Hully'nin Diyet Günlüğü

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr selam bende geldimmmm mednemizin tavsiyesi üzerine

ben 1,68 boyundayim ve 95 kiloyum

cok feci birsey yaaa istedigimi giyemiyorum ve ilk defa bu kilodayim hayatimda son 4-5 aydan beri kendimi hic cekicide bulmuyorum artik,saniyorum cok cirkinim,esime karsi ezik hiediyorum tabi o böyle düsünmüyor ve destekcimde ama iste benim ruh halim böyle

suan sabahlari cooook az yagli cökeleklele sabahlari kahvalti yapiyorum kepekli ekme yiyorum bir iki dilim ve salatalik,domates tuzsuz yaninda yiyorum,hind gögsü salami yiyorum yaninda vs hep böyle az yaglilari yiyorum.

öglende meyve veya cok az yagli sekilde besleniyorum,aksamlarida yememye calisiyorum

hoşgeldin beyazlım
umarım en kısa süre içinde sende hayal ettiğin kiloya inersin
akşamları bence az da olsa yemelisin ki metabolizma çalışsın
çarba,salata olabilir mesela
buarada ayran akşam yemeklerinde favorim acayip tok tutuyor

mvlove hanım acaba sız neler yaptınız bole sustuuna gore bısı mı yedın acaba bıze solemeden

dun aksam yemekte 1 orta boy pizza yadim kizlar ama allahtan vejeteryandi bide ince acilmisti ve yaninda da bol bol su ictim bu da bi gelisme benim icin su anda yesilcay cay iciyorum kahvalti yapmadim daha yeni uyandim bugun baya yatmisim

öğlen menüm;

yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık patlıcan salatası
küçücük bir dilim ıspanaklı börek

üstünede yeşilçayımı içiyorum

hosbulduk canim

amin Insallah basaririm,basaririz

Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51
beyazlım kilo 95 hedef 65

hoşgeldın beyazlım sende kılonu paylasabılırmısın eklıım hemen bıde hedef kılonu

hosbulduk canim

anam yukarida yazdim kilomu hedef kilo mu yazmadiysamda ama yine yazayim kücük bir depresyon gecirme sartiyla yazarken

kilom 96,6 daha iki dakika önce tartildim,gerci bolda su iciyorum

amaaaa en az 60 kilo hedefim

ay ben cok kötüyüm ya bu kilolardan dolayi

valla haklısın canım ınsan hıcbısıden zevk alamaz oluo bence hemen başla dıyetıne bırakmada 2.5 ayda 30 kilo verırsın ıstersen ama evdeysen eğer 2 saat de yuru bence cok faydalı yeşil çayda tüket bol bol

Kolay gelsin komşu :))
Şöyle bir bakınayım dedim :))
Allah kolaylık versin hepimize benim sayfama da beklerim arada :)

hay agzina saglik evet Insallah bunlari hemencecik veririm

ama birde pilates vücudu sertlestiriyormus,diyorum kursa mi gitsem yoksa evdede yapabilirmiyim:26:

cünkü bu catlaklar var ya onlar kollarimda cok

hay agzina saglik evet Insallah bunlari hemencecik veririm

ama birde pilates vücudu sertlestiriyormus,diyorum kursa mi gitsem yoksa evdede yapabilirmiyim:26:

cünkü bu catlaklar var ya onlar kollarimda cok

bence gunde 1 saatlık tempolu yuruyus cok daha ıı ama sen bılırsın yınede ev hanımıysan her sabah cık yap yuruyusunu

pilates kilo verdirmiyo sıkılaştırıyor canım
senin ilk etapta kilo vermen lazım
hangi şehirdesin
ben düğünümden önce b-fit e gidip 7 kilo vermiştim
bildiğim kadarıyla b-fit şubeleri türkiyenin her yerinde var, ve sadece kadınlara özel

ya arkadaslar bence cok paralar harcamaya gerek yok az ye cok hareket haftada 3 gun 1 er saatlık tempolu yuruyus valla şişman kimse kalmaz dunyada...

Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51
beyazlım kilo 95 hedef 65

bence gunde 1 saatlık tempolu yuruyus cok daha ıı ama sen bılırsın yınede ev hanımıysan her sabah cık yap yuruyusunu

yok canim son 3 haftadir evdeyim issizim ve is ariyorum ama cok haklisin cooooook, sabahlari yürüsem 1 saat cok iyi gelir,abim diyor hep kosmak en iyi spor ama tabi ben bu kiloyla yürüsem daha iyi,kosmakta cok zorluk cekerim ve motivasyon gider.

en iyisi ben bir spor plani yapayim kendime böylece uygulamasi daha kolay olur

uzulme canim gercekten vermek istersen veririsin bide sabah ac karna uyandiginda tartil ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…