• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yık cnm hiç birsey yapmadım bir anda oldu .
Gunaydin kızlar 😍
Covid geçirenler bacak agrisi varmıydi sanki diz kapağından asagisi kırılmış 😞
eklem agrısı çok oldu bende önce kollarımdan başlamıştı sonra bacaklarıma inmişti 2 gün sürdü sonra sırtıma derken hergün farklı yerim agrıdı

Kızlar noodle yedi🥶🥶🥶öğlene

Akşam için etli nohut ve pirinç pilavı yapıyorum yanına salata yoğurt turşu😋😋

Çamaşır astım mutfak topladım
Miniğimi uyutup kahve içtim şimdi uyandı💙💙
ellerine sağlık canım bende ıspanak yapayım diyorum ama canım yogurtlu makarna istiyor

Slm kızlar
Ne zamandır kolum da ağrı vardı. Annem inde arıyordu beraber doktora gittik.doktor dedi bana ne iş yapıyorsun. Dedim ev hanımı yım.annem dedi kızım hergün ev süpürur😅😅
Dedi çok yormus sun kendini .tenis spor rahatsızlıgıymis.onuda yeni duydum.e evde hergun tenis yapiyom ya😀
1hafta dinlenecek sin dedi.
Eşime dedim dOktar diyorki robot süpürge al oda diyor tabi tabi.keşke reçeteye yazsalar😊😊

Slm kızlar
Ne zamandır kolum da ağrı vardı. Annem inde arıyordu beraber doktora gittik.doktor dedi bana ne iş yapıyorsun. Dedim ev hanımı yım.annem dedi kızım hergün ev süpürur😅😅
Dedi çok yormus sun kendini .tenis spor rahatsızlıgıymis.onuda yeni duydum.e evde hergun tenis yapiyom ya😀
1hafta dinlenecek sin dedi.
Eşime dedim dOktar diyorki robot süpürge al oda diyor tabi tabi.keşke reçeteye yazsalar😊😊
Yeşil reçete mi kırmızı reçete mi😂😂

Günaydın Baby ler
Benimde sağ omzum agrıyor 2 gündür yordum sanırım temizlik bitti şükür bir hafta bir süpürür otururum dinlenicem
Evde çok eksik var yollar feci durumda gece iki araba birbirine girdi buz pisti her yer güneş açıp biraz yumuşarsa yollar alışverişe çıkarız bugün süt, yogurt, peynir, yumurta, sebze, meyve, tavuk alırım

Günaydın kızlar 🥰🥰
Cadılarım. Hala uyuyor🙈🙈

Kahvaltıdan sonra ev süpürüp silecem kızlar anneme gidecek bende pazara gidecem onları gelir eve yerleştiririm geçerim bende anneme🤗🤗

Günaydın Baby ler
Benimde sağ omzum agrıyor 2 gündür yordum sanırım temizlik bitti şükür bir hafta bir süpürür otururum dinlenicem
Evde çok eksik var yollar feci durumda gece iki araba birbirine girdi buz pisti her yer güneş açıp biraz yumuşarsa yollar alışverişe çıkarız bugün süt, yogurt, peynir, yumurta, sebze, meyve, tavuk alırım
Temizlik yormuştur canım seni dikkat et dinlen biraz 🤗🤗

Günaydın Baby ler
temizlik yaparken kendini yormuşsundur canım dinlenince geçer inşallah

Günaydın Baby ler
Niye böyle oluyor ya
Temizlik ağrı olarak geri dönüyor bize
Ha yaşlı insanlarda değiliz ki
Kim yapacak Bu isleri😅😅

selam kızlar ıslak mendil büyük kızıma öğretmenin istediği tatil setini aldım hepsini karttan geçirdim 70 tl bitane ekmek aldım 2.5 Birazdan internetten domestos alayım diyorum fiyatlara bakıp

Back
X