Hully'nin Diyet Günlüğü

Pardon 629 kaloriymiş kavun yerine karpuzu seçmişimde :)))) ohhhh azıcıkta olsa rahatladım :)

mednecım 1 haftaya alısırsın bu duruma merak etme ama dayanamıcak ne var bende onu annamıorm ben bugun toplamda 265 kalori almısım akşamda muhtemelen bı corba ıcerım en fazla 450 kalori olur ben nası dayanıorm bak arkadasım pes etme guzellesıcez mutlu olucaz kendımızı ıı hıssedıcez yemek nedır ya bı anlık zevk yedın bıttı..BİZİM DİŞLERİMİZ VAR AMA NE YAZIKKI MİDEMİZİN YOK...dayannnnn afrıkadakı ınsanlar napsın yazık 100 kalori bıle alamıolar

arkadaslar hadı bugun ne yedıımızı yazalım
ben sabah 1/2 kepeklı sımıt
1 peynır
akdenız salata
aksamda bol yeşil çay

arkadaşlar sabah aç karnına ınce kıyafetlerle ayakkabısız tartılabılecek olan varsa hepberaber ılk sonuçları gorelım bakın bakalım faydası olmusmu

aynen canım

hem sen bizim diyet koçumuzsun

valla o ben deılım ıste sız ıstemezsenız zayıflamayı kım ne yaparsa yapsın zayıflamazsınız...herkesın kocu kendısı kuzum ben ne yapabılırım kı sen yesen benım haberım bıle olmaz ama tabı yınede temennım zayıflamak yonune

benim evde tartı yok canım en kısa sürede alıcam
bihaftayı tamamlayınca tartılmayı düşünüyoum ben

valla her eve şart bence benı en cok motıve edende tartım onu cok sevıorm her sabah bana ıyı seyler soluo gram gramda olsa azalıosn dıo benı tebrık edıo emegımın karsılıgını verıo cok pahalı bısı almayın zaten 20 lıra nelere vermıorz kı

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün ictigim su mu ile tartildim 97 gösterdi veeee gittim 4 tane 1,5 litre su siselerini aldim elime öylece ciktimmmmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 103 kilo

muhahahahahahahah böylece kendime dedim olsun bunada sükür bak ya 103 kilo olaydin

canım sabah ac karnına cıplak tartıl gun ıcınde hıc bakma

Beyazlım sen kalori sepetıne uye oldun mu bıde bugun neler yedın

efemmmmm ben üye olmadim : al bana al bana kötü kiz,üye olmadi sisko kiz

canim ben aslinda sabah 10 dogru canim istedi diye dünden kalma makarna vardi böyle yaninda kuru sebze kavuruluyor ya birde ondan vardi bu ikiliden toplammmmmm

250-300 gram yedim ve 1,5 litre su ictim ve iki tas kahve ve iki seftali ve üc erik veeeee bu kadar veeeee aksama sadece havuc yerim yaninda domates ve salatalik tabi ki hepsi yagsiz tuzsuz

nasilllll kanimcaaaaaaa

yani hepi topuuuuuu kanimca 600 kalori falandir

CANIM BENCE HEMEN UYE OL O SANA EN BUYUK FAYDAYI SAĞLAR..BIDE BU makarna ne ya kuru sebze kavruluo bı annatsana merak ettım ılk duyuorm bende yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…