- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.934
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atom karınca diye boşa demiyozzzz yaaa okurken yoruldum vallaSabah esim ise gitti.oglumda okula gidince basladim islere.
Iki balkonu yikadim. Mermerlerini sildim.renklileri yikayip astim.sofralari attim yikaniyorlar
Yatakalri topladim.heryeri duzenledim
Evi süpurdüm sildim toz aldim
Mutfagin tezgah ustü camini sildim
Kızin odasinin camini sildim
Banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun fransız balkonunun mermerini demirlerini sildim.dus aldim.komsum gelecek.dünden pogaca ve kurabiye yaptim.
Ay cocuklar kapis kapis.yaptigim anda bitirecekler.dedim yarin misafire kalsin
Buzluga katmistim birazini geri cikardim.heleki benim kiza kurabiye pasta borek ver baska bise verme.tavugu eti sevmiyor.kofte olarakyiyor.
Kizi okula birakip eczaneye gidecem.donuste bime ugrarim.sonra komsum gelir oturruz sohbet ederiz.
Dunden az kuru fasulye pilav var.birazda yanina makarna eklerim.
Ay evim temiz olunca cok mutlu oluyorum.
Gorumcem tasinacaksin artik cam kapi ugrasma diyor ama ben duramam.şimdiye kadar tasindigim evleri tertemiz biraktim.sevmiyorum evi kirli birakmayi
Oh ne güzel boncuğu mu benim yerime sevinAtom karınca diye boşa demiyozzzz yaaa okurken yoruldum valla
Bizde ablama geldik![]()
Canım çok geçmiş olsun iz kalmaz çok minik yavru geçer merak etmeçok tşk ederim
bu arada profil foton ay lav yu![]()
inşallah cnm tşk ederimCanım çok geçmiş olsun iz kalmaz çok minik yavru geçer merak etme![]()
keşke bende geri yatsamSabahın köründen günaydın kızlar
Bir selam verip geri yatacağım![]()
Günaydın zeynooooSabahın köründen günaydın kızlar
Bir selam verip geri yatacağım![]()
Günaydın canımgünaydın kızlar![]()
![]()
size herhangi birşeyin faturası geldiğinde okumasına bakıyormusunuz?
bize dün fatura geldi.. benki çok evde kalmıyorum...
faturayı görünce şok.. tamam dedim herşey zamlandıda o kadar olamaz...
baktım baktım bu işte bi gariplik var...
sonra aradım kendilerini gelip bidaha sayaca baktılar...
yanlış okumuş...
eşime faturalar mail olarak geliyorGünaydın canım
Valla bana her zaman fazla geliyor ama hiç baktırmadım geçen ay elektrik 662 geldi termisifon var o yakıyor diye düşünüyorum
Niye kiz okadar yoruluyorsun halbukiGunaydin kızlar
5 ten beri ayaktayım offf uykum kaçıyor
Hayırlı cumalar![]()
Hadi ya burada yaz mevsimi yasaniyor.Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu aralar içim daralıyor nedendir bilmiyorum Rabbim ferahlık versin.
Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diyeHavalar biraz ısınsa çok iyi olacak
Günaydın bebemGünaydın zeynoooo![]()
Burada serin canım ama çok değil kendimizi dışarı atıyoruz sık sıkGünaydın kızlar hayırlı cumalar bu aralar içim daralıyor nedendir bilmiyorum Rabbim ferahlık versin.
Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diyeHavalar biraz ısınsa çok iyi olacak
fark ne kadardı bizde kontrol ediyoruz faturaları tüketim azaldıgı halde fatura hep yüksek geliyor var bir tuhaflık ama anlamadım.eşime faturalar mail olarak geliyor
son okunan numarayla şimdi okunan numarayı kıyasladık arada uçurum var
bizde ordan anladık cnm
vandakiler bile ilk defa bu kadar çok yağmur oldu diyorlar yaz ne zaman gelir bilmiyoruz ama kışa 2 ay kaldı vanda diye gülüyorlar :))Burada serin canım ama çok değil kendimizi dışarı atıyoruz sık sıksizde öyle yapın
normalde en yüksek gelen faturam (evde kalmıyurm cok diye) 200 tlfark ne kadardı bizde kontrol ediyoruz faturaları tüketim azaldıgı halde fatura hep yüksek geliyor var bir tuhaflık ama anlamadım.