- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Sebebi anlaticam.diyor ama anlatmiyorSebep ne yani tanıdığınız biri mi?
Tabiki şikayet edeceksiniz. Mesajları silmeyin
Auc olarak ne yazayim diyorum tehdit vs yok.avikca suc unsuru yazmali ya suca kanunen ne yazilmali? Avukat bilir bunu hanimefendi lutfen saldirmak icin yazmayinMesajları saklayın, karakola gidin, savcılığa gidin gösterin.
Suç unsuru yok ne demek adam habersiz fotoğraflarınızı cekiyor, taciz ediyor.
Size göre ne yapsa suç olacak?
Bak senn gizemliyi oynayıp merak uyandıracak güya te ellam ya, sebep belli değil mi özgüvensiz tacizci bi manyak işteSebebi anlaticam.diyor ama anlatmiyor
Suç unsuru yok olduğunu siz söylediniz.Auc olarak ne yazayim diyorum tehdit vs yok.avikca suc unsuru yazmali ya suca kanunen ne yazilmali? Avukat bilir bunu hanimefendi lutfen saldirmak icin yazmayin
Auc olarak ne yazayim diyorum tehdit vs yok.avikca suc unsuru yazmali ya suca kanunen ne yazilmali? Avukat bilir bunu hanimefendi lutfen saldirmak icin yazmayin
Off suc unsuru ne yazayim yazdim tehdit yok yazdim rica ediyorum zaten uzgunum yardimci olmayacaksaniz polemik icin yazmayalim.rica ediyorumSuç unsuru yok olduğunu siz söylediniz.
Ben de suç unsurundan ne anladığınızı sordum?
Hukuki adını doğru söylemenize gerek olduğunu düşünmedim
Özel hayata müdahele mesela?
İzinsiz fotoğraflarınızın çekilmesi?
Taciz?
En iyi avukat biliri hepimiz biliyoruz. O zaman gidin avukata yazın dilekçenizi.
Ayrıca suç olduğunu düşünmüyorsanız etmeyin şikayet.
Cok tesekkurler peki adliyede ben dilekce yazdiracak birini bulabilir miyim yoksa dilekcemi yazip mi gitmeliyom?Merhabalar. TCK MD. 123 Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçuna dayanabilirsiniz.
Deneyimli evet polismis eskiden.artik fetoden mi atildi ne olduusa bilmiyorum atilmis.hatlari falan baktirdim bos hatlar sadece benim.icin alinmis sadece benimle gorusulmus.suroyeli degisik kisiler adina hatlarFilm gibi. Sebep ne olabilir. .büyük ihtimalle size aşık olduğunu sanıyor salak. Kendine güveni de yok ki karşınıza çıkmak yerine böyle şeyler yapıyor. Büyük ihtimalle ilk yaptığı da siz değilsiniz. Baksanıza baya deneyimli duruyor. Manyak bence.
Katipler mi yaziyor savcilikta kalem e mmi gidiyorumsavcılığa git orda katipler var anlat onlar yazar.
Katipler mi yaziyor savcilikta kalem e mmi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?