çoook güzel olmuş sizde çok güzelsiniz maşallah size
çok hoş olmuşsunuz...mutluluklar...
çok güzel havada aşk kokusu varmaşallah mutluluklar
herşey çok çok güzel olmuş çok mutlu olun İNŞALLAH...
her şey çok güzel görünüyor bi ömür mutluluklar:)))))
Resimler süperr gelinliğinizi çok beğendimm mutluluklar diliyorum
Harikaaa !!!!!!
ayyy masallah haaarika cekimler olmus özendim valla
çok teşekkürlerr bende bayıldım hepsine bak bak doymuyorum daha çok var 180 tane fln çekim yaptık ama bu kdrını seçip koyabildim
Benimde fotoğrafa yoğun bi ilgim vardır hatta fotoğrafcılıkla uğrasıyorum cok profesyonel olmasamda ve cok beğendim hem cekim kalitesini hemde pozlarınızı, gülüslerinizi, hareketlerinizi... Allah bozmasınnnn canım
cnm fotografçımız süperdi karı koca çalışıyorlar pozları birebir gösterdikleri bile oluyor aynı gün videoya da çektiler bazı zamnlar o kdr eğlendik ki eşim mesela normalde fotograf çektirirken sıkılır ama sanırım o günün en stressiz en eğlenceli saatlerini dışarda çekim yaparken yaşadık.
sana da başarılar diliyorum gerçekten çok güzel bir hobi
Benimde fotoğrafa yoğun bi ilgim vardır hatta fotoğrafcılıkla uğrasıyorum cok profesyonel olmasamda ve cok beğendim hem cekim kalitesini hemde pozlarınızı, gülüslerinizi, hareketlerinizi... Allah bozmasınnnn canım
sağol cnm insallah tabiki fotoğrafcının pozitif olması herzaman çok daha iyidir bazıları var daha cok strese sokar bazılarıda işte eğlenceli bi sekilde işini yapıyor şanslıymışsınız bu konuda :)
Çok beğendim. Fotoğraflar da siz de çok güzel olmuşsunuz. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?