🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
sıfır arabalara çok yüksek canım şubat gibi araba alan arkadaş 255 e aldı sıfır honda cıvıc şimdi 400 oldu diyorlar.Sıfır araç için çip krizi çözülürse bence fiyatlar düşer.İnşallah denk gelir alırsınız

bende batıya gidersek bahçeli ev istiyorum. Burdan dönüşe kıbrıs yazalım ordaki evler bahçeli diyor eşim :)))
Sen o evlerde kafayı yersin😀Böcek yılan çok oluyormus evler çok eski ve eşyalı olduğu millet kötü kullanıyormuş.Su sıkıntısı ver bide depoya su basıyorlarmış gelip gelip.Arkadaşın depodan fare ölüsü çıkmıs :KK53:Eğitimde çok kötü devlet okulları hep grevde özellere gidiyor çocuklar.

Sen o evlerde kafayı yersin😀Böcek yılan çok oluyormus evler çok eski ve eşyalı olduğu millet kötü kullanıyormuş.Su sıkıntısı ver bide depoya su basıyorlarmış gelip gelip.Arkadaşın depodan fare ölüsü çıkmıs :KK53:Eğitimde çok kötü devlet okulları hep grevde özellere gidiyor çocuklar.
bende öyle diyorum kötüymüş evler dökülüyor demişti arkadaş yeni evler yapılıyor çokta güzel diyorlar dedi bakalım seneye tercih yaparken belki en son tercihe yazarız bu yıl dilekçe verdik erteletmek için

Günaydın kızlar sabah köfte ve baharatlı kabuklu patates yaptım büyük kızımın beslenmesine dün kıyma çıkardım akşama çöp şiş yaparım yanına patates ya da makarna bakalım ne isteyecek ev ahalisi.Nar ekşisi sipariş verdim zeytinyağı sipariş verdim onların parası maaşta ödenecek maaştan bişey kalmayacak eksiye düşeriz büyük ihtimalle kendime eşofman takımı almam lazım çocuklarada almam lazım erteliyorum ne zamandır
Afiyet olsun canım😘😘
Kızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
Yok ya bence verilmez🤣🤣🤣
sıfır arabalara çok yüksek canım şubat gibi araba alan arkadaş 255 e aldı sıfır honda cıvıc şimdi 400 oldu diyorlar.Sıfır araç için çip krizi çözülürse bence fiyatlar düşer.İnşallah denk gelir alırsınız
Bizimde daha bikaç ay önce 205 e aldığımız arabaya 290 veriyorlar yaa ne oldu ki bu kadar arttı anlamıyorum paramız eriyor ama😥😥

Mercimek çorbası ve ıspanak yaptım. Ama mercimek çorbası okadar güzel olmuştu ki bitti.bide ben çok sulu seviyorum bu çorbayı katı hiç sevmem.limon sıkıp üstünede toz biber atınca çok güzel oldu.Kalkayimda biraz daha yapayım aynisindan.

Mercimek çorbası ve ıspanak yaptım. Ama mercimek çorbası okadar güzel olmuştu ki bitti.bide ben çok sulu seviyorum bu çorbayı katı hiç sevmem.limon sıkıp üstünede toz biber atınca çok güzel oldu.Kalkayimda biraz daha yapayım aynisindan.
afiyet olsun

Back
X