- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Dimi gecelerrrr geceleerrrrrrTabi canım eşi olan bu saatte bide cumartesi günü napsın burada hahah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi gecelerrrr geceleerrrrrrTabi canım eşi olan bu saatte bide cumartesi günü napsın burada hahah![]()
Allah kavuştursun canımEşim ilaç aldı getirdi
Küçüğe yine mumbar almış tam bir adanalı
Gitti eşim
Annemde yaprak sarma,,, mercimek çorbası yaptı sıcak sıcak içtim iyi geldi![]()
Dizi açtım telefondan onu izlicem koca yarın nöbetçi o salonda takılıyor ben yatak odasındaDimi gecelerrrr geceleerrrrrr![]()
Ohhhh hhhh keyif zamanı deseneDizi açtım telefondan onu izlicem koca yarın nöbetçi o salonda takılıyor ben yatak odasında
Burda da 5 kg 60 tl oldu3lt süt 50tl olmus![]()
Aynen canımBu Eylül ayı geçmek bilmedi şimdi ekim ilerlemiyor gibi geliyorEylül ve ekimde çokta para harcandı yahu
Sağol kuzumGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun
Akşamları erkenden uyuyorum bu saatte uyandım
Kmsl Hnd Allah kavuştursun canım
Yaaa canım benim seni böyle görmeye alışık değilim lütfen kendini meşgul edecek şeyler bul ve hiç kafana takma ne zaman istersen anlatabilirsinMerhaba herkese.. Yk kızlar bu haftasonu eşim gelmefi
2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor
Bu aralar ciddi sorublarm var
Kendimi hiç iyi hissetmiorm
Baya kötüyim
Toparlanaym gelirim
Zaman herşeyin ilacı çokta kafaya takma sonra benim gibi eskileri unutmaz yenileri hatırlayamazsınMerhaba herkese.. Yk kızlar bu haftasonu eşim gelmefi
2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor
Bu aralar ciddi sorublarm var
Kendimi hiç iyi hissetmiorm
Baya kötüyim
Toparlanaym gelirim
Güle güle kullanın kuzumDün sabah kızın sınavı vardı eksikleri alalım dedim demesem daha iyiydi 1300 TL tuttu içinde kaşar peyniri süzme peynir sıvı sabun sucuk pil mandalina elma soğan patates patlıcan meyve niyetine kelek acur başka ne vardı hatırlamıyorum.Sonra eşime eşofman altı kendime tişört kıza tayt sweet kendime kot pantolon 600 de onlar tuttu
Bugün süt ekmek kahvaltıya badem ezmesi 175 ona verdim su gibi gidiyor paralar az önce kızın odasına çalışma sandalyesi aldım salondakini koymuştum oda 782 TL
Gece biz konuştuktan sonra mı olduSlm kizceler
Cok mutluyum babacim geliyooooor
Çocuklar beni yedi bitirdi babalari yokya. Dün gece rahatsızlandim.panik atak gibi bisemiydi cozemedim.kalbim resmen yataga çarpıyordu. Hani biseyden korkariz kalbimiz küt ederya saniye basi oyle oldu.
Çok üzüyorlar beni ya
Kahvemi icim islerime baslarim
Hadi görüsurus kizlar![]()
Gündüz carpıntım vardı .Gece biz konuştuktan sonra mı oldu![]()
Panik atak işte o öyle zamanlarda derin derin nefes al camı açıpGündüz carpıntım vardı .
Gece yatarken oldu.hic bise yok ama kalbim korkudan carpiyo.bu stres üzüntü adami her hale sokuyormus valla