HuKapalıyım ama açılmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahki konu copy paste sanki🤔
Doğrudur tekrar gündeminize getirdiğim için kusura bakmayın. Daha yeni açtım hesabı takip etmedim. Her kapalının ailesi benimkine benzemeyeceğine göre. Ufak bir şeyler sunup fikir bekledim.

Daha çocuk yaşta bu kararı vermişsin. Şimdi bile benim gözümde çocuksun, yaşın çok genç. Ailenin büyük tepki vermesine gerek yok. 14 yaşında bir çocukmuşsun sonuçta kapanırken. Bence onlar o zaman tepki vermeliydi, biraz daha düşünmeye teşvik etmeliydi seni. Neyse. Sen ılıman ebeveynle başla. Çocuktum, bilmiyordum falan de. Buraya yazdıklarını söyle.

Annen çok cahil biri kusura bakma da o zaman çocuk yapmasaymış sen ayrı bir bireysin illa annene benzeyecek onun gibi düşünecek değilsin güzelce anlat annene baban zaten karışmıyormuş bu hayat senin hayatın annende iki ağlar sızlar en fazla sonra alışır kendi arkadaşımın dan biliyorum kız açıldı annesi ağlamış sızlamış ama umurunda değildi.

14 yaşında kazanacağım desem ilk tepkiyi ailemden görürdüm . O kadar erken yaşta böyle bir karar almanızın doğru olmadığını ve ilerde pişman olacağınızı ailenizin düşünmesi ve buna göre yönlendirmesi gerekirdi. Ama yapacak birşey yok artık reşitsiniz zaten kimsenin giyiminize karışma hakkı da yok. Açıkça konuşup anlatın durumu, nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın.

Yavrum niye öyle diyonki yaaa. Arkadaş daha küçükmüş 18 yaşında 🤗 evet gerçekten bilinçsizce kapanmak çoook kötü bişey. Kaş yapayım derken göz çıkarmak kesinlikle. Bana kalsa açılma tabiki biraz daha farklı giyinmeye çalış ki mesele kıyafetse. Ama düşünce tarzın değiştiyse o zaman arkadaşıma hak veririm eşarp bi işe yaramaz. 🤗🤗 Allah yardımcın olsun konu sahibi
Kalbin de bittiyse artık zorlaması boş 😇

Şimdi öncelikle neden açılmak istiyorsun seni kapalı olmakta mutsuz eden asıl nokta nedir. Arkadaş çevren mı değişti ne oldu. Lâkin öyle ise yine arkadaşlarından etkilenmiş olabilir misin.

Cehennem diyorsun işte. Ateş cehennem değil mi ? Başka manasi varda çözemedim mi?
Cehennem demedim desem direkt yazarım aksine kendini bos yere strese sokmasının anlamı olmadığını içinde bittiyse açılsın allahın zaten kalbini bildiğini yazdım orda dıkkat etsın dıye koydum cehennem desem yazardım dıye düşünün birde

Cehennem demedim desem direkt yazarım aksine kendini bos yere strese sokmasının anlamı olmadığını içinde bittiyse açılsın allahın zaten kalbini bildiğini yazdım orda dıkkat etsın dıye koydum cehennem desem yazardım dıye düşünün birde
Bu tarz konuda akla gelen ateş sembolü sonrası cehennem oluyor malesef. Sizinde ates seni cagriyor uslubunda yapmamaniza sevindim. Hic sevmem korkuyla sevdirme yöntemini

Bu tarz konuda akla gelen ateş sembolü sonrası cehennem oluyor malesef. Sizinde ates seni cagriyor uslubunda yapmamaniza sevindim. Hic sevmem korkuyla sevdirme yöntemini
Ben kimseyi yargılamam tanımadığınız iç in öle düşünüyor olabilirsiniz dikkatini cekmek istedim gülen emoji şerden daha mantıklı geldi hepsi bu

Zaten artık sana Bi çözüm sunmlrına gerek kalmamış. Kalbin açılmış kafandaki esarbın ne sana ne de onlara Bi faydası olur çıkart gitsin. Allah biliyor istemediğini onların onayına gerek yok 🔥
O ateş ne sondaki hanımefendi? Bu kız yanacak da haşa Allah gibi bu kızı yargılayan siz cennete mi gideceksiniz. Binlerce çocuk sizin gibi ateşle Allah korkusuyla büyütüldükleri için zorla yapıyolar pek çok şeyi sonu da bi yerden sonra yapmamak oluyor işte. Allah aşkına bakın hamilesiniz yapmayın rica ederim. Biraz anlayışın sevginin halden anlamanın kimseye zararı olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X