Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde evlilik y. D.5gr balık sırtı kolye aldı eşim bayram hediyesi![]()
Cnmmmmm cnmmmmm cnmmmm
Selam canlarımCedric1003 umarm herkes iyidir cnm
Ahhh canım evet gerçekten ciddi oranda artış varSelam canlarım
Evde ben ve kızlar dışında herkes kovid
Ama şükür hepsi rahat atlatıyorvakalar cok artmış aman dikkat edin . Kuzenim Çeşme de doktor hastaneler He doluymuş
Herkese sağlıklı mutlu nice bayramlar![]()
Allah kazasız belasız gitmeyi nasip etsin .Selam kızlar günaydın
Artık sıcaktan dışarı çıkılmıyor valla dün eşim payları dağıtmaya gidecekti çok sıcak dedim ben gitmedim küçük cadıyı götürdü Ohhh bende dinlendim missssss 5 de gittiler yemeğini filan yedim iş dışarda akraba çocuklarıyla oynamışsaat 10 da baktım arıyor aşağıya inin şırdancı ya gidek neyse hazırlanıp indik
Benim cadı tam bir mumbarcı masada bir yiyişi var bittim
Eve geldik saat 12 ancak uyuduk sabah eşim çıktı yola tekrardan
Ayyy kedisiz özgür özgür dolaşıyorum evde![]()
Ayyy gerçekten lavruluyozzz kızzz bir de ben sıcakkayınca çok sinirli oluyorumAllah kazasız belasız gitmeyi nasip etsin .
Havalar gerçekten cok sıcak . Vanlı bir arkadaşım Adana’ya gitmiş story atmış güneşe yakın dünyaya uzak yerdeyim diye ( Adana )
Ablamda kedi almış ben de pek sevemiyorum
Ama cok tatlı bisey![]()
Ablamda klimalı oda da kucağında yatırıyor allahim korkuncAyyy gerçekten lavruluyozzz kızzz bir de ben sıcakkayınca çok sinirli oluyorum
Fatura gelince nasıl olacak bilmiyorum
Ayyy eşimin kedisi çok hareketli yatak odası dolabının tepesine kadar çıkıyor çok hızlı hareket ediyor o koşuyor ben kaçıyom koltuk tepesine
Ama eşime çok düşkün sabah uyanır uyanmaz koşuyor eşimin kucağına bir homurduyor onna sürünüyor yalıyor
Ayyy gece eşim dedi sıcak içeride yatmasın burda klimada yatsın bizle abovv' ya o ya ben dedim aldım yastığımı gittimbaktım eşim gelmişş ama bak çok masum diyor dedim herkes yerinde yatsın neyse geçtim yerime![]()
Hahhah ah ablamda eşimin kafasındaAblamda klimalı oda da kucağında yatırıyor allahim korkunc
Bende uzaktan seviyorum ama öyle sarılıp kucak falan bana göre değil .
Faturaları sorma coşacak klima hiç kapanmıyor.
Bende sıcakta cok gergin ve sinirli oluyorum.
Hiçbirseyden keyif almıyorum sıcakta . En güzeli bahar![]()
Kayınvalidemin ki british ama çok tüy döküyor o yaa ama çok sevimliBritish kucuk sevimli birsey . İnan klima mutfak yatak odası ve salona şart . Dediğin gibi yatak taşımak dert . Evin düzeni bozuluyor yazları .ben tüylü şeylere dokuyormiyorum kemikleri elime değince ürküyorum![]()
Yaaa masallah kayınvalideneKayınvalidemin ki british ama çok tüy döküyor o yaa ama çok sevimli![]()