🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sabah esim ise gitti.oglumda okula gidince basladim islere.
Iki balkonu yikadim. Mermerlerini sildim.renklileri yikayip astim.sofralari attim yikaniyorlar
Yatakalri topladim.heryeri duzenledim
Evi süpurdüm sildim toz aldim
Mutfagin tezgah ustü camini sildim
Kızin odasinin camini sildim
Banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun fransız balkonunun mermerini demirlerini sildim.dus aldim.komsum gelecek.dünden pogaca ve kurabiye yaptim.
Ay cocuklar kapis kapis.yaptigim anda bitirecekler.dedim yarin misafire kalsin 🤣
Buzluga katmistim birazini geri cikardim.heleki benim kiza kurabiye pasta borek ver baska bise verme.tavugu eti sevmiyor.kofte olarakyiyor.
Kizi okula birakip eczaneye gidecem.donuste bime ugrarim.sonra komsum gelir oturruz sohbet ederiz.
Dunden az kuru fasulye pilav var.birazda yanina makarna eklerim.
Ay evim temiz olunca cok mutlu oluyorum.
Gorumcem tasinacaksin artik cam kapi ugrasma diyor ama ben duramam.şimdiye kadar tasindigim evleri tertemiz biraktim.sevmiyorum evi kirli birakmayi
Atom karınca diye boşa demiyozzzz yaaa okurken yoruldum valla🤪🤪

Bizde ablama geldik🙈🙈

günaydın kızlar :KK37: :KK37: :KK37:
size herhangi birşeyin faturası geldiğinde okumasına bakıyormusunuz?
bize dün fatura geldi.. benki çok evde kalmıyorum...
faturayı görünce şok.. tamam dedim herşey zamlandıda o kadar olamaz...
baktım baktım bu işte bi gariplik var...
sonra aradım kendilerini gelip bidaha sayaca baktılar...
yanlış okumuş...

günaydın kızlar :KK37: :KK37: :KK37:
size herhangi birşeyin faturası geldiğinde okumasına bakıyormusunuz?
bize dün fatura geldi.. benki çok evde kalmıyorum...
faturayı görünce şok.. tamam dedim herşey zamlandıda o kadar olamaz...
baktım baktım bu işte bi gariplik var...
sonra aradım kendilerini gelip bidaha sayaca baktılar...
yanlış okumuş...
Günaydın canım
Valla bana her zaman fazla geliyor ama hiç baktırmadım geçen ay elektrik 662 geldi termisifon var o yakıyor diye düşünüyorum

Günaydın canım
Valla bana her zaman fazla geliyor ama hiç baktırmadım geçen ay elektrik 662 geldi termisifon var o yakıyor diye düşünüyorum
eşime faturalar mail olarak geliyor
son okunan numarayla şimdi okunan numarayı kıyasladık arada uçurum var
bizde ordan anladık cnm

Slm kizlar erkenciyim yine
Aslinda oglan gidince yatacaktim ama ogluma hadi hadi demekten uykum kacti.
Sabahki sessizligide seviyorum😊
Serin olur giyeriz diye dolaplarimizda biraktıgim uzun kollu mevsimliklerin hepsini bazanin altina kattim.ortaligi yataklari topladim.camasir katladim yerlestirdim.bi daha mak.camasir attim yikaniyorlar.
Ön balkonu yikadim
Erişte corbasi yaptim.bul.mak.calistirdim.
Buyuk banyoyu yikadim.evi şöyle bi elektrikli supurgeyle dolandim.kizim sagolsun benden kacirdigi kurabiyeleri gizlice odasinda yemis tabi hep dökülmüş 😀😀
Oglanda dun cok ders calismisti odasi hep silgi pisligi olmus.en sevdigim silgi pisliği süpurmek yeterki ders calissinlar😄
Aksamada mercimekli bulgur pilavi yaoacam esim istiyordu.kızi okula birakip biraz yürüyüs yapacam.pazar gunu market alisverisi var liste yapmam lazim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu aralar içim daralıyor nedendir bilmiyorum Rabbim ferahlık versin.
Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diye :( Havalar biraz ısınsa çok iyi olacak

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu aralar içim daralıyor nedendir bilmiyorum Rabbim ferahlık versin.
Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diye :KK43: Havalar biraz ısınsa çok iyi olacak
Hadi ya burada yaz mevsimi yasaniyor.
Bahar yorgunlugu olabilir canim.cocuklar hemen telaş laniyor anneye bise olunca zaten.cok yorulmamaya calis dinlenmene önem ver gecer insallah

Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diye :KK43: Havalar biraz ısınsa çok iyi olacak
Burada serin canım ama çok değil kendimizi dışarı atıyoruz sık sık 👍sizde öyle yapın

Back
X