Hully'nin Diyet Günlüğü

Herşeycim ramazandan sonra elbirliğiyle tam gaz devam özellikle hafta sonları dikkat ettikmi bu iş tamam..
:52:
bencede tatlılara dıkkat edın bayramda
ama yınede ıyı kılo verıonuz kızlar tabı bende dahıl
bence hersey yolunda
ya bu kılo verme ısı sabır ısı sanırım :52:

Günaydın kızlar..
Dün alışveriş merkezine gittik..Orada tartı vardı yağımı,kasımı vs. söyler diye bir çıkayım dedim.Ne yağ ne de kas söyledi.Boy ve kilomu söyledi kilom59.1 çıktı boyum da 159 çıktı eşimde çok kambur ve başını öne eğmiştin dedi.Kiloma değil de boyuma taktım bir daha bulursam öyle tartı çıkacağım.Birde doğum tarihimi istedi yazdım burç yorumu çıktı iş ve aşk hayatında gayet iyisiniz sağlığınız kötü dedi yaaaa maymun tartııı:52::52::52::52:

Günaydın kızlar..
Dün alışveriş merkezine gittik..Orada tartı vardı yağımı,kasımı vs. söyler diye bir çıkayım dedim.Ne yağ ne de kas söyledi.Boy ve kilomu söyledi kilom59.1 çıktı boyum da 159 çıktı eşimde çok kambur ve başını öne eğmiştin dedi.Kiloma değil de boyuma taktım bir daha bulursam öyle tartı çıkacağım.Birde doğum tarihimi istedi yazdım burç yorumu çıktı iş ve aşk hayatında gayet iyisiniz sağlığınız kötü dedi yaaaa maymun tartııı:52::52::52::52:

Kuzum senin kilo günden güne artıyo mu bana mı öyle geldi ?

Kuzum senin kilo günden güne artıyo mu bana mı öyle geldi ?

Canım benim artıyor ama ben doğru düzgün bir şey yemiyorum mesela.Ben dün akşam 2 dilim pizza yedim o da kabarık hamur olanlardan değil diğer ince hamur olandan birde fanta içtim zaten fantanın yarısına da su koyuyorlar sahurda da çeyrek ekmek anca yemişimdir domatesle o da..Anlam veremiyorum artışına..Birde tabii hareket yok azaldı sıfıra indi desem yeridir..:50:

çok sağolun kızlar dostlar sağolsun. yarından itibaren nasipse devam edeceğim. bu arada lesliede çok abandım herhalde ayağım da sakat :( offf bakalım inşallah toparlayacağım:59:

senin topiğini de takip ediyorum canım
gayet başarılı ve istikrarlı görüyorum seni
leslie ye ilk başladıgımda ben de öyle olmuştum
ben hemen 5 mil le başlamıştım o da ağır gelmişti
şimdi 2 yada 3 mil yapıyorum değişiyor
fazla da abanmamak lazım

Canım benim artıyor ama ben doğru düzgün bir şey yemiyorum mesela.Ben dün akşam 2 dilim pizza yedim o da kabarık hamur olanlardan değil diğer ince hamur olandan birde fanta içtim zaten fantanın yarısına da su koyuyorlar sahurda da çeyrek ekmek anca yemişimdir domatesle o da..Anlam veremiyorum artışına..Birde tabii hareket yok azaldı sıfıra indi desem yeridir..:50:

zaten işin başı hareket
gün içinde hiç hareket etmeyince yediklerimizi de eritemiyoruz
ben sabahları lesliye başlayalı resmen inceldim, çok hızlı bi kilo kaybı yaşamıyorum ama sıkılaştım,
bacaklarım falan inceldi, dar gelen bi kotum vardı bugun işe gelirken onu giydim,
leslie senson ın youtube da 5 ve 3 dakikalık videoları var burdan sana linkleri atıyorum

Leslie Sansone 5 Minute Walk: 21-Days Before Thanksgiving Challenge - YouTube

Leslie Sansone 3 Minute Mini Walk - YouTube

Leslie Sansone Fast 5 Minute Walk - YouTube

bunları yapsan akşamları gene faydası olur, toplam da 13 dakikanı alacak
bu kısalar hızlı oldugu için çabuk terletiyor

zaten işin başı hareket
gün içinde hiç hareket etmeyince yediklerimizi de eritemiyoruz
ben sabahları lesliye başlayalı resmen inceldim, çok hızlı bi kilo kaybı yaşamıyorum ama sıkılaştım,
bacaklarım falan inceldi, dar gelen bi kotum vardı bugun işe gelirken onu giydim,
leslie senson ın youtube da 5 ve 3 dakikalık videoları var burdan sana linkleri atıyorum

Leslie Sansone 5 Minute Walk: 21-Days Before Thanksgiving Challenge - YouTube

Leslie Sansone 3 Minute Mini Walk - YouTube

Leslie Sansone Fast 5 Minute Walk - YouTube

bunları yapsan akşamları gene faydası olur, toplam da 13 dakikanı alacak
bu kısalar hızlı oldugu için çabuk terletiyor

Hemen inceliyorum canım açılsın linkler.Ramazandan sonra yoluna koyacağım bir şekilde bende zayıflamak istiyorum 36 beden pantolonlarım oluyor zayıfladığıma inanıyorum ama 5-6-7-8 hatta 9 kilo versem çok mutlu olurum ama nasip tabi..Umarım başarabilirim.Birde sıkılaşmakta istiyorum bunun için spor şart.Birde dukan diyetini inceledim sürekli protein alarak vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor yani ben özetle böyle nitelendirdim dukan diyetini.Onu da yapmak istiyorum ama bana her şekilde engel olan bir bebeğim var. Sürekli süt,peynir,yumurta,tavuk vb.ürünleri yiyerek bebeğimin sütü azalır mı endişesi içindeyim..

Hemen inceliyorum canım açılsın linkler.Ramazandan sonra yoluna koyacağım bir şekilde bende zayıflamak istiyorum 36 beden pantolonlarım oluyor zayıfladığıma inanıyorum ama 5-6-7-8 hatta 9 kilo versem çok mutlu olurum ama nasip tabi..Umarım başarabilirim.Birde sıkılaşmakta istiyorum bunun için spor şart.Birde dukan diyetini inceledim sürekli protein alarak vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor yani ben özetle böyle nitelendirdim dukan diyetini.Onu da yapmak istiyorum ama bana her şekilde engel olan bir bebeğim var. Sürekli süt,peynir,yumurta,tavuk vb.ürünleri yiyerek bebeğimin sütü azalır mı endişesi içindeyim..

bence dukanla falan uğraşma
zaten kilolu değilsin
spor yapsan hemen forma girersin sen
yolladığım linkler 13 dakika toplamda
bebeğin uyurken gün içinde 13 dakikanı kendini ayırıp bunları yapsan faydası olur

bence dukanla falan uğraşma
zaten kilolu değilsin
spor yapsan hemen forma girersin sen
yolladığım linkler 13 dakika toplamda
bebeğin uyurken gün içinde 13 dakikanı kendini ayırıp bunları yapsan faydası olur

Evde de netim yok ama sürekli izleyerek hareketleri ezberlemeye çalışacağım bu akşam deneyeyim.13 dakika değil daha çok da yaparım belki.Ay kızlar sağolun burada birbirimize destek olmak çok güzel.Herşeyim teşekkür ederim:16:

Evde de netim yok ama sürekli izleyerek hareketleri ezberlemeye çalışacağım bu akşam deneyeyim.13 dakika değil daha çok da yaparım belki.Ay kızlar sağolun burada birbirimize destek olmak çok güzel.Herşeyim teşekkür ederim:16:

Rica ederim canım ne demek
hepberaber zayıflayacaz inş. :32:

senin topiğini de takip ediyorum canım
gayet başarılı ve istikrarlı görüyorum seni
leslie ye ilk başladıgımda ben de öyle olmuştum
ben hemen 5 mil le başlamıştım o da ağır gelmişti
şimdi 2 yada 3 mil yapıyorum değişiyor
fazla da abanmamak lazım

Canım benim çok sağol. Üstüste çok şey yaşadım şimdi de mide barsak sistemimde sorun var cuma hastaneye gidiyorum. Ben ne zaman yememden kıssam hasta oluyorum onu anladım. İnşallah cumadan sonra daha sağlıklı bir şeylere yöneleceğim... ama güzel haber şu ki yememe rağmen hiç kilo almadımmm :):52:

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım :emir_bebek:

oncelıkle hepınızın bayramını kutlarım arkadaslar
mvlove senın ıcın o kadar cok sevındım kı anlatamam
hayırlısı olsun saglıklı evlat versın allah sana
bende bugun hastalanmam lazım ama tık yok
hapta kullanıorm ama
bellı olmas tabı bu ısler
:1::1::1:

selam kızlarr :21: hepinizi öpüyorum geçmiş bayramımız mübarek olsun :8: çok kalorili bir bayram geçirdim ama pişman değilim :21: :71: :72: çünki her zaman bayram olmuyor ve her zaman böyle ortamlar kurulmuyor :6: birde azmime güvendiğim için salıverdim gitti ama bugünden itibaren tekrar sıkı moda girdim hayırlısı ile inş :83: :71: :21: :97:

Back
X