- 23 Aralık 2016
- 104
- 91
- 28
- 32
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Cok tesekkurler peki adliyede ben dilekce yazdiracak birini bulabilir miyim yoksa dilekcemi yazip mi gitmeliyom?
Kucuk bir adliye arzuhalci olmayabilir iceride bir sorarim o halde tesekkurlerAdliye dışında yazan arzuhalciler de oluyor, hukukçular tasvip etmese de insanlar onlara da başvuruyor. İçeride de yardımcı olurlar hem dilekçe hem suç unsuru konusunda.
Tesekurler oncelikle.mesajlarin bir kismi fotograflari var telefonum bozuldu ve aktaramadim.umarim sorun olmazSiz dava açmayacaksınız zaten. Suç duyurusunda bulunacaksınız. Karakola ya doğrudan savcılığa yazılı ya da sözlü yapabilirsiniz. Bence bir dilekçe ile doğrudan savcılığa başvurun.
Dilekçenizde olayları net bir şekilde ifade edin. Hem kendi numaranizi hem de mesaj aldığınız/aradığınız numaraları muhakkak yazın. Gelen mesajlari silmeyin. Arama saatlerini dilekcenizde ayrıntılı belirtmeniz faydali olur.
Olayın niteliğine göre; şartları taşıyorsa kişilerin huzur ve sükununu bozma suçu, kişilerin özel hayatını ihlal ya da cinsel taciz suçlarından soruşturma başlatılabilir.
Dilekçenizi kendiniz de yazabilirsiniz. Profesyonel olsun istiyorsanız bir avukattan yardım alın.
Tesekurler oncelikle.mesajlarin bir kismi fotograflari var telefonum bozuldu ve aktaramadim.umarim sorun olmaz
Tamam tesekkur ederimVarolanlari silmeyin. Diğerlerini de isterseniz birer cümle ile belirtin dilekçede.
Cok rahatsiz edici ve twhdit sozle yok evet ama sinir bozicu.direk savcı ile görüşmeye çalışın maduriyetinizi anlatın ve elinizde ne varsa sunun
illa tehdit etmesi gerekmiyor
birinin hayatına bu kadar müdahil olmak ce takibe almak da suçtur
Oturduğuniz sitenin görevlisi varsa ögrenebilirsiniz kim tasinmis nolmus.Deneyimli evet polismis eskiden.artik fetoden mi atildi ne olduusa bilmiyorum atilmis.hatlari falan baktirdim bos hatlar sadece benim.icin alinmis sadece benimle gorusulmus.suroyeli degisik kisiler adina hatlar
O konu benimdi evet.artarak devam etti malesefSiz daha önce konu açtınız mı? Çünkü aynı şekilde Bayram'ın ikinci günüydü sanırım bir bayan daha konu açtı. O da eşinden boşanmıştı. Hatta onu arayan hatlarda suriyeliler üzerine çıkıyordu. Onu arayan bir proje yürüttüğünü mü ne söylemişti. Eğer aynı kişi değilseniz o bayanla böyle bir çete yada yapılanma demektir. Ortak hareket edebilirsiniz.
Lütfen daha fazla artmadan şikayet edin hemen.O konu benimdi evet.artarak devam etti malesef
İster rahatsız edici söz olsun ister olmasın kafasında neler var bilemezsiniz korkmamak elde degil seven insan karşısına çıkar böyle manyakca gizemlilik oyunu oynamaz.Cok rahatsiz edici ve twhdit sozle yok evet ama sinir bozicu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?