🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar🤩🤩

Dün anneme gittik yemeğe ablamlar hep beraber yemeğinizi yedik ordan çıktın bir tanıdığın villasında gittik hep beraber ablamlar çocuklar enişte ler havuzda yüzdülwr çocuklar,,, karaoke filan yaptık süper zaman geçirdik bayağıdır böyle eğlenmemiştik hep birlikte🧿🧿

Gece 2 yi geçiyordu eve geldiğimizde 💃💃

Günaydın kızlar

Dün bütün gün evde miskinlik yaptm..
Akşam düğüne gittik...
2 arkadaşm birbiriyle nişNlandılar ama ayrıldılar dün birinin düğünü oldu
Ötekininde 15 gn kdar snra.. Hayat ilginç :D
Durum paylaşncada birbirlerinin düğününü görüolar :D

Selam canlarım 😍😍
Evde ben ve kızlar dışında herkes kovid 🙄
Ama şükür hepsi rahat atlatıyor 🙏🙏vakalar cok artmış aman dikkat edin . Kuzenim Çeşme de doktor hastaneler He doluymuş 🥲🥲
Herkese sağlıklı mutlu nice bayramlar 😍
Ahhh canım evet gerçekten ciddi oranda artış var
Umarım herkes hafif geçirir🤲🤲🤲

Selam kızlar günaydın🤗🤗
Artık sıcaktan dışarı çıkılmıyor valla dün eşim payları dağıtmaya gidecekti çok sıcak dedim ben gitmedim küçük cadıyı götürdü Ohhh bende dinlendim missssss 5 de gittiler yemeğini filan yedim iş dışarda akraba çocuklarıyla oynamış 👏👏saat 10 da baktım arıyor aşağıya inin şırdancı ya gidek neyse hazırlanıp indik
Benim cadı tam bir mumbarcı masada bir yiyişi var bittim👏👏👏

Eve geldik saat 12 ancak uyuduk sabah eşim çıktı yola tekrardan 🥺

Ayyy kedisiz özgür özgür dolaşıyorum evde🙈🙈🙈

Selam kızlar günaydın🤗🤗
Artık sıcaktan dışarı çıkılmıyor valla dün eşim payları dağıtmaya gidecekti çok sıcak dedim ben gitmedim küçük cadıyı götürdü Ohhh bende dinlendim missssss 5 de gittiler yemeğini filan yedim iş dışarda akraba çocuklarıyla oynamış 👏👏saat 10 da baktım arıyor aşağıya inin şırdancı ya gidek neyse hazırlanıp indik
Benim cadı tam bir mumbarcı masada bir yiyişi var bittim👏👏👏

Eve geldik saat 12 ancak uyuduk sabah eşim çıktı yola tekrardan 🥺

Ayyy kedisiz özgür özgür dolaşıyorum evde🙈🙈🙈
Allah kazasız belasız gitmeyi nasip etsin .
Havalar gerçekten cok sıcak . Vanlı bir arkadaşım Adana’ya gitmiş story atmış güneşe yakın dünyaya uzak yerdeyim diye ( Adana ) 😁😁🙄

Ablamda kedi almış ben de pek sevemiyorum
Ama cok tatlı bisey 😍

Allah kazasız belasız gitmeyi nasip etsin .
Havalar gerçekten cok sıcak . Vanlı bir arkadaşım Adana’ya gitmiş story atmış güneşe yakın dünyaya uzak yerdeyim diye ( Adana ) 😁😁🙄

Ablamda kedi almış ben de pek sevemiyorum
Ama cok tatlı bisey 😍
Ayyy gerçekten lavruluyozzz kızzz bir de ben sıcakkayınca çok sinirli oluyorum🙈🙈
Fatura gelince nasıl olacak bilmiyorum🤔🤔🤔

Ayyy eşimin kedisi çok hareketli yatak odası dolabının tepesine kadar çıkıyor çok hızlı hareket ediyor o koşuyor ben kaçıyom koltuk tepesine😜😜

Ama eşime çok düşkün sabah uyanır uyanmaz koşuyor eşimin kucağına bir homurduyor onna sürünüyor yalıyor😆😆

Ayyy gece eşim dedi sıcak içeride yatmasın burda klimada yatsın bizle abovv' ya o ya ben dedim aldım yastığımı gittimbaktım eşim gelmişş ama bak çok masum diyor dedim herkes yerinde yatsın neyse geçtim yerime😝😝😝

Ayyy gerçekten lavruluyozzz kızzz bir de ben sıcakkayınca çok sinirli oluyorum🙈🙈
Fatura gelince nasıl olacak bilmiyorum🤔🤔🤔

Ayyy eşimin kedisi çok hareketli yatak odası dolabının tepesine kadar çıkıyor çok hızlı hareket ediyor o koşuyor ben kaçıyom koltuk tepesine😜😜

Ama eşime çok düşkün sabah uyanır uyanmaz koşuyor eşimin kucağına bir homurduyor onna sürünüyor yalıyor😆😆

Ayyy gece eşim dedi sıcak içeride yatmasın burda klimada yatsın bizle abovv' ya o ya ben dedim aldım yastığımı gittimbaktım eşim gelmişş ama bak çok masum diyor dedim herkes yerinde yatsın neyse geçtim yerime😝😝😝
Ablamda klimalı oda da kucağında yatırıyor allahim korkunc 😁😁😁
Bende uzaktan seviyorum ama öyle sarılıp kucak falan bana göre değil .
Faturaları sorma coşacak klima hiç kapanmıyor.
Bende sıcakta cok gergin ve sinirli oluyorum.
Hiçbirseyden keyif almıyorum sıcakta . En güzeli bahar 😁

Ablamda klimalı oda da kucağında yatırıyor allahim korkunc 😁😁😁
Bende uzaktan seviyorum ama öyle sarılıp kucak falan bana göre değil .
Faturaları sorma coşacak klima hiç kapanmıyor.
Bende sıcakta cok gergin ve sinirli oluyorum.
Hiçbirseyden keyif almıyorum sıcakta . En güzeli bahar 😁
Hahhah ah ablamda eşimin kafasında😜😜cinsi ne kedinin
Ya aslında şöyle bir dokundum çok istiyorum kucağıma almak ama yok yapamıyorum
Küçük kızım kediyi alıp ayağında sallıyor mamasını eliyle yedirmeye çalışıyor o uyuyunca o da yanına yatıyor ama nasıl mutlu oluyorum şu cadının yaptığını yapamıyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil🥺🥺

Aslında ben kızların odasına da istiyorum klima yatak filan hazırla ser zor oluyor bakalım ayarlarsam alacam✅

British kucuk sevimli birsey . İnan klima mutfak yatak odası ve salona şart . Dediğin gibi yatak taşımak dert . Evin düzeni bozuluyor yazları .ben tüylü şeylere dokuyormiyorum kemikleri elime değince ürküyorum 😁

British kucuk sevimli birsey . İnan klima mutfak yatak odası ve salona şart . Dediğin gibi yatak taşımak dert . Evin düzeni bozuluyor yazları .ben tüylü şeylere dokuyormiyorum kemikleri elime değince ürküyorum 😁
Kayınvalidemin ki british ama çok tüy döküyor o yaa ama çok sevimli🤩🤩🤩

Back
X