HuKapalıyım ama açılmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ateş ne sondaki hanımefendi? Bu kız yanacak da haşa Allah gibi bu kızı yargılayan siz cennete mi gideceksiniz. Binlerce çocuk sizin gibi ateşle Allah korkusuyla büyütüldükleri için zorla yapıyolar pek çok şeyi sonu da bi yerden sonra yapmamak oluyor işte. Allah aşkına bakın hamilesiniz yapmayın rica ederim. Biraz anlayışın sevginin halden anlamanın kimseye zararı olmaz.
Yahu okumanız yokmu sizin siz neden yargılıyosunuz bilip bilmeden bunu konusupruz zaten akıl vermek daha cazip GELIYOR sanırım 🙂

Emojime takkacağınız kadar konuya yazsanız belkide daha cok fikri olurdu. Neyse herkesin kendi düşüncesi hamileliğim ile alakalı bişi değil cok şükür 💃

Yavrum niye öyle diyonki yaaa. Arkadaş daha küçükmüş 18 yaşında 🤗 evet gerçekten bilinçsizce kapanmak çoook kötü bişey. Kaş yapayım derken göz çıkarmak kesinlikle. Bana kalsa açılma tabiki biraz daha farklı giyinmeye çalış ki mesele kıyafetse. Ama düşünce tarzın değiştiyse o zaman arkadaşıma hak veririm eşarp bi işe yaramaz. 🤗🤗 Allah yardımcın olsun konu sahibi
İçimden geldi sizi tanımıyorum ama çok güzel bir kalbiniz var 💕 Allah sıkıntıdan uzak etsin 🙏

Öncelikle evet bu kararı alırken ailenin seninle ciddi anlamda oturup konuşması,ne olup ne olmayacağını anlatmaları gerekiyordu..
Ben açıl veya açılma demicem ama mesela bu kararı vermeden önce daha net oturup düşünsen..Açıldıktan sonra da belki kendini iyi hissetmiceksin yada hissedeceksin bilemeyiz ama sormak istiyorum
-Şuan neden açılmak istiyosun? Seni zorlayan ne ?

[/QUOTE]
Fikri olana fikrini sordum. Burda boşa sallamakla olmuyor bu işler. Burdaysan eleştirmeye değil çözüm sunmaya gelmişsin demektir. Ki yazdığım şeyi düzgün okuduğunu da sanmıyorum. O zaman mantıklı düşünecek bi yaşta olsaydım da bunu deseydin hak verirdim.Ama yine de canın sağ olsun.
Arkadaşım kusura bakma. Yaş detayını atlayıp direk konuya dalmışım.
Yorumlarda hatırlatılınca fark ettim.
Arkadaşın birine laf yetiştirmeye çalışınca özür dilemeyi unuttum.

Bir an 18 yaşında kapandın da açılmak istiyorsun ama kararsızmışsın gibi algılamışım. Konuyu tekrar okudum.
Hakkını helal et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X