mvlove hanım acaba sız neler yaptınız bole sustuuna gore bısı mı yedın acaba bıze solemeden
hoşgeldin beyazlım
umarım en kısa süre içinde sende hayal ettiğin kiloya inersin
akşamları bence az da olsa yemelisin ki metabolizma çalışsın
çarba,salata olabilir mesela
buarada ayran akşam yemeklerinde favorim acayip tok tutuyor
yukarıdakı kılolar 3 7 2012 kılolarıdır..pazartesı gunune dıyetı bozmayan herkes en az 2 kılo vermıs olacak
hosbulduk canim
amin Insallah basaririm,basaririz
bilmiyorum ki ben iki kilo verebilirmiyim bugun baya siki tutucam diyeti aksama brokoli yemeyi dusunuyorum
hoşgeldın beyazlım sende kılonu paylasabılırmısın eklıım hemen bıde hedef kılonu
Kizlarrrrrrrrrrrrrrr selam bende geldimmmm mednemizin tavsiyesi üzerine
ben 1,68 boyundayim ve 95 kiloyum
cok feci birsey yaaa istedigimi giyemiyorum ve ilk defa bu kilodayim hayatimda son 4-5 aydan beri kendimi hic cekicide bulmuyorum artik,saniyorum cok cirkinim,esime karsi ezik hiediyorum tabi o böyle düsünmüyor ve destekcimde ama iste benim ruh halim böyle
suan sabahlari cooook az yagli cökeleklele sabahlari kahvalti yapiyorum kepekli ekme yiyorum bir iki dilim ve salatalik,domates tuzsuz yaninda yiyorum,hind gögsü salami yiyorum yaninda vs hep böyle az yaglilari yiyorum.
öglende meyve veya cok az yagli sekilde besleniyorum,aksamlarida yememye calisiyorum
valla haklısın canım ınsan hıcbısıden zevk alamaz oluo bence hemen başla dıyetıne bırakmada 2.5 ayda 30 kilo verırsın ıstersen ama evdeysen eğer 2 saat de yuru bence cok faydalı yeşil çayda tüket bol bol
hay agzina saglik evet Insallah bunlari hemencecik veririm
ama birde pilates vücudu sertlestiriyormus,diyorum kursa mi gitsem yoksa evdede yapabilirmiyim:26:
cünkü bu catlaklar var ya onlar kollarimda cok
bence gunde 1 saatlık tempolu yuruyus cok daha ıı ama sen bılırsın yınede ev hanımıysan her sabah cık yap yuruyusunu
hosbulduk canim
anam yukarida yazdim kilomu hedef kilo mu yazmadiysamda ama yine yazayim kücük bir depresyon gecirme sartiyla yazarken
kilom 96,6 daha iki dakika önce tartildim,gerci bolda su iciyorum
amaaaa en az 60 kilo hedefim
ay ben cok kötüyüm ya bu kilolardan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?