Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olurMaşallah hamarat hatun seniişler bitmiş bile
Benim kocişim evde olunca çamaşıra yetişemiyorum![]()
Seninde dyson ın var
Ohhhh temizlik bitince keyif kahvesi içSelam kızlar temizlik günü bugün.Tavuksuyu çorba ve portakallı kereviz yaptım ama bunlar yarın için.Bugün kısır yapacağız çayla yeriz![]()
Ev o kadar dağınık ki robot bile fayda etmiyor bana
Yaa canım benim dikkat et kendine vitamin filan kullanıyor musunEv o kadar dağınık ki robot bile fayda etmiyor banasana göndereyim
Kizlar kovidden sonra hiç enerjim yok iki ay oldu ama hala çabuk yoruluyorum sırt agrisi kadı . Doktor normal diyor 6 aya kadar olabiliyormuş . Canımdan kıymetli degil yapmayacağım ama gözüme cok batıyor .
Aaa hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göre olsunSlmkizlar
En çok icimize sinen evi almak üzereyiz
Insallah bi problem cikmaz
Ay evde olmak ne guzelmis ya.ev gezmekten ne ev temizleyebiliuordum.ne dogru düzgün yemek yapabiliyordum.
Evi süpürüp sildim toz aldim.ön balkonu yîkadım. Tavuklu şehriye çorbası yaptım. Cig köfte yaptim.
Yogurt mayaladım.
Tapumuzu bi alsaydik rahatlayacaktim.zaten olursa temmuz gibi tasinacaz.suan oturdugum evede yakin.
Temizliğini yavas yavas yaparim. Sagolsun görümcem gelir yardim ederim dedi ama kimseyide yormak istemiyorum.ama iste ev büyük öyle bi günde falan bitmez temizliği
Geçmiş olsun canımHerkese hafta başından kocamaannn günaydınlar
Kestane balı'nın diyarından selamlarnasılsınız herkes iyidir inşallah
Bende durumlar aynı hala ev aramaya devam ediyoruz daha doğrusu beklediğimiz bir proje var onun onaylanmasını bekliyoruz.Tabi teslimat 18 sonra olacak.Bu arada çocuklar için güzel bir siteye taşınmaya karar verdik kiraya gecicez.Sattigimiz kişi haziranda kendisi gelicek bu eve.Zaten şuan da kendi evinizde kiraciyiz
Ufaklik büyüyünce evde işler daha zorlaştı bir saniye göz ayıramaz olduk.buyugunde sürekli sinvalari kurslari programı yoğun.
Birde 3 hafta önce galiba hep birlikte covit olduk benim iş yerimin saglik müdürlüğünde hızlı test var aslında yapmayalım faranjit dedi iş yeri hekimimiz rapor verdi kotulersen PCR gidersin dedi.Ayni gün bakicimizin liseye giden oğlu da hastalnamis sonra çocuklar eşim bakıcı v.s derken hep birlikte hastaydıkböylece atlatmış olduk hep birlikte.
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız.
İlan bakmaktan kusacaktim gercekten.Aaa hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göre olsunRabbim bizede nasip etsin inşallah
Ev bakmaktan ilan bakmaktan usandik bizde artık Tlf elime almak istemiyorum o derece.Evde de düzen kalmadı yarı taşınmalı moddayiz.Elime geçeni toparliyorum ayırıyorum falan her yerde bir paket bir ambalaj durumu çok bıktım bu durumdan.Duzensizlik ve belirsizlik beni hasta ediyorbirsey alıyorum kenara koyuyorum nasil olsbir iki aya tasincaz diye.Erzak kapları boşalıyor doldurmak istemiyorum nasıl olsa bosalticam diye
![]()
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar cuma günü 20 lik dişimi çektirdim dikiş atmadı beni mahvetti akşama kadar sürekli pamukla tampon yaptım kan durmadı zonkladı durdu o gün biraz dondurma yedim zorla dün normal yemeye başladım hala çene kemiğim ağrıyor
Haftasonu dolu dolu geçiyor hiçte dinlenemiyorum ev temizle çocukları kursa götür getir cumartesi dışarda yedik yemeği dün kurstan gelnce taze fasulye çıkardım buzluktan yanına bulgur pilavı cacık yedik çok şükür.
Kasaptan kıyma ve sucuk aldık kıymanın kilosun 116 tl ydi şok oldum ama mecburen aldık bitmişti.1 koli süt, tereyağ, peynir vb derken 800 tl yi geçti sanırım
Geçen hafta kasap sucuğun kilosu 75 demişti eşim dün gittik 86 olmuş her şeye zam yapıyorlar ne yiyip ne içicez anlamıyorum tavuğun kilosuna 39.9 yazmışlar diğerlerini söylemiyorum bile kazandığımızı boğazımıza harcıyoruz.Çok zor artık geçinmekGecmis olsun canim.
Hersey okadar pahaliki. Nasil gecinecek insanlar hic bilemiyorum
Bizim kasap sucuğu 75 den veriyordu 90 yapmışGeçen hafta kasap sucuğun kilosu 75 demişti eşim dün gittik 86 olmuş her şeye zam yapıyorlar ne yiyip ne içicez anlamıyorum tavuğun kilosuna 39.9 yazmışlar diğerlerini söylemiyorum bile kazandığımızı boğazımıza harcıyoruz.Çok zor artık geçinmek
Günaydın canım özletme kendini bu kadarHerkese hafta başından kocamaannn günaydınlar
Kestane balı'nın diyarından selamlarnasılsınız herkes iyidir inşallah
Bende durumlar aynı hala ev aramaya devam ediyoruz daha doğrusu beklediğimiz bir proje var onun onaylanmasını bekliyoruz.Tabi teslimat 18 sonra olacak.Bu arada çocuklar için güzel bir siteye taşınmaya karar verdik kiraya gecicez.Sattigimiz kişi haziranda kendisi gelicek bu eve.Zaten şuan da kendi evinizde kiraciyiz
Ufaklik büyüyünce evde işler daha zorlaştı bir saniye göz ayıramaz olduk.buyugunde sürekli sinvalari kurslari programı yoğun.
Birde 3 hafta önce galiba hep birlikte covit olduk benim iş yerimin saglik müdürlüğünde hızlı test var aslında yapmayalım faranjit dedi iş yeri hekimimiz rapor verdi kotulersen PCR gidersin dedi.Ayni gün bakicimizin liseye giden oğlu da hastalnamis sonra çocuklar eşim bakıcı v.s derken hep birlikte hastaydıkböylece atlatmış olduk hep birlikte.
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız.
Geçmiş olsun canım 20 lik diş çok zor diyorlarGünaydın kızlar cuma günü 20 lik dişimi çektirdim dikiş atmadı beni mahvetti akşama kadar sürekli pamukla tampon yaptım kan durmadı zonkladı durdu o gün biraz dondurma yedim zorla dün normal yemeye başladım hala çene kemiğim ağrıyor
Haftasonu dolu dolu geçiyor hiçte dinlenemiyorum ev temizle çocukları kursa götür getir cumartesi dışarda yedik yemeği dün kurstan gelnce taze fasulye çıkardım buzluktan yanına bulgur pilavı cacık yedik çok şükür.
Kasaptan kıyma ve sucuk aldık kıymanın kilosun 116 tl ydi şok oldum ama mecburen aldık bitmişti.1 koli süt, tereyağ, peynir vb derken 800 tl yi geçti sanırım
Sağol canm geçti çok şükürGeçmiş olsun canım