın bakacağım), salata, pilav
Çarşamba: balık, salata, turşu
Perşembe: ıspanak, yoğurt, poğaça, turşu

Eşim pilav, makarna olmadan yemiyor bu aralar o çıktı 😂 önceden böyle değildi. Ana yemek salata bitiyordu 😂 bende bi tek bulgur yiyorum araya onu ekledim. Bir de yine eşim hamur adam 😂 o nedenle 2 gün hamurişi ekledim 2 gün de tatlı günü zaten tek o yiyor 1 hafta yeter ona 😂

Back
X