- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
A
Amin insallahHadi hayırlısı bakalım Rabbim yardımcın olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahHadi hayırlısı bakalım Rabbim yardımcın olsun![]()
Mücveri bana gönderseydin. Güzelim yemeği yemiyor lar cadilarDünden Mücver vardı tabiki kızlar yemedi
Onlara tavuklu beşamelli spagetti yaptım kendime de sebzeli spagetti yaptım
Bulaşık makinasını çalıştırdım şimdi bir kahve içeyim kızı uyutacağım![]()
Günaydın canım sizin oralara ne zaman kar yağıyorGunaydin guzeller
İyi hafta sonları 🏝⛱🏝yazı özledim sanırım palmiyeli şemsiyeli emojileri koydum![]()
Buralara cok yağmıyor . İlk atandığım yıllar ( cumhuriyetin ilk yıllarıGünaydın canım sizin oralara ne zaman kar yağıyor![]()
Benim de aynı ve öğleden sonra kursum var çay içiyorumGünaydın kızlar.Bugün avm ye gidecegız biraz oğlunu gezdirip yemek yeriz.Hala kahvaltı masasında pinekliyoruz ev savaş alanı![]()
Kahve makinası alacağım eve bak bunj beğendim ama eşim almıyorBenim de aynı ve öğleden sonra kursum var çay içiyorum
Forum a mi gidiyorsun ayyy hava da güzelse otur açık yerlerde iç çatını kahveni keyif yap![]()
He kızzzz bir Adanalı olarak kar a hasretizBuralara cok yağmıyor . İlk atandığım yıllar ( cumhuriyetin ilk yılları) o zaman cok yağardı .
Tabi sen Adanalı olarak bilmezsin karin keyfini![]()
Bizimde yemekler dışardanGünaydın kızlar.Bugün avm ye gidecegız biraz oğlunu gezdirip yemek yeriz.Hala kahvaltı masasında pinekliyoruz ev savaş alanı![]()
2000 cokkk para ya bisverrrr al uygunundanKahve makinası alacağım eve bak bunj beğendim ama eşim almıyor
![]()
Erkeklerimizin romantiklik düzeyi elinden karin mumbar yiyimEşim gelmeden siparişini verdi pazartesi ya da salı burda ona göre karın mumbarhazırla diyor
Dışarda yeriz de diyor senin elinden de yiyeyim![]()
Diğerini alacak zaten o basit ve özellikle ucuz olanı beğenmiş2000 cokkk para ya bisverrrr al uygunundan
Erkeklerimizin romantiklik düzeyi elinden karin mumbar yiyim
Neden böyleler yaaaa
Hahahaha hiç sorma çok romantikkk2000 cokkk para ya bisverrrr al uygunundan
Erkeklerimizin romantiklik düzeyi elinden karin mumbar yiyim
Neden böyleler yaaaa
Hayırlı olsun zeyno benimde yağdanlığa ihtiyacım var geçenlerde 37 tl idi baktım ama sonra alırım dedimBende 101 tl sosluk sütlük sipariş ettim
Birde kendime sweat ev içi giymek için 70 tl![]()
Afiyet olsun canım çocuklar sever köfte patatesSelam kızlar dün eşim nöbetçiydi sabah kızımın arkadaşı geldi güzelce eğlendiler sabah istediklerini hazırladım eşimde yapmamış kahvaltısını yaptı sonra yattı süt geldi onu kaynattım öğlen çamaşır yıkandı onu atmıştım kurutmaya nemli çıktı çamaşırlığa serdim az hava alsın diye pencereyi açtım şimdi onları katlıyorum.Akşam arkadaşım çağırdı çaya gelin diye yemek yapmam lazım çorbam var yanına bişeyler bulsam iyi olacak
Bence de kız yakında poşetler de zama yaparlarKurstan geldim cok yoruldumZeynolin44 gule güle kullan cnm
okyonus aldiniz mi makineyi
Gelirken soka uğradım .
Sucuk
Fanta
Sivi sabun
Limon
Dondurulmuş patates
İki toka
Çikolata ya 122 lira verdim . Yazık ama bizlere poşette aldırmadım ince poşetlere doldurdumdevir ekonomi devri
![]()