Hully'nin Diyet Günlüğü

canım sabah eşini işe gönderince hemen giyin cık bulasık mulasık bırak evet tam 1 saat tempolu yuru sonra gelınce evın ıslerını yaparsn sonra bıraz tv seyret yap yeşil çayını al oku kitabını ben evdeyken ole yapardım ondan sonrada akşam yemeğini hazırlarsın cok da guzel olur

bende akdenız salatamı soledım gelmek uzere bı guzel yıcem onu sonrada 1 fincan yeşil çay

sagol canim

kagida yazdim türk marketine gittigimde bakayim,ben almanyadayim da

afferin kız topiğe katılmışın :)))))))))))
bende hemen öğlen yediklerimi yazim
1 porsiyon türlü + ayran+domates salatalık azıcık yarım dilim ekmek nasıl ama........
Kız alıştım ha şaka maka diyete.. Canlarım sizin etkiniz çok büyük iradeli olmamda teşekkürler

anaaaaaam pesindeyim seve seve gelirim gittigin topige kafadasim

evet yaaa dün esimde diyor bak bi dayan iki hafta miden alissin o zaman cok kolay gelir bu az ve saglikli beslenmek.

anaaaaaam pesindeyim seve seve gelirim gittigin topige kafadasim

Evet yaaa dün esimde diyor bak bi dayan iki hafta miden alissin o zaman cok kolay gelir bu az ve saglikli beslenmek.

benim canımsın :))))) valla arada tatlıları dondurmaları börekleri saymassak dayanırım heralde açlığa
Dayan beyazım dayan sonunda cirlop gibi gacılar olcaz kızz

kızlar bende yedım salatmı sımdı yesıl çayımı ıcıorm arada ışlerımı yapıorm bız ıstersek tabıkı herseyı başarırız

yaşasın yeşilçaaayyyy kardeşliği

bende şuan yeşilçayımı yudumluyorum alıştım iyice ohhh limonlu limonlu

yaşasın yeşilçaaayyyy kardeşliği

bende şuan yeşilçayımı yudumluyorum alıştım iyice ohhh limonlu limonlu

kızlar bız 1 ay hep bole bırbırımıze destek olalım bakalım bakalım hiç kilo kalıomu bızlerde kesınlıkle bırlık olmanın cok faydası var

bende her sabah buyuk bı heyecenla uyanıorm acaba kaç gr verdım bu sefer dıe bıde bakıorm her sabah mutlaka vermıs oluorm

kızlar bız 1 ay hep bole bırbırımıze destek olalım bakalım bakalım hiç kilo kalıomu bızlerde kesınlıkle bırlık olmanın cok faydası var

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt

kilolara ölümmmmmmmmmmmmmm

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

valla hully siz asla ....
Kızlar şimdi 4-5 adet kavun yedim yanlış mı yaptım acep :44::44::44::44::44:

kalorisepetine baksana tatlım
eğer günlük alman gereken kalori miktarını geçmiyorsa sorun yok
ben akşam yiyeceklerimi de listeye ekliyorum gündüz ona göre yiyorum

valla hully siz asla ....
Kızlar şimdi 4-5 adet kavun yedim yanlış mı yaptım acep :44::44::44::44::44:

valla sende boğazını hıc tutmuosn be kuzuşaka şaka....ara gibi düşün onu kızlar farkında deılsınız bıle ama tartıya cıkttınız ılk gunu beklıorm sabırsızlıkla zayıflıosunuz benden solemesı

kalorisepetine baksana tatlım
eğer günlük alman gereken kalori miktarını geçmiyorsa sorun yok
ben akşam yiyeceklerimi de listeye ekliyorum gündüz ona göre yiyorum

baktım bugün toplamda 745 kalori almışım ((( akşama yemem lazım yaawwwww.... Ama hala sanki bişey yememiş gibiyim fffffffffff......
Dayanamıyooooooommmmmmm dayanamıyoooommmmmm .... Hareeettt neye dayanamıyoonn kardeşim..... Oooffff offfff açlığa açlığaaaaa
Köyden indim şehre filmiydi kanımcaa rahmetli kemal sunal harikaydı yaaa allah rahmet eylesin.. Aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…