Hully'nin Diyet Günlüğü

kızlar bende salatamı yedım az once sımdıde yesıl çayımı ıctım ohhh ne ıı oluo bu cay ya...50 olabılmem ıcın 2.700 daha vermem lazım onuda sanırım bu 10 gun ıcınde kesın verırım ben ondan sonrada canımın ıstedıı bıseyı yıcem :1::1::1:su an canımın ıstedıı bısı de yok ama o zamana olur heralde:72:

yaa bende 50 olmak istiyorum boyun kac canm senin.

hb canım tsk ederim. beslenmeme çok dikkat ediyorum .kahvaltım felan tam diyetlik yani 1 dilim çavdar ekmeği yanında azar azar kahvaltılık hafif şeyler salata falan. gün içinde ekmek kullanmıyorum ben baska sadece kahvaltıda 1 dilim. bunun dışında günlük max 5 kilo su içiyorum .öğlen yemek falan yemiyorum ben yok öle bi alışkanlığım çok acıkırsam karpuz falan yiyorum.sonra aksamda ne varsa çok az yiyorum sevdiğim yemek yoksa hiç yemiyorum.aslında bu sekilde benm hemencik kilo vermem gerek yani normal bi insan bunları yapsa erir biter ama ben anormalim galba yhaa :( bi türlü zayıflayamıyorum. yeşilçayda içiyorum ama olmuyoo nası bi bünyem varsa kilo almam cok kolay ama vermem olay cok takıntı yaptım illa vercem psikolojikmi ne kendimi çok şişko hissediyorum boyum 168 ii de ama iri kemikliyim biraz ondan sanırım

5 kilo bence çok fazla onu 3-3,5 yapsan daha iyi fazlasıda zararlıymışş bilgine..
öğlen hafifte olsa yemek yemelisizn karpuz tek başına kalorisi az olsada glisemik endeksi çok yüksek sınırlı yenen yieceklerden mümkün mertebe şekerli şeylerden yememelisin az 1-2 parça
akşamda muhakkak bişiler yemelisin az da olsa ama 7 den önce bitirmelisin
bu şekilde kilo verebilirsin senin yaptığınla kilo veremezsin yememeyerek kilo verilmiyo malesef bak hully bile 3 öğün yiyo az yiyo ama yiyoo vucuda bişler verceksinki erisin..

dediklerimi unutma....
muhakkak ayran yoğurt cacık bunalrı tüketmeye bak kilo vermede çok etkili bizzat test edilip onaylandı...

kizlar sabah 1 salatalik 2 domates yedim :) oglende 1 cikolata yedim :( 270 kaloriydi :( iki gundur canim deli gibi tatli cekiyo ama artik yeter :52:yemicem bundan sonra aksam ne yedigimide yazarim sonra
sırf çukumu yedin öğlen yemeği yerine sapıtmıştır kan şekerin

5 kilo bence çok fazla onu 3-3,5 yapsan daha iyi fazlasıda zararlıymışş bilgine..
öğlen hafifte olsa yemek yemelisizn karpuz tek başına kalorisi az olsada glisemik endeksi çok yüksek sınırlı yenen yieceklerden mümkün mertebe şekerli şeylerden yememelisin az 1-2 parça
bu şekilde kilo verebilirsin senin yaptığınla kilo veremezsin yememeyerek kilo verilmiyo malesef bak hully bile 3 öğün yiyo az yiyo ama yiyoo vucuda bişler verceksinki erisin..

dediklerimi unutma....
muhakkak ayran yoğurt cacık bunalrı tüketmeye bak kilo vermede çok etkili bizzat test edilip onaylandı...

sırf çukumu yedin öğlen yemeği yerine sapıtmıştır kan şekerin

zeyom maşallahın var uzman diyetisyen gibisin :)

bugunki menüm

sabah
nesfit
2 kayısı 4 yaban mersini

öğle
zeytinyağlı fasulye
2 dl kabak kızartma
yoğurt
domates salatalık söğüs
2 dl light ekmek

bugunki menüm

sabah
nesfit
2 kayısı 4 yaban mersini

öğle
zeytinyağlı fasulye
2 dl kabak kızartma
yoğurt
domates salatalık söğüs
2 dl light ekmek

sorma kendi söküğünü dikemeyen terzi gibi
ama şaka bi yana yanlışmı konuşuyom kilo veremenin en büyük sebebi bu yapılan hatalar...
şimdiye kadar çok okudum dinledim hep aynı şeyler söyleniyoo

evet söylediklerin doğru şeyler

ama nedense uygulamaya gelince sınıfta kalıyoruz sanırım :((

kızlar bende salatamı yedım az once sımdıde yesıl çayımı ıctım ohhh ne ıı oluo bu cay ya...50 olabılmem ıcın 2.700 daha vermem lazım onuda sanırım bu 10 gun ıcınde kesın verırım ben ondan sonrada canımın ıstedıı bıseyı yıcem :1::1::1:su an canımın ıstedıı bısı de yok ama o zamana olur heralde:72:

canım bişe sorucamya yesilçayı yemek üstüne mi içiyosun sen böle mi daha faydalımış yani ben yemekten 2 saat sonra içiyorum canım bişe yemek isteyince çayla geçiştiriyorum .

dediklerimi unutma....
tsk ederim canm bilgi için . biliyorum yha zaten ideal kilo hesabında bile zayıf çıkıyorum boyuma göre 59 olmalıymışım öle de afedersiniz dana gibi olurum yani çünkü iri kemikliyim biraz ve kilo aldığımda direk yüzüme ve kalçama vuruyo sırf bu yüzden zayıflamak istiyorum .daha önce 48 kadar düşmüştüm o cok fazla ama 50 tam ii kendimi iyi hissetmem için. ya peki öğlenleri ne gibi bişiler yemeliyim canm hiç öle yemekte istemiyo alışmadığma :( yoğurt yemeklerimin yanında tüketmeye çalısıyorum .sütte içiyorum 2 gecede bi yatmadan öncebüyük bardak. yalnız aksam yemeği saati konusunda bi sorunum var iş güçten dolayı yemek saati 8 i buluyo bizim ailede .tek erken yersemde olmıcak ki yalnız bişi yiyemiyorumda . nie olmıcak bi sabh oturuyorum zaten ailemle doğru dürüst sofraya buda bizim evde sorun teşkil ediyo babam yememe içmeme çok karışıyo çünkü ona göre çok zayıfmışım açlıktan ölcekmişim oyüzden hadi öğlen kaytarıyorumda sabah akşa m mecbur oturmam gerek o sofraya

oglen cok az salata yedım 1 dılım uno ekmkle.. bıraz da peynır yedm kahvaltıda yemeynce canm ıstedı ustune su ve yesıl cay ıctım aksam da tavuk ızgara yapıcm yanına da belkı corba ıcerm ekmk yok tabı aksam:)))
arkdslar oglen tavuk ya da et yemeye bakın yannda bır bardak yogurt.. aksam ıse corba o yoksa sebze yemegı eger 3kasık pılav ya da makarna varsa ekmk yok eger yoksa bır dılım ekmk serbesttı ablama dıyetısyen boyle vermstı..ara ogunlerde süt ıc tarcınlı dıyordu yanında meyve ya da galete demıstı..

Back
X