• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

hullycim biz eşimle konuştuk ve önümüzdeki yaza kadar bebek olayını erteleme kararı aldık
ama ben ekimde hapı bırakıcam
eşime söyledim sen korun diye
bu hormon haplarını kullanmak istemiyorum artık

senin ailevi yada piskolojik sıkıntıların mı var canım, neden tedavi görüyosun??

medne bende beyaz ekmek yiyorum artık ama iyice kızartıp öle yiyorum aklında bulunsun canım, kızartınca kalorisi düşüyor

hully bugün tartıda 65.7 çıktım

oyle dudunme cnm neden zor olsun
ben bebıs ıstıorm ama bı turlu emın olamıorm korkuorm
cesaret edemıorm hapmı bırakmaya
bu ovulasyon testı nasıl oluo kuzu

valla ovu. Testleri bana çok gereksiz gelirdi hep ama anladım ki değilmiş... Adetin bittikten sonra hergün idrar ile yumurtlamanı ölçüyor ve sana yumurtladığın günü gösteriyor sende ona göre çalışıyorsun :)) sen neden korkuyorsun ki canımmmm... :) korkacak nevar ki

hullycim biz eşimle konuştuk ve önümüzdeki yaza kadar bebek olayını erteleme kararı aldık

senin ailevi yada piskolojik sıkıntıların mı var canım, neden tedavi görüyosun??

medne bende beyaz ekmek yiyorum artık ama iyice kızartıp öle yiyorum aklında bulunsun canım, kızartınca kalorisi düşüyor

canım soyle ben cok sınırlıyım herseye bagırırım
ıcsel olarak sıkıntılarım var aılevı olarak cok sukur yolunda ama ben mutsuz olmak ıcın sureklı bısı arar hale gelmıstım
bu yuzden gıttım dr a
panık bozukluk dedı ılac verdı ben de bırakmadım o ılacı kuzenlerımle laf arasında bole konusurken acılmıs hadı gıdelım demıstık
ıyıde oldu ıyılesıorm artkk

valla ovu. Testleri bana çok gereksiz gelirdi hep ama anladım ki değilmiş... Adetin bittikten sonra hergün idrar ile yumurtlamanı ölçüyor ve sana yumurtladığın günü gösteriyor sende ona göre çalışıyorsun :)) sen neden korkuyorsun ki canımmmm... :) korkacak nevar ki

ya ne bılım dedım borclarımız bıtsın ole mı yapsak bu yuzden dusunuorm ama anlıorm kı borcda bıtmıo

borclar ıcın mı ertelıosn pekı ben 1 yada 2 ay sora hemen baslamayı dusunuorm artık calısmalara
bılmıorm ama
ıstıorm
hemde cokkkk

borclar ıcın mı ertelıosn pekı ben 1 yada 2 ay sora hemen baslamayı dusunuorm artık calısmalara
bılmıorm ama
ıstıorm
hemde cokkkk

evet canım
ben biraz nanemollayım eğer hamile kalırsam çalışamayabilirm
ve doğumdan sonra da bebeğe kendim bakmak istiyorum kreş yaşına gelene kadar
ben çalışmazsam eşimin maaşı hem ödemelere hem de ev geçindirmeye yetmeyecek
bizim ödemeler baya ağır hem evi hem de düğünü eşim kredi çekti öyle yaptık
bi kısmı bitti
bi kısmıda seneye yaza baya bi hafiflicek
ozamana inş.

sen ne kadarlık evliydin hully

evet canım
ben biraz nanemollayım eğer hamile kalırsam çalışamayabilirm
ve doğumdan sonra da bebeğe kendim bakmak istiyorum kreş yaşına gelene kadar
ben çalışmazsam eşimin maaşı hem ödemelere hem de ev geçindirmeye yetmeyecek
bizim ödemeler baya ağır hem evi hem de düğünü eşim kredi çekti öyle yaptık
bi kısmı bitti
bi kısmıda seneye yaza baya bi hafiflicek
ozamana inş.

sen ne kadarlık evliydin hully

bende 1.5 yıl oldu hemen hemen senınle aynı durumdayım bızımde her ay 1500 kredı odememız var
bende bu yuzden calısıorm bıraz destek olım hıc deılse elektrık su mutfak masrafını karsılıorm cocuma bende kendım bakıcam
yanı calısmıcam
bende onu dusunuorm

bende 1.5 yıl oldu hemen hemen senınle aynı durumdayım bızımde her ay 1500 kredı odememız var
bende bu yuzden calısıorm bıraz destek olım hıc deılse elektrık su mutfak masrafını karsılıorm cocuma bende kendım bakıcam
yanı calısmıcam
bende onu dusunuorm

ödemelerimiz aynı canım bizim de öyle
o yüzden biraz bekleme kararı aldık
ama senin eşinin yaşı da var biraz onu da göz önünde bulundurun
biz eşimle aynı yaştayız gerçi o da çok istiyor ben de ama işte biraz daha bekleyelim dedik bakalım :((

ödemelerimiz aynı canım bizim de öyle
o yüzden biraz bekleme kararı aldık
ama senin eşinin yaşı da var biraz onu da göz önünde bulundurun
biz eşimle aynı yaştayız gerçi o da çok istiyor ben de ama işte biraz daha bekleyelim dedik bakalım :((

hayırlısı bakalım ya
bende bılmıorm dogum yapana kadar calısırım elımden geldıınce destek olurum bende
ondan sonrasınıda kocam dusunsun artık
:52::52::52:

ekımde ılacımı kesınlıkle bırakıcam ben kızlar
22 ekımde son ılacımda bıtıcek
ınsallah yenı yıla hamıle gırerm :52:

medne spor yada yürüyüş yapıyormusun??

CANIM BENDE NE SPOR VAR NEDE YÜRÜYÜŞ EVE GİDİNCE YAPTIĞIM İŞLER VAR İŞTE :))) BENDE TOST EKMEĞİNİ İÇİNİ ÇIKARIP YİYORUM HAMURUNU YEMİYORUM YANİ... İZİM ÇOK ŞÜKÜR BORÇLARIMIZ YOK YAŞIMIZDA GEÇİYOR BEN 29 OLCAM EŞİM 34 YAŞINDA EEE ARTIKIM YETTİ GARİ :))) hersey_mumkun CANM SENİN KORUNMAYI BIRAKMAN ÇOK DOĞRU Bİ KARAR BENCE.... HULLY CM UMARIM TAMAMEN DÜZELİRSİN BAK ÇOCUK OLAYI SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL BİŞEY OLUR ZİRA TERAPİ OLURSUN MİNNOŞUNU SEVERKEN :)) BENDE ÇOOOOKKKK İSTİYORUM İNŞ. BU AY TUTTURURUZ :52::52::52::52:

CANIM BENDE NE SPOR VAR NEDE YÜRÜYÜŞ EVE GİDİNCE YAPTIĞIM İŞLER VAR İŞTE :))) BENDE TOST EKMEĞİNİ İÇİNİ ÇIKARIP YİYORUM HAMURUNU YEMİYORUM YANİ... İZİM ÇOK ŞÜKÜR BORÇLARIMIZ YOK YAŞIMIZDA GEÇİYOR BEN 29 OLCAM EŞİM 34 YAŞINDA EEE ARTIKIM YETTİ GARİ :))) hersey_mumkun CANM SENİN KORUNMAYI BIRAKMAN ÇOK DOĞRU Bİ KARAR BENCE.... HULLY CM UMARIM TAMAMEN DÜZELİRSİN BAK ÇOCUK OLAYI SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL BİŞEY OLUR ZİRA TERAPİ OLURSUN MİNNOŞUNU SEVERKEN :)) BENDE ÇOOOOKKKK İSTİYORUM İNŞ. BU AY TUTTURURUZ :52::52::52::52:

Allah gönlünüze göre verir inşallah kızlar
medne bende de hareket yoktu ev işleri dışında
sabah yarım saat erken kalkıp 1 mil yada 2 mil leslie sensonele yürüyorum tavsiye ederim sana da

allah gönlünüze göre verir inşallah kızlar
medne bende de hareket yoktu ev işleri dışında
sabah yarım saat erken kalkıp 1 mil yada 2 mil leslie sensonele yürüyorum tavsiye ederim sana da

bende artık işe yürüyerek gelsem iyi olcak :)) ama uykuuu uykuuuuu çok seviyorum onu...:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

eskı dostlarrrr eskıı dostlarrrrrrrrrrr
mylove
hersey mumkun
zeyom
medne:52::52::52::52:

ah ah hully cim bende ozledim valla ama artik benim diyet yapmam yasak. bebis olsunda napim kilo alayim. yinede sizleri sessizce takip ediyorum 2 gundur migdem biraz rahatladi bugun tartildim 57.1 olmusum 3 gun once 55.4 olmustum istahim bazen birden aciliyor bazende mahvoluyorum insallah sende hamile kalirsin en yakin zamanda..

ah ah hully cim bende ozledim valla ama artik benim diyet yapmam yasak. bebis olsunda napim kilo alayim. yinede sizleri sessizce takip ediyorum 2 gundur migdem biraz rahatladi bugun tartildim 57.1 olmusum 3 gun once 55.4 olmustum istahim bazen birden aciliyor bazende mahvoluyorum insallah sende hamile kalirsin en yakin zamanda..

tabı cnm dıyet yapma artık ama ınan cok sevındım senın adına bende yıl sonuna kadar dusunuorm kısmetse artık senın tecrubelerınden yararlanırım

hully cim benim adet kanamalarım 2-3 aydır aşırı derecede azaldı, 1 gün falan anca kanamam oluyor
ve bu da aşırı derecede başağrısı yaptı bende
dün doktora gittim kontrol etti,herşey temiz bir sorun yok dedi
azalmasının sebebi d.kontrol hapı onu bırakınca düzene girermiş,hapı bırak dedi
yani bebek için bırakmadım hapı
bisüre eşim korunacak artık

bu arada bnm diyet motivasyonum da iyice kayboldu
kendime günlük açmayı düşünüyorum ordan bana destek olup beni zayıflatmanı istiyorum senden
yoksa verdiğim kiloları da alıcam ya :((
haftasonu alkol de aldım, canım ne istiyosa onu da yedim tartılmadım korkumdan :))
ama fırsat buldukça leslie yaptım

Back
X