Hully'nin Diyet Günlüğü

Herkese slmmmm.... Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlarrr....:16::16::16::16:
Bende çok mutluyum çünküüüüü dün tartıldım veeeeeeeeeeeee 68 kilodayımmm :52::52::52::52::52::52::52::52:
Yaaa inanamıyorum benki özellikle bişey yapmadım tam 7 kiloya yakın verdimm... çok mutluyum ve hafifim :64::64::64::64::64::64::64:
Ama tek bi sorunum var şu çizelgemi güncelleyemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfennn:26::26:
Hulym senden ne haberler var bitti mi kilo verme sürecin.....

Herkese slmmmm.... Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlarrr....:16::16::16::16:
Bende çok mutluyum çünküüüüü dün tartıldım veeeeeeeeeeeee 68 kilodayımmm :52::52::52::52::52::52::52::52:
Yaaa inanamıyorum benki özellikle bişey yapmadım tam 7 kiloya yakın verdimm... çok mutluyum ve hafifim :64::64::64::64::64::64::64:
Ama tek bi sorunum var şu çizelgemi güncelleyemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfennn:26::26:
Hulym senden ne haberler var bitti mi kilo verme sürecin.....

canım ben bıraktım dıyetı sadece dıkkat edıorm artık cunku cok zayıfladım
sımdı hatta 2 kılo aldım 54 kıloyum su an benım ıcın en ıdealı bu sanırım
ama sızlerleyım yıne
bu arada senıde tebrık ederım
epey kılo verdın ama devam et bırakma bence

oncelıkle hepınızın bayramını kutlarım arkadaslar
mvlove senın ıcın o kadar cok sevındım kı anlatamam
hayırlısı olsun saglıklı evlat versın allah sana
bende bugun hastalanmam lazım ama tık yok
hapta kullanıorm ama
bellı olmas tabı bu ısler
:1::1::1:

tesekkur ederim canim
darisi basina
insallah hamilesindir supriz yapar hic belli olmaz
beraber hamilelik geciririz kizzz
dogum kontrol hapi icerken iltihap kurutucu hap icersen etkisini azaltiyomus.hic ictin mi

tesekkur ederim canim
darisi basina
insallah hamilesindir supriz yapar hic belli olmaz
beraber hamilelik geciririz kizzz
dogum kontrol hapi icerken iltihap kurutucu hap icersen etkisini azaltiyomus.hic ictin mi

maşallah topiğimizin ilk hamişi çıktı darısı başıma... Beklenen bi gebelikmiydi canım seninki ?

maşallah topiğimizin ilk hamişi çıktı darısı başıma... Beklenen bi gebelikmiydi canım seninki ?

canim kusura bakma mesajini bugun gordum ...evet canim bir yildir falan istiyorduk ilki dusukle sonuclandi ama cok sukur ikincisi cok bekletmedi 1 kez adet oldum bu ayda hamile oldugumu ogrendim:nazar: ..darisi sana ve tum isteyenlerin basina

canim kusura bakma mesajini bugun gordum ...evet canim bir yildir falan istiyorduk ilki dusukle sonuclandi ama cok sukur ikincisi cok bekletmedi 1 kez adet oldum bu ayda hamile oldugumu ogrendim:nazar: ..darisi sana ve tum isteyenlerin basina

inşallah............................................................

inşallah............................................................

Heyyy millet nerelerdesiniz ben sizi özledim :1:

zeyom, hullyyy forumda göremiyorum sizi kızlar :((

ben buralardayım cnm ya ama sen dıyete baska yerden devam ettın ben bıraktım zeyom gorunmuo ne zamandır o yuzden topiğe ugramadım pek ama arada takıp edıorm senı eee naptın kaç kılo oldun ben 53 lerdeyım artık bole ıyıyım sen kac oldun bakalım

canım sen diyeti bitrdin bu topiğe kimse uğramaz oldu bende öbür tarafta yazıyorum şimdi
buraya yazan olsa buraya da yazardım ama kimse ugramaz oldu
diyeti bayramda bozdum 67 olmuştum
bayram dönüşü tekrar başladım diyete
bu sabah 65.9 çıktım
yarın kilo bildirimi var bakalım
bu ara bolbol leslie sensone yapıyorum eşim bu hafta hep geç geldi
bende kendimi spora verdim
özledim ben seni ve zeyomu

canım sen diyeti bitrdin bu topiğe kimse uğramaz oldu bende öbür tarafta yazıyorum şimdi
buraya yazan olsa buraya da yazardım ama kimse ugramaz oldu
diyeti bayramda bozdum 67 olmuştum
bayram dönüşü tekrar başladım diyete
bu sabah 65.9 çıktım
yarın kilo bildirimi var bakalım
bu ara bolbol leslie sensone yapıyorum eşim bu hafta hep geç geldi
bende kendimi spora verdim
özledim ben seni ve zeyomu

bence ıı gıdıosn bırakma sakın 60 ol hamıle kalmadan once
eee
bebek konusunda naptın bakalım :52::52:

hersey mumkun kafam cok karısık ılac tedavıme devam edıorm ılacımı bırakmadım ve epey sakınlestım bu sayede
eskısı gıbı sınırlı olmamak ıcın tedavıme devam etmek ıstıorm ve aynı zaman da tedavı bıter bıtmez cocuk ıstıorm
hemde cok bakalım 4 eylulde yıne dr a gıdıcem bana ıyılestın ılacı bırakalım derse hemen hazırlıklara baslıcsam

günaydınnn cnm :16::16::16::16:
Valla ben diyete devam ediyorum ama moralim çok bozuk en son 68-69 arası idim 2-3 gün önce 72 çıktım yine anlamadım hep az da yiyorum acaba ben kilo veremicekmiyim :((

verırsın kuzu sen yımadan 1 ay devam et bakalım
moral bozmak yok
ıyı ol sen ne yaptın bı ara sıkıntılar vardı duzeldın mı cnm

verırsın kuzu sen yımadan 1 ay devam et bakalım
moral bozmak yok
ıyı ol sen ne yaptın bı ara sıkıntılar vardı duzeldın mı cnm

inş. Veririm zira çocuk istiyoruz artık..... Bir sorun yok şükür pek ev taşıma işim var onlarla uğraşıyoruz çok zor yaaaa kiracılık :(((( eşimde bende bunaldık baya. Bu sabah yediğimi yazim hemn

kepek ekmeği bulamadığımdan çeyrekten biraz fazla beyaz ekmekle
(tabi beyaz ekmek olduğu için içini çıkardım ) ekmeğin kabuğu ile tost yaptım :)) ve çay bukadar ... öğlende sadece meyve yemeği düşünüyorum....

inş. Veririm zira çocuk istiyoruz artık..... Bir sorun yok şükür pek ev taşıma işim var onlarla uğraşıyoruz çok zor yaaaa kiracılık :(((( eşimde bende bunaldık baya. Bu sabah yediğimi yazim hemn

kepek ekmeği bulamadığımdan çeyrekten biraz fazla beyaz ekmekle
(tabi beyaz ekmek olduğu için içini çıkardım ) ekmeğin kabuğu ile tost yaptım :)) ve çay bukadar ... öğlende sadece meyve yemeği düşünüyorum....

aynı ılde bı yere mı tasındızınız

aynı ılde bı yere mı tasındızınız

EWET İSTB. DA AMA EW BEĞENMEK ÇOK ZOR KARARSIZLIK İYİCE BUNALTTI BİZİ :((
NEYSE SEN NELER YAPTIN BEBİŞ İSTİYORSUN SANIRIM SENDE :)) BEN BU AY BAYA Bİ YOĞUNLAŞTIK BEBEK İŞİNE OVULASYON TESTİ KULLANIYORUM VE BUGÜN 18 GÜNÜM YUMURTLAMAM DAHA ANCA BUGÜN BELKİDE YARIN BAŞLAR MEĞER BEN GEÇ YUMURTLUYORMUŞUM..... BİZDE SADECE ADETİN 14-16-18 GÜNLERİ ÇALIŞIYORDUK NEKADARDA YANLIŞ BİR BİLGİ.. KİŞİSİNE GÖRE BAZILARI GEÇ BAZILARIDA ERKEN YUMURTLAYABİLİYORMUŞ ÜSTELİK BENM 14 GÜN YUMURTLAMA AKINTIM BAŞLADIĞI HALDE TESTİM NEGATİF İDİ DÜN AKŞAM YAPTIĞIM TEST DAHA KOYUYDU.... GARİP BİŞEY FFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK ZOR BU BEBEK İŞLERİ ZATEN BENM HERŞEYİM ZORR :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

EWET İSTB. DA AMA EW BEĞENMEK ÇOK ZOR KARARSIZLIK İYİCE BUNALTTI BİZİ :((
NEYSE SEN NELER YAPTIN BEBİŞ İSTİYORSUN SANIRIM SENDE :)) BEN BU AY BAYA Bİ YOĞUNLAŞTIK BEBEK İŞİNE OVULASYON TESTİ KULLANIYORUM VE BUGÜN 18 GÜNÜM YUMURTLAMAM DAHA ANCA BUGÜN BELKİDE YARIN BAŞLAR MEĞER BEN GEÇ YUMURTLUYORMUŞUM..... BİZDE SADECE ADETİN 14-16-18 GÜNLERİ ÇALIŞIYORDUK NEKADARDA YANLIŞ BİR BİLGİ.. KİŞİSİNE GÖRE BAZILARI GEÇ BAZILARIDA ERKEN YUMURTLAYABİLİYORMUŞ ÜSTELİK BENM 14 GÜN YUMURTLAMA AKINTIM BAŞLADIĞI HALDE TESTİM NEGATİF İDİ DÜN AKŞAM YAPTIĞIM TEST DAHA KOYUYDU.... GARİP BİŞEY FFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK ZOR BU BEBEK İŞLERİ ZATEN BENM HERŞEYİM ZORR :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

oyle dudunme cnm neden zor olsun
ben bebıs ıstıorm ama bı turlu emın olamıorm korkuorm
cesaret edemıorm hapmı bırakmaya
bu ovulasyon testı nasıl oluo kuzu

Back
X