baktım bugün toplamda 745 kalori almışım((( akşama yemem lazım yaawwwww.... Ama hala sanki bişey yememiş gibiyim fffffffffff......
Dayanamıyooooooommmmmmm dayanamıyoooommmmmm .... Hareeettt neye dayanamıyoonn kardeşim..... Oooffff offfff açlığa açlığaaaaa
Köyden indim şehre filmiydi kanımcaa rahmetli kemal sunal harikaydı yaaa allah rahmet eylesin.. Aminn..
Pardon 629 kaloriymiş kavun yerine karpuzu seçmişimde :)))) ohhhh azıcıkta olsa rahatladım :)[/QUOTkalorı sepetınde hedef kılona gore alman gereken kalori miktarın kaç
Pardon 629 kaloriymiş kavun yerine karpuzu seçmişimde :)))) ohhhh azıcıkta olsa rahatladım :)[/QUOTkalorı sepetınde hedef kılona gore alman gereken kalori miktarın kaç
600 EN FAZLA ODA(
600 EN FAZLA ODA(
hmm o zaman akşama sadece ayran iç bide yeşil çay...öğlen nası ol kadar kalorı aldın anlamıorm bu yarım porsıyon yedıklerını 1 olarak yazmıosun umarum 0.5 yazman gerekıo ama tabı 1 porsıyonsa yedıklerın bısı dıemem
hmm o zaman akşama sadece ayran iç bide yeşil çay...öğlen nası ol kadar kalorı aldın anlamıorm bu yarım porsıyon yedıklerını 1 olarak yazmıosun umarum 0.5 yazman gerekıo ama tabı 1 porsıyonsa yedıklerın bısı dıemem
KIZ ÖĞLEN 1 PORSİYON TÜRLÜ YEDİM YARIM DİLİ EKMEK LE BERABER BİDE AYRAN ÇOK MU Kİ?
KIZ ÖĞLEN 1 PORSİYON TÜRLÜ YEDİM YARIM DİLİ EKMEK LE BERABER BİDE AYRAN ÇOK MU Kİ?
yarım porsıyon turlu yeseydınde 1 dılım ekmek yemeseydınde ayran ıcseydınde olmazmıydı sonra aradada 2 tanecık kavun dılımı yeseydın noluduuuuuuuuu
canım benım 3 kılom kaldı 50 olmama ama tabı kı bırakmıcam ne kadar güzel arkadaşlar edındım bırakırmıyım
aynen canım
hem sen bizim diyet koçumuzsun
benim evde tartı yok canım en kısa sürede alıcam
bihaftayı tamamlayınca tartılmayı düşünüyoum ben
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün ictigim su mu ile tartildim 97 gösterdi veeee gittim 4 tane 1,5 litre su siselerini aldim elime öylece ciktimmmmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 103 kilo
muhahahahahahahah böylece kendime dedim olsun bunada sükür bak ya 103 kilo olaydin
Beyazlım sen kalori sepetıne uye oldun mu bıde bugun neler yedın
yarım porsıyon turlu yeseydınde 1 dılım ekmek yemeseydınde ayran ıcseydınde olmazmıydı sonra aradada 2 tanecık kavun dılımı yeseydın noluduuuuuuuuu
KIZ ANAM YARIM DİLİM EKMEK BİLE YEMEDİM ... SENİN DEDİĞİNDE OLURDU AMA ZATEN MİDEM BULANIYORDU ANAM YEMEĞE GİTTİĞİMDE AÇLIKTAN.. BİDE HULYY CM BEN 74 NKİLOYUM BİRDEN BUKADAR AZ YERSEM ÖLÜRÜM KIZ ANAM SEN BUGÜN BİŞEYCİK YEMEMİŞSİN YAAAAAA
KIZ ANAM YARIM DİLİM EKMEK BİLE YEMEDİM ... SENİN DEDİĞİNDE OLURDU AMA ZATEN MİDEM BULANIYORDU ANAM YEMEĞE GİTTİĞİMDE AÇLIKTAN.. BİDE HULYY CM BEN 74 NKİLOYUM BİRDEN BUKADAR AZ YERSEM ÖLÜRÜM KIZ ANAM SEN BUGÜN BİŞEYCİK YEMEMİŞSİN YAAAAAA
CANIM BEN GENELDE BOLE YIORM VE OLMEDIM HALA SENDE OLMEZSIN MERAK ETME SADECE KILO VERIRSIN ARADA KAN SEKERIN DUSUNCEDE TATLI BISI AT AGZINA AYRICA SU AN SENIN KILO VERMEN BANA GORE COK DAHA KOLAY CUNKU KILO NE KADAR AZ OLURSA VERMEK O KADAR ZOR OLUO AMA FAZLALIKLARDAN KURTULMAK ONCE DAHA KOLAY
efemmmmm ben üye olmadim :al bana al bana kötü kiz,üye olmadi sisko kiz
canim ben aslinda sabah 10 dogru canim istedi diye dünden kalma makarna vardi böyle yaninda kuru sebze kavuruluyor ya birde ondan vardi bu ikiliden toplammmmmm
250-300 gram yedim ve 1,5 litre su ictim ve iki tas kahve ve iki seftali ve üc erik veeeee bu kadar veeeee aksama sadece havuc yerim yaninda domates ve salatalik tabi ki hepsi yagsiz tuzsuz
nasilllll kanimcaaaaaaa
yani hepi topuuuuuu kanimca 600 kalori falandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?