🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızkar Küçüğüme kahvaltı yaptırdım hamur yoğurdum poğaça simit pizza yapacağım😋😋😋

Tereyağı gelmiş büyük kız uyanınca gidip babaannesinde alacak kiram da geldi kaç gündür alamadık onu da alacak🤲🤲

Bikaç gün sonra eşim gelecek toplu bir alışveriş yapmam lazım

Belki bikaç günlük bir tatil yapabiliriz🥰

Günaydın kızlar.Bugün avm ye gidecegız biraz oğlunu gezdirip yemek yeriz.Hala kahvaltı masasında pinekliyoruz ev savaş alanı😂
Benim de aynı ve öğleden sonra kursum var çay içiyorum 🤣🤣
Forum a mi gidiyorsun ayyy hava da güzelse otur açık yerlerde iç çatını kahveni keyif yap 😍😍

Benim de aynı ve öğleden sonra kursum var çay içiyorum 🤣🤣
Forum a mi gidiyorsun ayyy hava da güzelse otur açık yerlerde iç çatını kahveni keyif yap 😍😍
Kahve makinası alacağım eve bak bunj beğendim ama eşim almıyor😂

Buralara cok yağmıyor . İlk atandığım yıllar ( cumhuriyetin ilk yılları 😂) o zaman cok yağardı .
Tabi sen Adanalı olarak bilmezsin karin keyfini 🌸🌸
He kızzzz bir Adanalı olarak kar a hasretiz🤣🤣

Haftasonu na kadar nereye kar yağar acaba oraya gitsek🙈🙈
Günaydın kızlar.Bugün avm ye gidecegız biraz oğlunu gezdirip yemek yeriz.Hala kahvaltı masasında pinekliyoruz ev savaş alanı😂
Bizimde yemekler dışardan
Sabah kızlara poğaça yapıyordum eşim aradı ne yemek yapacan kızlara diye sordu bilmem dedim
Tamam ben söylerim dışardan yemek yapma dedi😁😁😁

Ohhh canıma minnet🙉🙉

Selam kızlar dün eşim nöbetçiydi sabah kızımın arkadaşı geldi güzelce eğlendiler sabah istediklerini hazırladım eşimde yapmamış kahvaltısını yaptı sonra yattı süt geldi onu kaynattım öğlen çamaşır yıkandı onu atmıştım kurutmaya nemli çıktı çamaşırlığa serdim az hava alsın diye pencereyi açtım şimdi onları katlıyorum.Akşam arkadaşım çağırdı çaya gelin diye yemek yapmam lazım çorbam var yanına bişeyler bulsam iyi olacak

Bende 101 tl sosluk sütlük sipariş ettim
Birde kendime sweat ev içi giymek için 70 tl 🤩
Hayırlı olsun zeyno benimde yağdanlığa ihtiyacım var geçenlerde 37 tl idi baktım ama sonra alırım dedim
Ayyyy bir baktım ki 72 tl yapmışlar 🙈🙈
Selam kızlar dün eşim nöbetçiydi sabah kızımın arkadaşı geldi güzelce eğlendiler sabah istediklerini hazırladım eşimde yapmamış kahvaltısını yaptı sonra yattı süt geldi onu kaynattım öğlen çamaşır yıkandı onu atmıştım kurutmaya nemli çıktı çamaşırlığa serdim az hava alsın diye pencereyi açtım şimdi onları katlıyorum.Akşam arkadaşım çağırdı çaya gelin diye yemek yapmam lazım çorbam var yanına bişeyler bulsam iyi olacak
Afiyet olsun canım çocuklar sever köfte patates👍👍
Kurstan geldim cok yoruldum Zeynolin44 Zeynolin44 gule güle kullan cnm 😍
okyonus okyonus aldiniz mi makineyi
Gelirken soka uğradım .
Sucuk
Fanta
Sivi sabun
Limon
Dondurulmuş patates
İki toka
Çikolata ya 122 lira verdim . Yazık ama bizlere poşette aldırmadım ince poşetlere doldurdum🤣🤣🤣devir ekonomi devri 😜😜
Bence de kız yakında poşetler de zama yaparlar🤦‍♀️🤦‍♀️

Küçükle birlikte markete gittik bikaç abur cubur,, deodorant,,, sarı bez,,, nescafe,,, ortada bişey yok 125 TL verdim

2 karın 2 mumbar 100 tl🥶🥶

Temizledim kaldırdım dolaba 👍👍 küçük kızımda başında bekliyor anneeeee ben yemekte mumbar yicem diyor

Çünkü Adanalı olmak bunu gerektirir yavrummmm🤪🤪🤪

Back
X