- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Canım Aralık ayında belirleriz herkes hedefini yazsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Aralık ayında belirleriz herkes hedefini yazsın
Hahahahha söyle söyle kaynanam çok seviyorum ya senbugün biraz dedikodu yapalım ya
herkes kaynanasını seviyormu burda![]()
sevionmuHahahahha söyle söyle kaynanam çok seviyorum ya sen![]()
ayyyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ablam doğum yaptı bebeğimiz dünyaya geldi![]()
sağol canım benimSen gel buraya benim annem de yapar sana![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ablam doğum yaptı bebeğimiz dünyaya geldi![]()
hiç sevmiyorum oda beni sevmez karşılıklı :)))bugün biraz dedikodu yapalım ya
herkes kaynanasını seviyormu burda![]()
düne göre büyük kızım daha iyi uyudu en azından bu sefer biz hasta olduk öksürük burun akıntısı doktora gittik sabah hem kullacakları hemde evde bulunsun diye ilaç yazdı bol bol evi havalandırın meyve yedirin çocuklara dedi petekler açıldı evde temiz hava kalmıyor dikkat edin dedi petekleri kapattım pencereleri açtım 1 saat havalandırdım tuz lambası aldım onu açtım inşallah iyileşeceklerPenguen nasıl oldunuz canım?
bulaşmasınlarda bana huzurumu kaçırmasın ne yapıyorsa yapsın diyorum eskiden çok takıyordum kafama artık umursamıyorum.Tıpkı ben![]()
Bende öyleyimde bulaşıo ne yapıo ne edio bulaşıobulaşmasınlarda bana huzurumu kaçırmasın ne yapıyorsa yapsın diyorum eskiden çok takıyordum kafama artık umursamıyorum.
ben hiç görüşmüyorum artık hatta yazın o şehre bile gitmek istemiyorum geriliyorum inan huzurum kalmıyorBende öyleyimde bulaşıo ne yapıo ne edio bulaşıo
Bende en son doğumumda patladmben hiç görüşmüyorum artık hatta yazın o şehre bile gitmek istemiyorum geriliyorum inan huzurum kalmıyor
Eşinin tutumu önemli olan benim eşim gelmeyin ben gelir sizi görürüm falan demiş sanırım teyzesi öyle dedi.Bende en son doğumumda patladm
Gelemez evime dedm bakalm neler olcak
Benm eşim diyor snra uygulamıorEşinin tutumu önemli olan benim eşim gelmeyin ben gelir sizi görürüm falan demiş sanırım teyzesi öyle dedi.
çok büyük sorunlar yoksa tolere edebilirsin gerçekten çok üzülüyor benim eşim ama ben söyledim çok yaptılar bana o yüzden ben sildim onları senin annen baban tabiki görüş ara sor ama benim yanımda yapma duymayım seslerini diye oda tamam dedi.Aslında hiç arayı bozmadan sana yaptıklarını sende aynı onlara yapacaksın ki anlasınlar benim için zordu ya çok severim ya da silerim ortam yokturBenm eşim diyor snra uygulamıor
sevionmu
ayyyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün inşallah
Selam kızlar
Kmsl Hnd allah analı babalı büyütsün canım
Benim kv ile bir sorunum yok severiz birbirimizi epeydir de görüşemedik özledim.
Evi dip köşe temizledim öğlene sıcak bir tarhana yaptım
Akşam için kıyma çıkardım köfte makarna salata olacak menüm
Öğlen komşum çağırdı oraya gideceğim
Gelince yemek yaparım
Yatmadanda yarınki gün ikramlıklarımı yaparım
Eksikler vardı eşime liste attım
8 kg süt
Meyve suyu
Un
Yumurta
Kabartma tozu
Dere ve tere otları
Muz, mandalina para su gibi akıyor
Bu hafta ek ders yatar![]()
Sağolun kızlar çok tatlişşşş yaaaaAllah analı babalı büyütsün inşallah
Anlatsam aklın almaz... O kdarmı ya dersn..çok büyük sorunlar yoksa tolere edebilirsin gerçekten çok üzülüyor benim eşim ama ben söyledim çok yaptılar bana o yüzden ben sildim onları senin annen baban tabiki görüş ara sor ama benim yanımda yapma duymayım seslerini diye oda tamam dedi.Aslında hiç arayı bozmadan sana yaptıklarını sende aynı onlara yapacaksın ki anlasınlar benim için zordu ya çok severim ya da silerim ortam yoktur![]()