- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Tesekkurler.suc unsuru yok nerede yazdim ben suc olarak filekceye ne yazayim diye sordum.tehdit yok yazdim.lutfen dogru okuyun.Avukatım, yardımcı olmak istiyorum size. Ücret falan da istemiyorum. Sadece başınızdaki belayı "suç unsuru yok" sanmanız, sizin gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu gösterdi bana. Lütfen bir an önce savcılığa müracaat ediniz.
Gittim savciliga kendiniz dolduracaksiniz dilekceyi dedilerhatta taanidik biridit dedi oradaki zevzek.savcilok bulacak onu dedim biz bakmiyoruz kendi ilcenize sikayet dilekcesi verin dediler.telefonla yapiliyor suc mahalo yok diyorum iki ayda burdan oraya gider dediler resmen dilekce yazma daha iyi oldu.kendi ilceme gidiyorum simdi.Oldukça basit bir yol izleyeceksiniz.Avukata yada arzuhalciye ihtiyacınız yok.Bağlı olduğunuz adliyeye gidin.Orda danışmadan şikayetçi olacağınızı söyleyince sizi yönlendirdikleri savcılıktan (genelde bölüm bölüm baktıklarından) , standart şikayet dilekçesini doldurup, içeriğine de bir şahıs tarafından telefonla sürekli rahatsız edildiğinizi,kimliği hakkında bilginiz olmadığını, can güvenliğinizden endişe duyduğunuzu yazıp kimlik fotokopinizle beraber teslim edin.O basit dilekçeyi savcılık kalemine verince sırayla o gün şikayete gelenleri savcı alıp yeniden durumu anlatmasını istiyor.Sıranız gelip çağrılıncada durumu ayrıntılı bir şekilde anlatırsınız, telefon mesajlarınızı yada nasıl bir mesaj varsa hepsinin çıktsını alıp,size ulaştığı telefon numalarınıda ekleyip teslim edin ve asla o mesajları mahkeme olana kadar silmeyin yada kaybetmeyin,çünkü siber suçlardan görevliler inceleme yapacaktır.Savcı gerekli delillerin toplanması için,yani telefon kayıtlarının incelenmesi,telefonun kimin üstüne kayıtlı olduğunun tespit edilmesi ve şikayet edilen kişinin tespiti için gerekli emniyet birimlerine şikayetinizi iletir.Polisin yapacağı tespitlerden sonra iddianemeyi hazırlayıp mahkemeye sevk eder.Mahkeme aşamasında bile sizin avukata ihtiyacınız yok çünkü siz şikayetçi olan tarafsınız.Sadece delillerinizi kaybetmeyin ve savcıya vereceğiniz ifadede teslim edin.Bu arada telefon numarasına ulaşamazsınız diye birşey yok, telefon kimin üstüne kayıtlı ise mutlaka ulaşılır,hatta hat hala aktifse sinyal takip işlemi ile olduğu yerden bile alınır.Geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim.bi sey soracagim dilekceyi berdigim ayni gun mu cagiracaklar beni bugun mu alayim ciktisini?gidene kadar gec olacak gerciOldukça basit bir yol izleyeceksiniz.Avukata yada arzuhalciye ihtiyacınız yok.Bağlı olduğunuz adliyeye gidin.Orda danışmadan şikayetçi olacağınızı söyleyince sizi yönlendirdikleri savcılıktan (genelde bölüm bölüm baktıklarından) , standart şikayet dilekçesini doldurup, içeriğine de bir şahıs tarafından telefonla sürekli rahatsız edildiğinizi,kimliği hakkında bilginiz olmadığını, can güvenliğinizden endişe duyduğunuzu yazıp kimlik fotokopinizle beraber teslim edin.O basit dilekçeyi savcılık kalemine verince sırayla o gün şikayete gelenleri savcı alıp yeniden durumu anlatmasını istiyor.Sıranız gelip çağrılıncada durumu ayrıntılı bir şekilde anlatırsınız, telefon mesajlarınızı yada nasıl bir mesaj varsa hepsinin çıktsını alıp,size ulaştığı telefon numalarınıda ekleyip teslim edin ve asla o mesajları mahkeme olana kadar silmeyin yada kaybetmeyin,çünkü siber suçlardan görevliler inceleme yapacaktır.Savcı gerekli delillerin toplanması için,yani telefon kayıtlarının incelenmesi,telefonun kimin üstüne kayıtlı olduğunun tespit edilmesi ve şikayet edilen kişinin tespiti için gerekli emniyet birimlerine şikayetinizi iletir.Polisin yapacağı tespitlerden sonra iddianemeyi hazırlayıp mahkemeye sevk eder.Mahkeme aşamasında bile sizin avukata ihtiyacınız yok çünkü siz şikayetçi olan tarafsınız.Sadece delillerinizi kaybetmeyin ve savcıya vereceğiniz ifadede teslim edin.Bu arada telefon numarasına ulaşamazsınız diye birşey yok, telefon kimin üstüne kayıtlı ise mutlaka ulaşılır,hatta hat hala aktifse sinyal takip işlemi ile olduğu yerden bile alınır.Geçmiş olsun
Ayni gun diye yazmissiniz gerci tamam gormemisim kusra bakmayin tesekkurlerOldukça basit bir yol izleyeceksiniz.Avukata yada arzuhalciye ihtiyacınız yok.Bağlı olduğunuz adliyeye gidin.Orda danışmadan şikayetçi olacağınızı söyleyince sizi yönlendirdikleri savcılıktan (genelde bölüm bölüm baktıklarından) , standart şikayet dilekçesini doldurup, içeriğine de bir şahıs tarafından telefonla sürekli rahatsız edildiğinizi,kimliği hakkında bilginiz olmadığını, can güvenliğinizden endişe duyduğunuzu yazıp kimlik fotokopinizle beraber teslim edin.O basit dilekçeyi savcılık kalemine verince sırayla o gün şikayete gelenleri savcı alıp yeniden durumu anlatmasını istiyor.Sıranız gelip çağrılıncada durumu ayrıntılı bir şekilde anlatırsınız, telefon mesajlarınızı yada nasıl bir mesaj varsa hepsinin çıktsını alıp,size ulaştığı telefon numalarınıda ekleyip teslim edin ve asla o mesajları mahkeme olana kadar silmeyin yada kaybetmeyin,çünkü siber suçlardan görevliler inceleme yapacaktır.Savcı gerekli delillerin toplanması için,yani telefon kayıtlarının incelenmesi,telefonun kimin üstüne kayıtlı olduğunun tespit edilmesi ve şikayet edilen kişinin tespiti için gerekli emniyet birimlerine şikayetinizi iletir.Polisin yapacağı tespitlerden sonra iddianemeyi hazırlayıp mahkemeye sevk eder.Mahkeme aşamasında bile sizin avukata ihtiyacınız yok çünkü siz şikayetçi olan tarafsınız.Sadece delillerinizi kaybetmeyin ve savcıya vereceğiniz ifadede teslim edin.Bu arada telefon numarasına ulaşamazsınız diye birşey yok, telefon kimin üstüne kayıtlı ise mutlaka ulaşılır,hatta hat hala aktifse sinyal takip işlemi ile olduğu yerden bile alınır.Geçmiş olsun
Bağlı olduğunuz yani ikame ettiğiniz adresin bağlı olduğu ilçenin bağlı olduğu adliyeye gideceksiniz,anladığım kadarıyla büyük şehirdesiniz.Eğer başka adliyeye giderseniz ordaki savcı diğer tarafa gönderir görevli doğru söylemiş oda uzun süre alı,bence bağlı olduğunuz adliyeye gidin.Aynı gün dilekçenizi verdiğiniz gün sıra numarası verirler ve savcılık numarası bellidir orda beklersiniz.Eğer savcının çok büyük ve önemli bir işi yoksa o gün alırlar.Sonrasında siber suçlara yönlendirileceği için muhtemelen birde ilgili emniyet birimi tarafından çağrılırsınız delilleri almak için ama onun günü belli olmaz dosyalaara sırayla baktıkları için size telefonla ulaşır şu gün gelin derler.Siz savcılığa gidin zaten herşey sırasıyla olur.Korkulacak çekinilecek bişey yok,ekstra birilerinede ihtiyacınız yok.Eğer güvenlik korkunuz varsa savcıya koruma isteğiniz olduğunu da belirtin.Direk koruma vermezler ancak şikayetten sonra en azından acil bir durumda polisi aradığınızda listede olduğunuzdan hızlı dönüş yaparlar.Cok tesekkur ederim.bi sey soracagim dilekceyi berdigim ayni gun mu cagiracaklar beni bugun mu alayim ciktisini?gidene kadar gec olacak gerci
Tesekkurler dilekcemi yazdim ve adliyedeyimBağlı olduğunuz yani ikame ettiğiniz adresin bağlı olduğu ilçenin bağlı olduğu adliyeye gideceksiniz,anladığım kadarıyla büyük şehirdesiniz.Eğer başka adliyeye giderseniz ordaki savcı diğer tarafa gönderir görevli doğru söylemiş oda uzun süre alı,bence bağlı olduğunuz adliyeye gidin.Aynı gün dilekçenizi verdiğiniz gün sıra numarası verirler ve savcılık numarası bellidir orda beklersiniz.Eğer savcının çok büyük ve önemli bir işi yoksa o gün alırlar.Sonrasında siber suçlara yönlendirileceği için muhtemelen birde ilgili emniyet birimi tarafından çağrılırsınız delilleri almak için ama onun günü belli olmaz dosyalaara sırayla baktıkları için size telefonla ulaşır şu gün gelin derler.Siz savcılığa gidin zaten herşey sırasıyla olur.Korkulacak çekinilecek bişey yok,ekstra birilerinede ihtiyacınız yok.Eğer güvenlik korkunuz varsa savcıya koruma isteğiniz olduğunu da belirtin.Direk koruma vermezler ancak şikayetten sonra en azından acil bir durumda polisi aradığınızda listede olduğunuzdan hızlı dönüş yaparlar.
ilginç genelde dosyayı siber suçlara yönlendirirler aynı günde hemen araştıralım demişler demekki işleyiş farklı.Sizi yeniden çağırdılarmı?neler olduğunu bizede yazarsanız sevinirizSavciya yonlendirildim lakin kadin dinlemedi bile numaralari arastoralim disarida bekleyin dedi numaralardan bisiy cikar umarim
Oncelikli yazili sozlu olarak size yazdiklarini saklayin ister avukatla isterseniz atölyelerin çevresinde dilekçe yazanlar oluyor dilekçeyi yazdırin elinizdeki delillerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun hemen karakoldan alıyorlar sahısı malesef geri serbest bırakılıyor allah milletin karısını kızını evladını fiziksel ruhsal taciz edeni ıslah etsinKimligi belirsiz biri tarafindan telefonla yaklasik bir ay once rahatsiz edilmeye baslandim.elonde hatlar oldugunu her halukarda bana ulasacagini sorulari oldugunu yazdi.engelledim ulasti baska hatla vs cok uzun.takip etmis resimlerimi yolladi bana.engelledim.tatile gittim bu sefer baska hattan yazdi.oturdugum siteye tasinmis.surekli beni gorecegi bir yere.ve goeuyor da bu sabah yedide eve geldim gormus ve mesaj atmis yine.eski polismis.aileme arkadaslarima eski esime kadar tum bilgilerime ulasmis.evinde duvatlarda resimlerim varmis.savcilik bulamaz ugrasirsin bosuna beni daha cok kudurtursun deyip duruyor.cok ayrinti var da basinizi sisirmeyeyim.yarin sikauetci olacagim lakin dilekceye ne yazmaliyim.ben mi yazip goturmeliyim.yoksa derdimi anlatip yazdirabilecegim bir birim var mi?bilenler lutfen uardimci olsum.twhdit yok.suc unsuru olarak ne yazmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?