5 kilo bence çok fazla onu 3-3,5 yapsan daha iyi fazlasıda zararlıymışş bilgine..
öğlen hafifte olsa yemek yemelisizn karpuz tek başına kalorisi az olsada glisemik endeksi çok yüksek sınırlı yenen yieceklerden mümkün mertebe şekerli şeylerden yememelisin az 1-2 parça
akşamda muhakkak bişiler yemelisin az da olsa ama 7 den önce bitirmelisin
bu şekilde kilo verebilirsin senin yaptığınla kilo veremezsin yememeyerek kilo verilmiyo malesef bak hully bile 3 öğün yiyo az yiyo ama yiyoo vucuda bişler verceksinki erisin..
dediklerimi unutma....
muhakkak ayran yoğurt cacık bunalrı tüketmeye bak kilo vermede çok etkili bizzat test edilip onaylandı...
tsk ederim canm bilgi için . biliyorum yha zaten ideal kilo hesabında bile zayıf çıkıyorum boyuma göre 59 olmalıymışım öle de afedersiniz dana gibi olurum yani çünkü iri kemikliyim biraz ve kilo aldığımda direk yüzüme ve kalçama vuruyo sırf bu yüzden zayıflamak istiyorum .daha önce 48 kadar düşmüştüm o cok fazla ama 50 tam ii kendimi iyi hissetmem için. ya peki öğlenleri ne gibi bişiler yemeliyim canm hiç öle yemekte istemiyo alışmadığma

yoğurt yemeklerimin yanında tüketmeye çalısıyorum .sütte içiyorum 2 gecede bi yatmadan öncebüyük bardak. yalnız aksam yemeği saati konusunda bi sorunum var iş güçten dolayı yemek saati 8 i buluyo bizim ailede .tek erken yersemde olmıcak ki yalnız bişi yiyemiyorumda . nie olmıcak bi sabh oturuyorum zaten ailemle doğru dürüst sofraya buda bizim evde sorun teşkil ediyo babam yememe içmeme çok karışıyo çünkü ona göre çok zayıfmışım açlıktan ölcekmişim oyüzden hadi öğlen kaytarıyorumda sabah akşa m mecbur oturmam gerek o sofraya