Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen anlamıyormusun 4 kilo gittiğini görüntünde yokmu değişiklik..
yani bende 3 kilo gitti ole ben anlamıyomda uzun zaman önce görmeyenler verdin diyoo
bide pantollar ole çok bol olmuyo ama bole sımsıkı olanlar artık rahat giriyoo 1 beden gitmiş 40 tım 39 beden olmuşum sanırım
sen oleanlarsın..
Canım yaklaşık 1 aydır çok düşen bir pantolonumla geziyorum inat ettim almadım.O yüzden sıkan bir beden değil şuan üstümdeki. Ama eşim her gün diyor çok zayıflıyorsun diye pek inanmıyordum acaba moralim düzelsin diye mi öyle idyor diye düşünüyordum.Dün iftarda misafirimiz vardı hepsi de çok zayıflamışsın dediler.Açıkcası ondan sonra inandım.Yani 11 gün önce tartılmıştım ben o zaman 60dım yani bu kadar kısa sürede 4 kilo vermiş olmak da çok şaşırttı beni.
senın adına cok sevındım..neden ınanmıosun kı zayıfladıgına ne guzel ıste bak cok guzel oluo![]()
kızlar benim beli kapanmayan bir şortum vardı, dün denize giderken onu bi deneyeyim dedim cuk diye oturdu :))
diyete tam gaz devam hedef cuma günü tartıda 66 yı görmek![]()
Bir pantalonum var geçen ay çok dar gelmişti.Akşam onu deneyeceğim eğer içine rahatlıkla girersem zayıfladığıma ancak o zaman inanırım.Sonra ver eliniii diğer pantalonlarım bunu artık kaldırırımm
Bu arada senin de yediklerin maşallah ne güzel şeyler öyle afiyet olsun.Vericez inşallah hep birlikte bu kiloları![]()
sahur menüm
15 gr tereyağ
20 gr kaşar
2 zeytin
2 kayısı
yumurta
60 gr pide
bol bol su içtim
kızlar çok uykum var bide midem yanıyoo bir daha pide yemicem çünkü midemi yaktı tam bugday alacam evde kalmamıştı..
kızlar benim beli kapanmayan bir şortum vardı, dün denize giderken onu bi deneyeyim dedim cuk diye oturdu :))
diyete tam gaz devam hedef cuma günü tartıda 66 yı görmek![]()
kuzum tartıya nıe ınanmıosn eşıne nıe ınanmıosn
emınım o pantolana da gırersın ama sana tavsıyem aksam deıl sabah gıy o pantolonu uyanınca![]()
Canım eşime inanıyorum tabi ki de fakat bazen ben üzülmeyeyim diye doğruyu söylemiyor.Zayıfsın zaten diyor şuan oruç tutmamı bile istemiyor.Mesela annemde inat yapar ki şişko şişko diyor bana..Bende negatif yüklü biri olarak hep negatifi çektiğim için kendimi çok şişman görüyorum.Ne bilim işte inşallah girerim o pantolonum içine.Ayy akşam da denerim sabah da hullycim hep deneriim ben yeter ki olsun![]()
bol bol yuzmek = cok kalori harcamakBen kısaca haftasonumu özetleyeyim
c.tesi;
sabah 45 dk spor
spordan sonra 4 saat temizlik - ev işi
temizlikten sonra kuaföre gittim ordan pazara geçtik eşimle
akşamına da arkadaşlar geldi oturduk
pazar günü;
kuşadasına denize gittik arkadaşlarla
bol bol yüzdüm
[sıze=3]
canım yaklaşık 1 aydır çok düşen bir pantolonumla geziyorum inat ettim almadım.o yüzden sıkan bir beden değil şuan üstümdeki. Ama eşim her gün diyor çok zayıflıyorsun diye pek inanmıyordum acaba moralim düzelsin diye mi öyle idyor diye düşünüyordum.dün iftarda misafirimiz vardı hepsi de çok zayıflamışsın dediler.açıkcası ondan sonra inandım.yani 11 gün önce tartılmıştım ben o zaman 60dım yani bu kadar kısa sürede 4 kilo vermiş olmak da çok şaşırttı beni.
[/sıze]
merak ettim ya senin burcun ne negatıf negatif dedın durdun su guzel hafta basında hemde zayıflamısken![]()
şimdi 56 kilomu oldun![]()
![]()