Hully'nin Diyet Günlüğü

sahur menüm

15 gr tereyağ
20 gr kaşar
2 zeytin
2 kayısı
yumurta
60 gr pide

bol bol su içtim

kızlar çok uykum var bide midem yanıyoo bir daha pide yemicem çünkü midemi yaktı tam bugday alacam evde kalmamıştı..

sen anlamıyormusun 4 kilo gittiğini görüntünde yokmu değişiklik..
yani bende 3 kilo gitti ole ben anlamıyomda uzun zaman önce görmeyenler verdin diyoo
bide pantollar ole çok bol olmuyo ama bole sımsıkı olanlar artık rahat giriyoo 1 beden gitmiş 40 tım 39 beden olmuşum sanırım
sen oleanlarsın..

Canım yaklaşık 1 aydır çok düşen bir pantolonumla geziyorum inat ettim almadım.O yüzden sıkan bir beden değil şuan üstümdeki. Ama eşim her gün diyor çok zayıflıyorsun diye pek inanmıyordum acaba moralim düzelsin diye mi öyle idyor diye düşünüyordum.Dün iftarda misafirimiz vardı hepsi de çok zayıflamışsın dediler.Açıkcası ondan sonra inandım.Yani 11 gün önce tartılmıştım ben o zaman 60dım yani bu kadar kısa sürede 4 kilo vermiş olmak da çok şaşırttı beni.

evet arkadaşlar bende geldım...hepınıze ıyı haftalar...
benım hafta sonum cok guzel gectı guzel gectı gecmesınede neler neler yedım bı bılsenız magnumdan kornete mangaldan ayrana salataya makarnaya oooo ne bulduysam yedım valla
sabah kılo almıs olarak uyandım cuma gunu 52.2 ıdım ve su an taaaaaaam 52.6 olmusum neyse dedım kı kendı kendıme moral bozmak yok hafta içi telafi edersin
bugun yıne başladım tabı 50 olmadan pes edermıyım ben
hemen bu sabah yedklerımı soleyeyeım
1/2 mercimek
1 dilim uno denge light ekmek :52::52::52:

Canım yaklaşık 1 aydır çok düşen bir pantolonumla geziyorum inat ettim almadım.O yüzden sıkan bir beden değil şuan üstümdeki. Ama eşim her gün diyor çok zayıflıyorsun diye pek inanmıyordum acaba moralim düzelsin diye mi öyle idyor diye düşünüyordum.Dün iftarda misafirimiz vardı hepsi de çok zayıflamışsın dediler.Açıkcası ondan sonra inandım.Yani 11 gün önce tartılmıştım ben o zaman 60dım yani bu kadar kısa sürede 4 kilo vermiş olmak da çok şaşırttı beni.

senın adına cok sevındım..neden ınanmıosun kı zayıfladıgına ne guzel ıste bak cok guzel oluo:52::52:

senın adına cok sevındım..neden ınanmıosun kı zayıfladıgına ne guzel ıste bak cok guzel oluo:52::52:

Bir pantalonum var geçen ay çok dar gelmişti.Akşam onu deneyeceğim eğer içine rahatlıkla girersem zayıfladığıma ancak o zaman inanırım.Sonra ver eliniii diğer pantalonlarım bunu artık kaldırırımm :1::1:
Bu arada senin de yediklerin maşallah ne güzel şeyler öyle afiyet olsun.Vericez inşallah hep birlikte bu kiloları
:17::8:

kızlar benim beli kapanmayan bir şortum vardı, dün denize giderken onu bi deneyeyim dedim cuk diye oturdu :))

diyete tam gaz devam hedef cuma günü tartıda 66 yı görmek :72:

Son düzenleme:
kızlar benim beli kapanmayan bir şortum vardı, dün denize giderken onu bi deneyeyim dedim cuk diye oturdu :))

valla süpersiniz kızlar ya ne guzel oluo dımı eskı kıyafetlere girmek
bi ben bozmusum hafta sonu ya
neyse bakalım ınsallah cumartesi gunune kadar bende 51 leri görürüm artık
göbegım bi şişti ki sormayın ya
offff bugun ac mı kalssam acaba ya o kadar cok yedım kı hafta sonu
kuzenlerım falan bana cok kızdı
suratın dumduz olmus nereye zayıflıosn daha dıe bı gaza gelsım kı sormayın
allahtan sız varsınızda hemen toparlıorm kendımı ya tesekkur ederım hepınıze ıyı kı varsınız valla:72:

Bir pantalonum var geçen ay çok dar gelmişti.Akşam onu deneyeceğim eğer içine rahatlıkla girersem zayıfladığıma ancak o zaman inanırım.Sonra ver eliniii diğer pantalonlarım bunu artık kaldırırımm :1::1:
Bu arada senin de yediklerin maşallah ne güzel şeyler öyle afiyet olsun.Vericez inşallah hep birlikte bu kiloları
:17::8:

kuzum tartıya nıe ınanmıosn eşıne nıe ınanmıosn :52::52::52:
emınım o pantolana da gırersın ama sana tavsıyem aksam deıl sabah gıy o pantolonu uyanınca:52::52:

sahur menüm

15 gr tereyağ
20 gr kaşar
2 zeytin
2 kayısı
yumurta
60 gr pide

bol bol su içtim

kızlar çok uykum var bide midem yanıyoo bir daha pide yemicem çünkü midemi yaktı tam bugday alacam evde kalmamıştı..

zeyom senıde tebrik ederim ya valla harikasınız ben sızı görünce bole kendı yedıklerıme hala ınanasım gelmıo :52::52:

Canım ne güzel ya maşallah sana inşallah akşam bende pantalonumun içine girerim..Nolur Allah'ım nolurrr:17:

evet canım buradan birbirimize destek oluyoruz süper oluyor

haftasonu ne zaman yemek yicek olsam aklıma siz geldiniz

kızlar yemiyodur şimdi diyeti bozmamışlardır dedim tuttum kendimi ee ne de olsa cuma kilo bildirimi var :55:

kuzum tartıya nıe ınanmıosn eşıne nıe ınanmıosn :52::52::52:
emınım o pantolana da gırersın ama sana tavsıyem aksam deıl sabah gıy o pantolonu uyanınca:52::52:

Canım eşime inanıyorum tabi ki de fakat bazen ben üzülmeyeyim diye doğruyu söylemiyor.Zayıfsın zaten diyor şuan oruç tutmamı bile istemiyor.Mesela annemde inat yapar ki şişko şişko diyor bana..Bende negatif yüklü biri olarak hep negatifi çektiğim için kendimi çok şişman görüyorum.Ne bilim işte inşallah girerim o pantolonum içine.Ayy akşam da denerim sabah da hullycim hep deneriim ben yeter ki olsun:16::17:

cumaya kadar sıkıca diyet yapakım kızlar ya zayıfladıkca daha guzel oluo bu kılo verme ısı verdkce hırslanıosun daha cok
bende en azından 51.5 falan olucam cumaya kadar allah ızın verırse
eeeeee yedıklerınız ıctıklerınız sızın olsun madem neler yaptınız hafta sonu :46::46:

Canım eşime inanıyorum tabi ki de fakat bazen ben üzülmeyeyim diye doğruyu söylemiyor.Zayıfsın zaten diyor şuan oruç tutmamı bile istemiyor.Mesela annemde inat yapar ki şişko şişko diyor bana..Bende negatif yüklü biri olarak hep negatifi çektiğim için kendimi çok şişman görüyorum.Ne bilim işte inşallah girerim o pantolonum içine.Ayy akşam da denerim sabah da hullycim hep deneriim ben yeter ki olsun:16::17:

merak ettim ya senin burcun ne negatıf negatif dedın durdun su guzel hafta basında hemde zayıflamısken :52:

Ben kısaca haftasonumu özetleyeyim

c.tesi;

sabah 45 dk spor
spordan sonra 4 saat temizlik - ev işi

temizlikten sonra kuaföre gittim ordan pazara geçtik eşimle

akşamına da arkadaşlar geldi oturduk

pazar günü;

kuşadasına denize gittik arkadaşlarla
bol bol yüzdüm

Ben kısaca haftasonumu özetleyeyim

c.tesi;

sabah 45 dk spor
spordan sonra 4 saat temizlik - ev işi

temizlikten sonra kuaföre gittim ordan pazara geçtik eşimle

akşamına da arkadaşlar geldi oturduk

pazar günü;

kuşadasına denize gittik arkadaşlarla
bol bol yüzdüm
bol bol yuzmek = cok kalori harcamak
ayyy keşke bıtmese su hafta sonu uc gun falan olsa dımı
bende cumartesı hıcbısı yapmadımm dınlendım evde
pazar temızlık yaptık sonrada aydına kuzenımın yanına gıttık
zaten ne olduysa o pazar gunu oldu yemedıım kalmadı ya
offf cok mutsuz oldum yedklerımden dolayı ya
ben ne yapıcam sımdı ya :52:

[sıze=3]
canım yaklaşık 1 aydır çok düşen bir pantolonumla geziyorum inat ettim almadım.o yüzden sıkan bir beden değil şuan üstümdeki. Ama eşim her gün diyor çok zayıflıyorsun diye pek inanmıyordum acaba moralim düzelsin diye mi öyle idyor diye düşünüyordum.dün iftarda misafirimiz vardı hepsi de çok zayıflamışsın dediler.açıkcası ondan sonra inandım.yani 11 gün önce tartılmıştım ben o zaman 60dım yani bu kadar kısa sürede 4 kilo vermiş olmak da çok şaşırttı beni.
[/sıze]

şimdi 56 kilomu oldun :46: :52:

Ohh valla herkez negüzel gezmiş denizlerde yüzmüş eğlenmiş
ne güzel arkadaşlar...

walla bizde çocuklarla boğuştuk hafta sonu evdeyydim temizlik yaptım oruç tutamadım midem kötü diye sonra iş yaptım ütü yaptım dün oruçtum akşama kadar gene çocukları yedir içir evde oruçlu olmak gerçekten çoz zor hme sıcak hemde çocukları yedirmek zor çok susadım dün akşamı zor ettim dün iftara gittik ablama iyidi kalabalıkla güzel geçti iftardan sonra bir dl dondurmalı pasta yedim ama kekini değil sadece dondurmasını yedim..

işte oturduğum için klimalı ortam su aramıyorum şuan iyiyim yani... uykusuzluk işte tek sorun uyumak istiyorum..

Back
X