🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar
Zamları şaşkınlıkla izliyoruz 👎👎👎👎
Cedric1003 Cedric1003 öğretmenlere zam verilecekmiş ama uzman öğretmen baş öğretmen kavramı var🥴🥴sınav mı olacaklar?
10 bin olsa ne olur ki bu zamlarla🙄🙄
Sınav kadar saçma birsey yok . Öğretmenlik zaten ihtisas mesleği .
Doktora , savcıya sınav yok öğretmene var .
Bugün bir top dosya kağıdını 60 liraya aldım 🙄🙄
Ben hafta da bir top dosya bir kartuş dolduruyorum . Off bilmiyorum ne olacak

hayırlı cumalar kızlar sabah giremedim sayfaya hazırlayıcı eğitim sınavı olacak aday memurlara onların sorularıyla uğraştım beynim yandı resmen bakanlık her birime ayrı hazırlatmış hepsi ayrı program kullanmış derleyip toplamaktan başıma agrı girdi çok şükür öğle arasına girmeden hallettim sıra cevap anahtarlarını hazırlamakta onlar kolay oluyor.Birkaç yazım var onları yazarım akşama tavuk mantar sote yanına erişte yaparım arkadaş çağırdı akşam çiğköfte yapacakmış eşi gelin diye oraya gideriz heralde

Sabah çayı koymak la basliyirum😊😊😊
Ortalığı topla kahvaltı yap yemek yap.
Kızı okula bıraktım ordan oğlanın okuluna geçtim zaten yanyanalar
Eve geldim.bişeler yedim.Sütçü geldi süt aldım pişirdim
Yemeği hazirlamistim zaten fırına sürdüm
Aldım battaniyemi uzandım.oğlum geldi
Hayatımın hiçbi döneminde yalnızlığı bu kadar sevmemistim.sesizlikte vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor.halbuki önceden hiç sevmez nefret ederdim.
Şartlar mi beni böyle yaptı yoksa yaslandimmi acaba çözemedim

Sabah çayı koymak la basliyirum😊😊😊
Ortalığı topla kahvaltı yap yemek yap.
Kızı okula bıraktım ordan oğlanın okuluna geçtim zaten yanyanalar
Eve geldim.bişeler yedim.Sütçü geldi süt aldım pişirdim
Yemeği hazirlamistim zaten fırına sürdüm
Aldım battaniyemi uzandım.oğlum geldi
Hayatımın hiçbi döneminde yalnızlığı bu kadar sevmemistim.sesizlikte vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor.halbuki önceden hiç sevmez nefret ederdim.
Şartlar mi beni böyle yaptı yoksa yaslandimmi acaba çözemedim
Yaaaa çocukların sesleri gerçekten insanı yoruyor😥😥😥

Selam kızlar kayınvalideme geldik
Köy çorbası... Köfte... Pilav... Zeytinyağlı pırasa... Sebze salatası yapmış
Büskivili krem şantili pasta ve tel kadayıf da yapmış.

Yemeğimizi yedik kahvemizi içtik şimdi küçüğümü uyutuyorum birazdan çay içeceğiz🥰🥰🥰

Günaydın kızlar
Sabah eşim nescafe yaptı içtik
Biraz tele baktım. Sonra kalktım 2 tepsi kaşarlı poğaça 2 tepsi simit yaptım. Böyle hafta sonu yaptığımda hafta ici okul beslenmesinde rahat ediyorum.yanlarına meyve meyve suyu koyuyorum yiyor çocuklar.
Oğlum verdigimiz harçlık lari biriktirip kitap alacakmis.anne diyo kantinehergün zam geliyo .doyurmayanşeyler çok pahalı diyor.o yüzden kantine gitmicekmis. Çocuklar bile etkileniyor zamlardan

Günaydın kızlar
Sabah eşim nescafe yaptı içtik
Biraz tele baktım. Sonra kalktım 2 tepsi kaşarlı poğaça 2 tepsi simit yaptım. Böyle hafta sonu yaptığımda hafta ici okul beslenmesinde rahat ediyorum.yanlarına meyve meyve suyu koyuyorum yiyor çocuklar.
Oğlum verdigimiz harçlık lari biriktirip kitap alacakmis.anne diyo kantinehergün zam geliyo .doyurmayanşeyler çok pahalı diyor.o yüzden kantine gitmicekmis. Çocuklar bile etkileniyor zamlardan
Dimi yaaaaa herşey acayip uçtu😥😥

Back
X