• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tlfnum kafayi bozdu su sira .msjimi tamamlayamadan geliyor.
Ocaga döģme kattim pilav olacak.yanina salata yaparim
Evimizi satliga çikarmistik.arayan ćokta eve gidip daha bakan olmadi.biri cok istedi ama emlakciyi bırakamadik.
Hayirlisiyla evi satip kendimize bi ev alsaydik.
Yeni eve gecerken ćamasir mak.ve telefon icin para ayiracz.cunku bunlar bizulmak uzere.bide ocagım cok is yapiyor.tencerelerim mahfoldu.esim tasıninca ocaģida degistirelim dedi.nasip bakalim.bekliyoruz.Rabbim hayirlisini versin
neden bırakamadınız biz çıkardık emlakçıyı aradan başta konuştum kendim bulursam kiracıyı sizden anahtarı alırım diye.Arkadaşım bakacak eve eğer tutmazsa bırakırım tekrar dedim.Sizde öyle yapabilirsiniz hayat zaten çok pahalı 2 ev gezdirip birsürü para alıyorlar altlarında son model araba bizde sabah 8 akşam 5 çalışalım

neden bırakamadınız biz çıkardık emlakçıyı aradan başta konuştum kendim bulursam kiracıyı sizden anahtarı alırım diye.Arkadaşım bakacak eve eğer tutmazsa bırakırım tekrar dedim.Sizde öyle yapabilirsiniz hayat zaten çok pahalı 2 ev gezdirip birsürü para alıyorlar altlarında son model araba bizde sabah 8 akşam 5 çalışalım
Canim 1bucuk ay bizde dedi.1bucuk aydan sonra size gelene satabilirsiniz dedi.
Bide emlakci esiminde arkadasi.

Tlfnum kafayi bozdu su sira .msjimi tamamlayamadan geliyor.
Ocaga döģme kattim pilav olacak.yanina salata yaparim
Evimizi satliga çikarmistik.arayan ćokta eve gidip daha bakan olmadi.biri cok istedi ama emlakciyi bırakamadik.
Hayirlisiyla evi satip kendimize bi ev alsaydik.
Yeni eve gecerken ćamasir mak.ve telefon icin para ayiracz.cunku bunlar bizulmak uzere.bide ocagım cok is yapiyor.tencerelerim mahfoldu.esim tasıninca ocaģida degistirelim dedi.nasip bakalim.bekliyoruz.Rabbim hayirlisini versin
Hayırlısı olur inşallahhh yaa🤲🤲

Küçüğümü kreşten aldım hamburger istedi götürdüm ya burger King de çocuk menüsü 37 tl olmuş daha ucuzdu neyse artık çocuk menüsü almam oyuncak için istiyordu
markete girdik noodle,,, çikolatalı süt aldım

2 saat sonra büyük kızım geliyor💙💙💙

Selam kızlar gelemedim iki gündür .
Penguen Penguen cnm cok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş .
Kmsl Hnd Kmsl Hnd gozunaydin cnm geliyor fistik . Ayy gecen bende whoper junior aldım 36 🙄🙄
Ben getir den isteyince 3 tane 69 . Artık yemeyeceğim oraya gidip
Sağol canım benim🤗🤗
Kız benim büyük texas yiyor 60 tl kebap tan pahalı🙈🙈🙈
Bende geçenlerde getirden söyledim kızzz ben doymuyorum yaaa artık hamburger menülerinde😎😎

Pazartesi diyete başlıyorum hherkesss aç kalsın artık yemek filan yok🤣🤣🤣

Sağol canım benim🤗🤗
Kız benim büyük texas yiyor 60 tl kebap tan pahalı🙈🙈🙈
Bende geçenlerde getirden söyledim kızzz ben doymuyorum yaaa artık hamburger menülerinde😎😎

Pazartesi diyete başlıyorum hherkesss aç kalsın artık yemek filan yok🤣🤣🤣
Canimmm
Bende başlıyorum yoksa gidişat iyi değil 😩😩😩😩😩😩
Gözün aydın kızına kavuşuyorsun 🤩

Akşam mercimek çorbası ıspanak yemeği yaptım yoğurt çıkardım yedik çok şükür yemekler arttı.Bende diyetteyim ama çok yavaş gidiyor insülin direncinden sanırım.Bende İsveç diyeti yapcam 1 hafta sonra korumaya geçsem yeter 60 ın altına düşsemde kalıcı olmuyor bünye alışık değil😂😂

Back
X