• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar canlar🤗🤗🤗

Bütün gün temizlik yaptım valla:temizlik:

Banyoyu yaptım kahvemi içtim şimdi kızı uyutacağım 💙💙💙

Sıfır harcama👏👏

Zaten minnoşun yaptıklarına akıl sır ermiyor😊
Aynen seninle bugün konuştuklarımızı aynen uuguladım gayet net ve kararlıyım
Yemeğini kendi yedi yatmadan yoğurdun kendi yedi
Oyuncaklarını topladı
Gece yatarken normalde tulumunu giymek istemez onu da giydi 👍👍

Ve sadece 1 kere ağladı. 👏👏

Bakalım yarına Allah büyük🤲🤲🤲💙

Aynen seninle bugün konuştuklarımızı aynen uuguladım gayet net ve kararlıyım
Yemeğini kendi yedi yatmadan yoğurdun kendi yedi
Oyuncaklarını topladı
Gece yatarken normalde tulumunu giymek istemez onu da giydi 👍👍

Ve sadece 1 kere ağladı. 👏👏

Bakalım yarına Allah büyük🤲🤲🤲💙
Bencede kararlı ol.
En azından denemedim demezsin.
İnşallah düzelir ya.aklım sendeydi bugün.

Günaydın kızlar çocukların doktor kontrolü vardı onları götürdük.Öğleden sonra sonuç çıkacak eşim gidecek.Dün temizlik yaptım dip köşe üşüttüm galiba kaç defa kustum hatırlamıyorum başım zonkluyor yine

Günaydın kızlar çocukların doktor kontrolü vardı onları götürdük.Öğleden sonra sonuç çıkacak eşim gidecek.Dün temizlik yaptım dip köşe üşüttüm galiba kaç defa kustum hatırlamıyorum başım zonkluyor yine
Geçmiş olsun canım.Benimde bogazım yanıyor hafif burnum akıyor😞Oğlusunda burnu tıkalı gibi inş hasta olmayız.

Geçmiş olsun canım.Benimde bogazım yanıyor hafif burnum akıyor😞Oğlusunda burnu tıkalı gibi inş hasta olmayız.
Günaydın kızlar geçmiş olsun bol bol c vitamini bal zencefil yiyin👍

geçmiş olsun canım sıkıldım artık sürekli hastaneye gitmekten Allah eksikliğini göstermesinde kendim bile gitmek istemiyorum acile gidelim serum takarlar kendine gelirsin dedi eşim yok dedim halim yok hastaneye gitmeye

Günaydın kızlar🤗🤗
Küçüğümle kahvaltımızı yaptık 2 hafta evde🤪🤪
Ortalık topladım zaten dünden temizlemiştim

Kuzenime gidecem kızı var oynarlar🥰🥰

Yemeği de dışardan söyleyeceğim akşama👏👏

Back
X