🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aynen yaa vergiler iyi yüksek
Benimde temizlik bitti
Kışlık alışveriş bitti

Bugünde kıza Bale kıyafeti için çıkacağım çarşıya🤗🤗

Rabbim herşeyin hayırlısını versin🤲🤲🤲❤️
bu sene herşey bittide.. seneye bakim neler olcak
civilden seneye için kıza mont bakayım dedm anam o ne
600-700 el kadar mont yahu

Cedric1003 Cedric1003 kuzum öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Z zeLina canım senin ve bütün öğretmenlerin de öğretmenler günü kutlu olsunnnn🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️
Cedric1003 Cedric1003 Z zeLina güzel kızlar öğretmenler gününüz kutlu olsun

Cedric1003 Cedric1003 kuzum öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Z zeLina canım senin ve bütün öğretmenlerin de öğretmenler günü kutlu olsunnnn🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️

bu sene herşey bittide.. seneye bakim neler olcak
civilden seneye için kıza mont bakayım dedm anam o ne
600-700 el kadar mont yahu

Cedric1003 Cedric1003 Z zeLina güzel kızlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederim kızlar🥰😘

Aldım malzemeleri 90 tl tuttu
Ayakkabısının netten sipariş verdim 110 tl
40 tl de çorabı iyi fiyata kapattım inşqllqh🤲🤲

Kıza hamburger yedirdim bende kahve içtim diyetteyim ya yemedim🤪🤪

Yatak odasına hazır tül aldım üfff banada perde dayanmıyor yaaaa🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Cook teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiş bitmiştir 🤲Hala piskolojik olarak atlatamadik.Buyuk oğlanı 2 gündür okula göndermiyorum korkumdan.Dun akşamda eşim vardiyadaydi çocuklarla bakicimizin evine gittik gece 1 de eşim aldı işten gelince.99 depremini dibine kadar yaşadigim için çok korkuyorum tek kalamiyorum, hatta sakın de kalamiyorum kafamdan da atamıyorum 🤢
Cedric1003 Cedric1003 günün kutlu olsun canım benim 💐
Sizler nasılsınız ?
okyonus okyonus ,cumun dediği gibi bende bolca para harcıyorum 😬kışlık alışveriş bitti çok şükür 🤲 Şimdi yazlıkları alıyorum çocuklara.
Bir miktar hisse senedinde paramiz vardı 1 aylık karı ile geçen hafta 1 tane 10 Gr bilezik aldık.Daha öncede aynı bilezikten 5 tane almıştık toplam 6 tane oldu.
Ogluslarin harçlıklarıyla da aylık yarım Gr bir Gr ne denk gelirse almaya devam ediyorum.Bazende dolar alıyoruz harçlıklarıyla.Bizim birikimler son 1 yıl da böyle dev ediyor.Birde eşimden bağımsız biriktirip aldığım 2.5 Gr altınım var.
Ama daha çok harcama meyilliyim hergun kargo geliyor eve😖

Ohhh Ohhhh harca gitsin

Yaaa bende kurutma makinası istiyorum sendeki hangi marka
Eşimin işyerinde varmış hep kıyafetler mahvoluyor diyor
Ama bilemedim herşeyi atabiliyor musun yoksa belli başlı şeyleri mi
Bende beka var canım 9 yıllık ama ilk çıkanlardan galiba.Kazak ve perde hatta çok pamuklu eşofman swet gibi şeyleri atmıyorum çünkü küçültüyor.Cok yükleme yaparsanda çok kiristiyor.Onun dışında günlük kullanım için iyi.enazindan evdeki o çamaşır dağınıklığı tozu olmuyor.Birde ufaklığın giyisilerini pek atmiyorum küçük zaten hepten kuculmesin diye.Ama çamaşırı yiprattiyor bence.Ben daha çok günlük pijama, esofman, ev kıyafetleri, nevresim havlu ,bornozlar için,birde pantalonlar içi daha çok kullanıyorum.

Bende beka var canım 9 yıllık ama ilk çıkanlardan galiba.Kazak ve perde hatta çok pamuklu eşofman swet gibi şeyleri atmıyorum çünkü küçültüyor.Cok yükleme yaparsanda çok kiristiyor.Onun dışında günlük kullanım için iyi.enazindan evdeki o çamaşır dağınıklığı tozu olmuyor.Birde ufaklığın giyisilerini pek atmiyorum küçük zaten hepten kuculmesin diye.Ama çamaşırı yiprattiyor bence.Ben daha çok günlük pijama, esofman, ev kıyafetleri, nevresim havlu ,bornozlar için,birde pantalonlar içi daha çok kullanıyorum.
Beko yazmıştım yanlış çıkmış canım ☺️

Cook teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiş bitmiştir 🤲Hala piskolojik olarak atlatamadik.Buyuk oğlanı 2 gündür okula göndermiyorum korkumdan.Dun akşamda eşim vardiyadaydi çocuklarla bakicimizin evine gittik gece 1 de eşim aldı işten gelince.99 depremini dibine kadar yaşadigim için çok korkuyorum tek kalamiyorum, hatta sakın de kalamiyorum kafamdan da atamıyorum 🤢
Cedric1003 Cedric1003 günün kutlu olsun canım benim 💐
Sizler nasılsınız ?
okyonus okyonus ,cumun dediği gibi bende bolca para harcıyorum 😬kışlık alışveriş bitti çok şükür 🤲 Şimdi yazlıkları alıyorum çocuklara.
Bir miktar hisse senedinde paramiz vardı 1 aylık karı ile geçen hafta 1 tane 10 Gr bilezik aldık.Daha öncede aynı bilezikten 5 tane almıştık toplam 6 tane oldu.
Ogluslarin harçlıklarıyla da aylık yarım Gr bir Gr ne denk gelirse almaya devam ediyorum.Bazende dolar alıyoruz harçlıklarıyla.Bizim birikimler son 1 yıl da böyle dev ediyor.Birde eşimden bağımsız biriktirip aldığım 2.5 Gr altınım var.
Ama daha çok harcama meyilliyim hergun kargo geliyor eve😖
Bereketli olsun canım😘😘
Ya işte herşeyi atmak istiyorum korkuyorum bu defa onu atma bunu atma 🤪🤪
Kurutmak sıkıntı değil Adana gibi bir yerde ben tozu için istiyorum

Yemeği kolay yaptım airfry da tavuk,,,, spagetti,,, çorba

Yarına da canım ıspanaklı börek istiyor yıkadım ıspanakları yarın ini hazırlar fırına götürürüm güzel oluyor öyle yanına sucuk kaşar da yaptırırım bugünden çorba da var yarın da böyle olsun👏👏👏

Küçük kız zaten kreşte Kebapçı ya gidecekler🤪🤪

Elektrik 437 gelmiş

Daha klima açmaya başlamadık aybaşında başlarız artık

Yemeği kolay yaptım airfry da tavuk,,,, spagetti,,, çorba

Yarına da canım ıspanaklı börek istiyor yıkadım ıspanakları yarın ini hazırlar fırına götürürüm güzel oluyor öyle yanına sucuk kaşar da yaptırırım bugünden çorba da var yarın da böyle olsun👏👏👏

Küçük kız zaten kreşte Kebapçı ya gidecekler🤪🤪

Elektrik 437 gelmiş

Daha klima açmaya başlamadık aybaşında başlarız artık
Afiyet olsun kiz.firinda da güzel yapiyorlar

İyi akşamlar

Kızı kreşe bıraktım yemekleri iptal oldu çok yağmur yağınca pazartesi gidecekler👏👏👏

Böreği yaptırdım hiç bir iş yapmadım valla bugün öğlene uyumuşum biraz👏👏👏

Back
X